ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

0 Καλλιτέχνιδα μετατρέπει τις ζωγραφιές παιδιών σε λούτρινα παιχνίδια


Καλλιτέχνιδα μετατρέπει τις ζωγραφιές παιδιών σε λούτρινα παιχνίδια (1)

Οι περισσότεροι λίγο πολύ είχαμε φανταστικούς φίλους όταν ήμασταν μικροί, τους οποίους μας άρεσε να φανταζόμαστε, να ζωγραφίζουμε ή ακόμα και να τους μιλάμε.

Ποσό ωραίο όμως θα ήταν αν κάποιος έπαιρνε αυτά τα παιδικά μας όνειρα και τα έκανε αληθινά; Αυτό ακριβώς κάνει η καλλιτέχνιδα Wendy Tsao από το Βανκούβερ, η οποία δίνει ζωή στις παιδικές ζωγραφιές, μετατρέποντας τις σε λούτρινα κουκλάκια!


Η Tsao ξεκίνησε το 2007, δημιουργώντας ένα λούτρινο παιχνίδι που έμοιαζε σε μια αυτοπροσωπογραφία, την οποία ζωγράφιζε επανειλημμένα ο 4χρονος γιος της. Αφού λοιπόν είδε το πόσο ενθουσιάστηκε ο μικρός με το γεγονός ότι το έργο του αποτέλεσε πηγή έμπνευσης γι’ αυτή τη δημιουργία, η καλλιτέχνιδα ξεκίνησε μια επιχείρηση στην οποία δέχεται ζωγραφιές και άλλων παιδιών τις οποίες στη συνέχεια μετατρέπει σε 3D δημιουργίες, αφού πρώτα επικοινωνήσει μαζί τους για να μάθει λεπτομέρειες για την κάθε ζωγραφιά.

Από τότε, η Tsao έχει δημιουργήσει 400 λούτρινα παιχνίδια και έχει πολύ περισσότερα αιτήματα από αυτά που μπορεί να διαχειριστεί.

0 Κύλινδροι χιονιού

Κι όμως, αυτοί οι κύλινδροι χιονιού σχηματίστηκαν από το φύσημα του ανέμου!

0 Δες τι συμβαίνει όταν το σελοτέιπ είναι στα σωστά χέρια

Άλλοι πακετάρουν, άλλοι κάνουν έργα τέχνης.

Γεννήθηκε το 1958, στο Κίεβο της Ουκρανίας. Ο Μαρκ Κάισμαν σπούδασε τέχνη και αρχιτεκτονική στο Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής της Μόσχας. Σήμερα, ζει στη Φιλαδέλφεια και χρησιμοποιεί την καφέ ταινία συσκευασίας, για να φτιάξει απίστευτα έργα τέχνης.

0 Ριβάλντο: "Δεν θέλουμε Μουντιάλ, υγεία και παιδεία θέλουμε!"

Στο πλευρό του φτωχού λαού που διαδηλώνει κατά του Μουντιάλ 2014 τάχθηκε ο Ριβάλντο, τονίζοντας πως η χώρα χρειάζεται ανθρώπινα σχολεία-νοσοκομεία και όχι την ποδοσφαιρική διοργάνωση. "Και μένα ο πατέρας μου πέθανε λόγω των νοσοκομείων. Είναι ντροπή", είπε μεταξύ άλλων.
οι Βραζιλιάνοι διαμαρτύρονται έντονα για το γεγονός πως ξοδεύονται εκατομμύρια ευρώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του επόμενου καλοκαιριού, την ίδια στιγμή που τα δημόσια σχολεία και τα νοσοκομεία είναι σε άθλια κατάσταση.
Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη, αφού βλέπει πως δεν έχει τα βασικά αγαθά στη ζωή του και η κυβέρνηση αντί να συμβάλλει στην εξάλειψη της φτώχειας, δίνει ένα καράβι χρήματα για μια ποδοσφαιρική διοργάνωση.

0 Σκύλος δεν καταλαβαίνει την έννοια της κολύμβησης (Video)


Σκύλος δεν καταλαβαίνει την έννοια της κολύμβησης

Οι περισσότεροι σκύλοι λατρεύουν την κολύμβηση, όπως και οι φίλοι του συγκεκριμένου, όμως ο ίδιος δυσκολεύεται πολύ να καταλάβει πως ακριβώς λειτουργεί το όλο θέμα…

0 Η Διώρυγα της Κορίνθου έγινε 120 ετών

Στις 25 Ιουλίου 2013 συμπληρώθηκαν 120 χρόνια από τα εγκαίνια της Διώρυγας της Κορίνθου η οποία για περισσότερο από έναν αιώνα, συνδέει τις δύο θάλασσες του Σαρωνικού και του Κορινθιακού και αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρες γενιές Ελλήνων και εκατομμύρια τουριστών.
Εργο πολυδιαφημισμένο και πρωτοποριακό για την εποχή του αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο «δύο Ελλάδων », ένα σημείο εξαιρετικής στρατηγικής σημασίας και «ομφάλιο λώρο» της Ανατολικής και Δυτικής Μεσογείου, με χιλιάδες πλοία να το διαπλέουν κάθε χρόνο.
Η νευραλγική του θέση ήταν ήδη αντιληπτή από την αρχαιότητα όπου ήδη είχε κατασκευαστεί ένα τείχος, ενώ η ιδέα της διώρυγας υπήρχε ήδη από την εποχή του Περίανδρου, το 602 π.Χ.

0 Αντι-παγκοσμιοποιητικός λόγος από τον Ματ Ντέιμον

Όπως γράφουμε, πολύς κόσμος στην Αμερική, στην φωλιά των «λύκων», έχει αρχίσει και ξυπνάει ζητώντας οικονομική και κοινωνικοπολιτική δικαιοσύνη αλλά και απελευθέρωση από τα δεσμά της παγκοσμιοποίησης. Ένα από αυτούς φαίνεται ότι είναι και ο πασίγνωστος ηθοποιός Ματ Ντέιμον, ο οποίος στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε διαβάζει απλά απόσπασμα από τον λόγο του κορυφαίου Αμερικανού διανοούμενου, Χάουαρντ Ζιν, «Το πρόβλημα είναι η πολιτική υπακοή».

Η υπακοή και η συναίνεση των πολιτών στην καταδυνάστευση των ζωών τους από τους άκαμπτους νόμους σιδηράς πυγμής της παγκόσμιας εξουσίας που επιβάλλεται προς στιγμήν μέσω «εθνικών» κυβερνήσεων, οι οποίες στην ουσία εφαρμόζουν τις πολιτικές της.

Τα πολλά λόγια είναι όμως φτώχεια:

0 «Ακόμα αντέχω μετά από 30 ώρες δουλειά»

Το τελευταίο tweet μιας εργαζόμενης πριν… πεθάνει!

Το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου κάνει η είδηση μιας εργαζόμενης που μετά από 30 ώρες συνεχούς εργασίας, έχασε τη ζωή της!

Η Pradnya Paramita, μια 27χρονη από την Ινδονησία με το προσωνύμιο «Mita», δούλευε υπερωρίες στην εταιρεία Young & Rubicam και κατέρρευσε, αφού πρώτα έστειλε το τελευταίο της tweet στο οποίο και έγραφε: «30 ώρες δουλειά και ακόμη αντέχω».

Η άτυχη κοπέλα έγραφε συχνά σχόλια για τους εξοντωτικούς ρυθμούς δουλειάς της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως , «σήμερα έχω τα κλειδιά των γραφείων για όγδοη συνεχή ημέρα ... είμαι ακόμη εδώ. Δεν έχω ζωή. Κάποιος να με βγάλει έξω παρακαλώ, για ποτά και διασκέδαση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...