ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

0 ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ LIONS KAI ROTARY ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!!ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΕ'
Αλλ’ αναμένοντες την ανάρρησίν μας θα δημιουργώμεν και θα πολλαπλασιάζωμεν τας μασωνικάς στοάς εις πάσαν χώραν της οικουμένης· θα προσελκύωμεν εν αυταίς όλους εκείνους,οίτινες είναι ή δύνανται να
γίνωσιν υπέροχοι πράκτορες μας.

Αι στοαί αυταί θ’ αποτελώσι το κυριώτερον γραφείον πληροφοριών μας και το έχον την μεγαλυτέραν επιρροήν μέσον μας. Θα συγκεντρώσωμεν όλας αυτάς τας στοάς εις μίαν διοίκησιν γνωστήν μόνον εις ημάς και αποτελεσθησομένην από τους Σοφούς μας. Αι στοαί θα έχωσι τον αντιπρόσωπόν των, όπισθεν του οποίου θα κρύπτεται η διοίκησις περί ης ομιλούμεν, και παρά των αντιπροσώπων τούτων θα δίδωνται αι διαταγαί και τα συνθήματα.
Θα δημιουργήσωμεν εντός των στοών αυτών τον πυρήνα:
όλων των επαναστατικών και φιλελευθέρων στοιχείων. Τα μέλη αυτών θ’ ανήκωσιν εις όλα τα κοινωνικά στρώματα. Τα μυστικώτερα πολιτικά σχέδια θα περιέρχωνται εις γνώσιν μας και θα τίθενται υπό την διεύθυνσίν μας ευθύς από της στιγμής της εμφανίσεως των.

0 ΡΩΜΑΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!;!!

Βαθιά μέσα Σιβηρία υπάρχει μια λίμνη, μια από τις χιλιάδες που έχει η γη αυτή οι οποίες κάποιες από αυτές είναι τελείες ανεξερεύνητες. Στη μέση της λίμνης αυτής υπάρχει ένα μικρό νησί. Και σε αυτό το νησί οι αρχαιολόγοι έχουν βρει ένα αρχαίο φρούριο, το οποίο χρονολογείται πάνω από 1500 ετών. Οι ανασκαφές ήταν απαραίτητες προκειμένου να αποκαλύψει όλες τις απόψεις του προς τους επισκέπτες

0 Ούτε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν έκανε τέτοια παρέλαση!!!

 Γιώργος Αδαλής  

Βάζουν την Ασυνομία να φυλά το Στρατό!!! Μέτρα που θυμίζουν άλλες εποχές και καταρρακώνουν τη Δημοκρατία μας - Λες και φοβούνται πραξικόπημα 

Παρέλαση που θα την ζήλευε ακόμα κι ο δικτάτορας Παπαδόπουλος, διοργανώνει η κυβέρνηση Παπαδήμου! Οσα γίνονται και λέγονται αυτές τις μέρες σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δεν έχουν προηγούμενο σε δημοκρατική χώρα της Δύσης, και μόνο το κόμμα Μπάαθ του Σαντάμ Χουσεΐν διοργάνωνε τέτοιες «μαϊμού» παρελάσεις!

Αρχικά η κυβέρνηση πριν δύο μήνες, είχε συνεδριάσει για να αντιμετωπίσει την … παρέλαση και εκεί λήφθηκαν οι πρώτες αποφάσεις!
Πανικοβλημένοι προφανώς απ όσα συνέβησαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αποφάσισαν να αλλάξουν το νόημα της Εθνικής μας Επετείου δίνοντάς της μια τελείως διαφορετική Αξία από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

0 Ναι, Μπορείτε να Φάτε Βελανίδια !

belanidi

Ναι, και δεν είστε ζώα όταν τρώτε βελανίδια, όταν τρώτε ζώα μήπως είστε; Και νομίζετε ότι με το ΔΝΤ θα την βγάλετε καθαρή; Μάλλον θα σας χρειαστεί σύντομα να γνωρίζετε πως μπορείτε να τραφείτε με βελανίδια ! Όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να ενδιαφέρονται για τις άγριες τροφές που μας προσφέρει πλούσια και δωρεάν η φύση.

 Μέσα στον χρόνο οι διάφοροι πολιτισμοί έμαθαν την διαδικασία να κάνουν ορισμένες τροφές πιο εδώδιμες και εύγεστες τροφές. Πάντοτε διερωτόμουν τι τρώγανε οι πρωτόγονοι πολιτισμοί, ειδικά όταν δεν είχαν ανεπτυγμένη γεωργία. Πάντα ρωτούσα τους φίλους μου και τους συγγενείς γιατί δεν βλέπουμε μπρόκολα η ντομάτες, σπανάκι, μπιζέλια η κολοκύθια να φυτρώνουν άγρια στα δάση και τα χωράφια; Από πού ήρθανεκαι τι τρώγανε οι άνθρωποι της φύσης;”

Φαντάζομαι ότι πολλά από τα μοντέρνα λαχανικά μας αναπτύχθηκαν από τον άνθρωπο από μικρότερες και αφανείς ποικιλίες τις οποίες βρήκανε στην άγρια φύση. Αυτό το ενδιαφέρον με έκανε να αρχίσω να ψάχνω για τροφή στην φύση.

0 Καμαρώστε τη φωτογραφία της ημέρας!

Στα δεξιά στον Εθνικό κήπο είναι οι μαθητές που ετοιμάζονται να παρελάσουν μπροστά σε αστυνομικούς και πολιτικούς πιο κάτω. Οι πολίτες και οι γονείς απαγορεύεται να δουν τα παιδιά τους υπό τον φόβο των πολιτικών!

Θα τρέμουν τον ίσκιο τους από εδώ και πέρα… Έτσι το ήθελαν και έτσι θα γίνει! Οι γονείς όμως τι φταίνε; Να μη μπορούν να καμαρώσουν τα παιδιά τους!

Ντροπή σας! Δεν σας έχει απομείνει καθόλου τσίπα τελικά…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...