ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

0 Δες τι συμβαίνει όταν το σελοτέιπ είναι στα σωστά χέρια

Άλλοι πακετάρουν, άλλοι κάνουν έργα τέχνης.

Γεννήθηκε το 1958, στο Κίεβο της Ουκρανίας. Ο Μαρκ Κάισμαν σπούδασε τέχνη και αρχιτεκτονική στο Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής της Μόσχας. Σήμερα, ζει στη Φιλαδέλφεια και χρησιμοποιεί την καφέ ταινία συσκευασίας, για να φτιάξει απίστευτα έργα τέχνης.




  Ο ίδιος χαρακτηρίζει τη δουλειά του σαν εικαστική αυταπάτη που δημιουργείται από το φως και τη σκιά. Τρία είναι τα βασικά στοιχεία της εργασίας του: ημιδιαφανής ταινία συσκευασίας, διαφανές ακρυλικό πάνελ και το φως.
 
 
  Με την υπέρθεση των στρωμάτων της ταινίας συσκευασίας ο Κάισμαν μπορεί να «παίξει με τους βαθμούς της αδιαφάνειας που παράγουν διαφάνειες έτσι ώστε το αποτέλεσμα να τονίζεται από το χρώμα, τη σκίαση, και την ανάγλυφη εκτύπωση».  



 Γιατί επέλεξε αυτό το υλικό; Το θεωρεί μοναδικό γιατί είναι ταπεινό, φθηνό, μιας χρήσης, έχει καθορισμένες διαστάσεις και συγκεκριμένη διαύγεια. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό. 
 

 

 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...