ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

0 Στείρα λογική του σύγχρονου πολιτισμού-Βίντεο



Η στείρα λογική αποτρέπει από το μυαλό να πετάξει σε νέους ορίζοντες γνώσης
“Για να μπορεσει να αφυπνιστει ο νους, θα πρεπει να αλλαξει ολοκληρη η πολιτισμικη λογικη της δυτικης κοινωνιας. Ενας ανθρωπος, ο οποιος απο τα πρωτα βηματα της ζωης του, μαθαινει οτι πραγματικο ειναι μονο οτι αντιλαμβανονται οι αισθησεις του … οταν φτανει 20 ετων, ολα αυτα τα οποια λεμε, το καταλαβαινουμε ολοι μας, του φαινονται εξωπραγματικα, μυθικα, δυσκολα… Ολα αυτα τα πραγματα δεν ειναι δυσκολα, απλα βρισκονται εξω απο μια σκληρα δομημενη κοινωνικη λογικη.”\

0 Για να αντιληφθούμε λίγο τα μεγέθη....

0 «Μαγικὲς» ἀδελφότητες καὶ χειραγώγησις μέσῳ τοῦ sex


Niκόλας σήμερα.
Καὶ μάλλιστα σαφής, ξεκάθαρος, σκεπτόμενος.
Πῶς μποροῦμε νά χειραγωγήσουμε ὁμάδες καί πρόσωπα;
Πῶς μποροῦμε νά τούς κάνουμε ὑπάκουους καί συμφωνοῦντες;
Στὴν Γῆ μας ἕνας τρόπος ὑπάρχει: ἡ ἐρωτικὴ ἐξάρτησις! 

Αὐτὴ εἶναι μοχλός, φάρμακο καὶ δηλητήριον. 
Θαυμάσιον τὸ παρακάτω κείμενον!
Σᾶς τὸ συνιστῶ!
Φιλονόη...

 «Μαγικές» Αδελφότητες και Χειραγώγηση μέσω του Sex

Όλοι αυτοί οι γκουρού Ινδοί, Βραχμάνοι, Yogi, μπλα μπλα μπλα, που κατακλύζουν με τις «επιφοιτήσεις» τους τα facebook, ytube κλπ, που στην ευχή βρέθηκαν και συρρέουν κατά δεκάδες; Και πόσοι από τους «πιστούς» έχουν ανοίξει κανένα βιβλίο για να δουν ότι δεν πρόκειται για επιφοιτήσεις, αλλά για αποσπάσματα από ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΙΩΝΩΝ που οι τύποι αυτοί διάβασαν για να το παίζουν μετά «γκουρού»;


Ιστορία απαγωγής από εξωγήινους από τον Amaury Rivera, ο οποίος είχε απαχθεί από εξωγήινα όντα στο Πουέρτο Ρίκο το 1988.

0 Το πείραμα των 5 πιθήκων (Ντοκιμαντέρ)

0 Στέγνωσε απο νερό το Λονδίνο!

Του Ισαάκ Α. Καριπίδη



«Πάντα σου άρεσαν οι μέρες με βροχή, κι ονειρευόσουν να πάμε στο Λονδίνο». Αυτό λέει ένα τραγούδι του Σάκη Μπουλά, το οποίο αναφέρεται σε ένα από τα πιο γνωστά στερεότυπα του κόσμου ότι «βροχή και Λονδίνο» πάνε μαζί. Οχι πια, όμως!


Ο φετινός Μάρτιος ήταν ο τρίτος πιο ζεστός και ο πέμπτος πιο άνομβρος στη Βρετανία από το 1910. Παράλληλα, η Αγγλία βιώνει τη χειρότερη ξηρασία της τελευταίας τριακονταετίας. Επιπλέον, τα τελευταία δύο χρόνια οι ασυνήθιστες μικρές βροχοπτώσεις μείωσαν δραματικά τα αποθεματικά νερού στη νότια και ανατολική Αγγλία. Ετσι, στις περιοχές αυτές, εξ ανάγκης, έχουν επιβληθεί μια σειρά από μέτρα για την εξοικονόμηση νερού...


0 Θα πληρώσουν και οι “χιτλερίσκοι” του συνδικαλισμού


Του Γιώργου Κράλογλου
Είναι πολύ δύσκολο πλέον να αποφύγουμε κοινωνικές εκρήξεις, από το τέλος του 2012 και μετά, όταν οι 1.200.000 άνεργοι του ιδιωτικού τομέα που δεν πρόκειται να βρουν δουλειά ούτε μετά το 2020, συναντούν στους δρόμους ομάδες από τους 1.150.000 κρατικούς υπαλλήλους με αιτήματα για επιδόματα αρνιού, καφενείου... και μη κοπάνας... από την υπηρεσία...

Γιατί μέσα στους ανέργους συμπεριλαμβάνονται και εκείνοι των συρρικνωμένων και ανύπαρκτων παραγωγικά πρώην και νυν κρατικών επιχειρήσεων όπως

0 Υπάρχει και αυτή η πλευρά του Ιράν

B1521

0 Δεν είναι μόνο ο Άκης. Κι ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος

Ο "ωραίος Άκης" και οι λοιποί μνηστήρες του Κορυδαλλού!

Ο Άκης δεν είναι απλά και μόνο ένας πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Ήταν ένας από τους ηγέτες του «Κινήματος» και υποψήφιος αρχηγός του. Ταυτόχρονα είναι μία από τις πλέον προκλητικές περιπτώσεις του μεταπολιτευτικού αχταρμά. Από την εποχή των ζιβάγκο και της «λαϊκής εξουσίας» πέρασε πολύ εύκολα και γρήγορα στην εποχή των offshores. Ο λαός ήθελε έναν επώνυμο πίσω από τα κάγκελα και εν μέσω προεκλογικής περιόδου η «αόρατη αρχή» του έκανε το χατίρι. Μία και μόνο προφυλάκιση για την μεγαλύτερη ληστεία σε βάρος του ελληνικού λαού, όμως, δεν είναι αρκετή!

Ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε καταδικαστεί στην συνείδηση του ελληνικού λαού και δεν είχε κατορθώσει να βγει καν βουλευτής. Ποιος; Ο άλλοτε πανίσχυρος Άκης, ο γοητευτικός αριστερός που ζήλεψε την τύχη και την περιουσία των πριγκιπικών οικογενειών. Ο κ. Τσοχατζόπουλος έγινε πάμπλουτος από την πολιτική, όταν εισήλθε σε αυτή ξυπόλητος...

0 Φράουλα !Ενα φρούτο υψηλής διατροφικής αξίας

Τρώγονται σκέτες, ή με ζάχαρη, γιαούρτι, σαντιγί, συνδυάζονται τέλεια με σοκολάτα και κονιάκ. Σύμφωνα με το iator.gr ,οι φράουλες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε μανάβικα, λαϊκές αγορές και σούπερ μάρκετ διεκδικούν με αξιώσεις θέση στο ψυγείο. Βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία έρχονται να προστεθούν στην ιδιαίτερη γεύση αλλά και το άρωμα τους, μετατρέποντας τις σε ανοιξιάτικο πειρασμό, στον οποίο δεν υπάρχει και λόγος αντίστασης.

Υψηλή διατροφική αξία, και μάλιστα χωρίς πολλές θερμίδες : 140 γραμμάρια φράουλες, περίπου ένα φλιτζάνι, δίνουν 46 θερμίδες, ενώ παρέχουν μεταξύ άλλων σίδηρο (0,59 mg), ασβέστιο (23 mg), φώσφορο (35 mg), κάλιο (220 mg), μαγνήσιο (19 mg), βιταμίνη Α και C, ακόμη και πρωτεΐνες (0,96 γρ.), και υδατάνθρακες (11,06 γρ.).

Τόσο τα αντιοξειδωτικά, όσο και η βιταμίνη Α, απορροφώνται καλύτερα, όταν συνοδεύονται από λιπαρή ύλη. Στοιχείο που συνεπάγεται ότι μπορείτε να απολαύσετε τις φράουλες με γιαούρτι (2% λιπαρά) και ανάλατους ξηρούς καρπούς. Ή με ένα ποτήρι γάλα (1,5% λιπαρά) με δημητριακά. Ακόμη και με αλμυρό σνακ : 2 cream crackers και μία φέτα άπαχο τυρί.

0 Δύο ναυάγια σε Ρόδο και Ζάκυνθο επέλεξαν να προστατεύσουν επιστήμονες

Το ναυάγιο της Ρόδου είναι το μοναδικό στην ανατολική Μεσόγειο που σώζει το ξύλινο κήτος του  
Το ναυάγιο της Ρόδου είναι το μοναδικό στην ανατολική Μεσόγειο που σώζει το ξύλινο κήτος του

Δύο ναυάγια επέλεξαν να διασώσουν οι επιστήμονες, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Θαλής». Το ένα πλοίο, μάλλον ισπανικής προέλευσης, ναυάγησε τον 16ο αιώνα στη Ζάκυνθο, το άλλο τον 13ο αιώνα στη Ρόδο.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από τα ΤΕΙ Αθηνών, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ κι έχει τίτλο «Διάσωση ξύλινων ναυαγίων στο μεσογειακό θαλάσσιο οικοσύστημα: ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων για την κατά χώραν προστασία τους». Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Το ναυάγιο του 13ου αιώνα «αναδύθηκε» στον πυθμένα του μεγάλου εμπορικού λιμένα της Ρόδου μετά την περιδίνηση των πλοίων.

0 Μαζική μετανάστευση από καβούρια. (εικόνες)

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα, της νήσου των Χριστουγέννων είναι η ετήσια μετανάστευση των κόκκινων καβουριών που θα δείτε παρακάτω. Το φαινόμενο αυτό φαίνεται να λαμβάνει χώρα όποτε η διαφορά μεταξύ υψηλών και χαμηλών παλιρροιών είναι η μικρότερη δυνατή, γεγονός το οποίο εξασφαλίζει  την ασφαλέστερη γέννηση των αυγών τους.

Η μετανάστευση ξεκινά από το οροπέδιο του νησιού και διαρκεί έως και 18 ημέρες. 




Τα καβούρια, επαναλαμβάνουν την ίδια διαδικασία ετησίως και προτιμούν να κινούνται νωρίς το πρωί η αργά το απόγευμα προκειμένου να αποφεύγουν την ισχυρή ηλιακή ακτινοβολία.
Όσο αφορά τον κίνδυνο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, η πολιτεία έχει φροντίσει να δημιουργήσει ειδικά σημεία διέλευσης των καβουριών. Απολαύστε τις εξαιρετικά σπάνιες φωτογραφίες που ακολουθούν.

0 Τα λιβάδια με τις πορτοκαλί παπαρούνες στην Καλιφόρνια

Φανταστείτε ένα λιβάδι γεμάτο ανθισμένες παπαρούνες με έντονο πορτοκαλί χρώμα. Φανταστείτε ακόμη μια ηλιόλουστη μέρα που τα λουλούδια θα είναι ολάνοιχτα κι εσείς θα περπατάτε μέσα σ' αυτό το φανταστικό τοπίο. Δεν θα ήταν υπέροχο;;;
Αυτό το τοπίο υπάρχει στον πλανήτη μας και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Στην έρημο Mojave, στην κοιλάδα της Αντιλόπης, υπάρχει ένα πάρκο, το οποίο είναι προστατευόμενη περιοχή. 

0 Μια τεράστια τρύπα άνοιξε στη Σουηδία



Στις φωτογραφίες βλέπετε μια τεράστια "Καταβόθρα" τρύπα που άνοιξε στη Σουηδία. 
Είναι περίπου 200 πόδια ορθάνοιχτα και ονομάζεται "Fabiangropen" (Fabian λάκκο βρίσκεται στην περιοχή Malmberget στοGällivare75 χιλιόμετρα από την KirunaΣουηδία.

Το βάθος της είναι περίπου 150 μέτρα όσο και το άνοιγμά της 150 μέτρα.

0 Πολύ όμορφο απόσπασμα από τον ''μικρό πρίγκηπα''...



Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το πανέμορφο βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ- Εξυπερύ '' Μικρός Πρίγκηπας'' με εξαιρετική μουσική επιλογή.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...