ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

0 «Ακόμα αντέχω μετά από 30 ώρες δουλειά»

Το τελευταίο tweet μιας εργαζόμενης πριν… πεθάνει!

Το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου κάνει η είδηση μιας εργαζόμενης που μετά από 30 ώρες συνεχούς εργασίας, έχασε τη ζωή της!

Η Pradnya Paramita, μια 27χρονη από την Ινδονησία με το προσωνύμιο «Mita», δούλευε υπερωρίες στην εταιρεία Young & Rubicam και κατέρρευσε, αφού πρώτα έστειλε το τελευταίο της tweet στο οποίο και έγραφε: «30 ώρες δουλειά και ακόμη αντέχω».

Η άτυχη κοπέλα έγραφε συχνά σχόλια για τους εξοντωτικούς ρυθμούς δουλειάς της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως , «σήμερα έχω τα κλειδιά των γραφείων για όγδοη συνεχή ημέρα ... είμαι ακόμη εδώ. Δεν έχω ζωή. Κάποιος να με βγάλει έξω παρακαλώ, για ποτά και διασκέδαση.

Οι σοβαρές καρδιακές αρρυθμίες την έριξαν σε κώμα, από το οποίο δεν συνήλθε ποτέ, με τους συνάδελφούς της να αναφέρουν χαρακτηριστικά πως για να συντηρήσει αυτούς τους εξοντωτικούς ρυθμούς εργασίας κατανάλωνε ενεργειακά ποτά σε υπερβολικό βαθμό.

Δείτε το τελευταίο tweet της άτυχης κοπέλας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...