ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

0 Απίστευτο μετεωρολογικό φαινόμενο στη Florida (Video)


Ένα μοναδικό μετεωρολογικό φαινόμενο είχε την ευκαιρία να αποθανατίσει στην Panama City Beach της Florida ο JR Hott, πιλότος της Panhandle Helicopters.


Στην πραγματικότητα, αυτά τα παράξενα σύννεφα που μοιάζουν με κύματα από την θάλασσα, σχηματίστηκαν από την ροή του πολύ υγρού αέρα που έρχεται από τον Κόλπο του Μεξικού. Καθώς ο αέρας αυτός περικυκλώνει τα ψηλά κτήρια και μοιραία κινείται ανοδικά, η μικρή ψύξη εξαιτίας του διαφορετικού υψομέτρου προκαλεί την συμπύκνωση των υδρατμών και τον σχηματισμό του σύννεφου.

0 Πρόληψη οστεοπόρωσης με μια ακίνδυνη εξέταση στο αντιβράχιο (χέρι).



Συντάκτης: Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr
Μία περιοχή του οργανισμού που  διατρέχει μεγάλο κίνδυνο κατάγματος, από οστεοπόρωση, είναι ο καρπός μας. Είτε αριστερό είτε δεξί αντιβράχιο μπορούν να υποστούν κάταγμα με πολύ απλό τρόπο, αναίτια, αν η οστεοπόρωση έχει προχωρήσει ιδιαίτερα.

Τα κατάγματα του κάτω πέρατος της κερκίδος είναι από τα πλέον συχνά στο ανθρώπινο σώμα. Συνηθίζεται να ονομάζονται κατάγματα Colles, από το όνομα του ιατρού του 18ου αιώνα που πρώτος  περιέγραψε μια κατηγορία των καταγμάτων αυτών...

0 Δείτε ''ζωντανές'' φωτογραφίες.....


Η μαγεία της φωτογραφίας σε συνδυασμό με την τέχνη του photoshop έχει αυτά τα αποτελέσματα.

Δείτε ''ζωντανές'' φωτογραφίες....Εκπληκτικό!!!!!!!!!

0 Κολυμπώντας με τους κροκόδειλους!


Το Cango Wildlife Ranch είναι ένα καταφύγιο άγριων ζώων που κινδυνεύουν με εξαφάνιση, ίσως το πιο διάσημο της Νότιας Αφρικής. Ο λόγος για τον οποίο έχει γίνει τόσο γνωστό είναι το ότι προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία.
Οποιοσδήποτε θέλει, έχει τη δυνατότητα να κολυμπήσει σε μια λιμνούλα στην οποία ζούνε κροκόδειλοι, προστατευμένος φυσικά μέσα σε ένα σιδερένιο κλουβί. Το κλουβί αυτό επιτρέπει την άμεση σχεδόν επαφή με τα ζώα αφού πολλές φορές πλησιάζουν αρκετά κοντά για να τους αγγίξει κανείς ενώ παράλληλα παρέχει ασφαλές καταφύγιο από τα εξαιρετικά επικίνδυνα σαγόνια τους.
Perierga.gr - Κολυμπώντας με τους κροκόδειλους!

0 ΕΜΕΙΣ-ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΑ...(VIDEO)



«Πρόσεχε γιατί τώρα δεν πυροβολούν πια στα πόδια αλλά στο μυαλό»! Στα πόδια πυροβολούν ακόμα μόνο σε υπανάπτυκτες δικτατορίες.

0 Λίγη δόση παρασκηνίου


Νέα Φιλική Εταιρεία
Αφού τη "δόση" μας σε χρήμα δεν την έδωσαν ακόμα, (που ποτέ να μην την δόσουν μπάς και αλλάξει ροή η κατρακύλα μας), ας πάρουμε μια δόση Γερμανικού παρασκηνίου..
Επιστολή – κόλαφο στην Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ έστειλε ο σύλλογος «Νέα Φιλική Εταιρεία», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συστάθηκε πρόσφατα από 8.500 Έλληνες μονίμους κατοίκους των κρατών- μελών της Ε.Ε.


Στην επιστολή, που κυκλοφόρησε ευρύτατα στο διαδίκτυο, εκφράζονται τρομεροί υπαινιγμοί και κατηγορίες κατά των γερμανικών κυβερνήσεων για υποθέσεις από το 1998 μέχρι και σήμερα, για οικονομικά σκάνδαλα, δωροδοκίες, εκβιασμούς κ.ά. Την αναδημοσιεύουμε με πάσα επιφύλαξη.

0 BINTEO – ΦΩΤΟ: Ο μοναδικός «μπαμπάς» στη γη που… γεννάει τα μωρά του!


Ο ιππόκαμπος ή αλλιώς το γνωστό «αλογάκι της θάλασσας» είναι ένας παράξενος θαλάσσιος οργανισμός.
Όχι μόνο γιατί μένει με την ίδια «γυναίκα» όλα τα χρόνια της ζωής του αλλά κυρίως γιατί το αρσενικό… γεννάει τα «μωρά» της οικογένειας!

0 Απίστευτες φωτογραφίες από τον φονικό χιονιά που σαρώνει την Ευρώπη


Χιόνια στην Ευρώπη (1)
Η τρομερή κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες μέρες την Ευρώπη έχει στοιχίσει τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους. Πέρα από τα προβλήματα και τις τραγικές συνέπειες του χιονιά, η φύση έχει δημιουργήσει εικόνες που προκαλούν θαυμασμό, αλλά και δέος…

0 Σε αυτή την πισίνα… δεν μπορείς να κολυμπήσεις!

perierga.gr - Σε αυτή την πισίνα το κολύμπι... απαγορεύεται!

Αψηφώντας τους βασικούς νόμους της Φυσικής και τη βαρύτητα ο Αργεντινός καλλιτέχνης Leandro Erlich κατασκεύασε μια πισίνα σε φυσικό μέγεθος, πρόσθεσε μια σκάλα και έναν βατήρα και επέτρεψε στον κόσμο να μπει στα «γαλαζοπράσινα νερά» αλλά χωρίς να κολυμπήσει ή να βραχεί!


Γνωστός για τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του που δημιουργούν ψευδαίσθηση στους θεατές, ο καλλιτέχνης, που ζει και εργάζεται στο Μπουένος Άιρες, πήγε αυτή τη φορά ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας μια «ψεύτικη» πισίνα, τοποθετώντας ένα στρώμα νερού 10 εκατοστών μέσα σε ένα χοντρό γυαλί, το οποίο αντανακλάται στην επιφάνεια.

0 VIDEO: Δε θα πιστέψετε τι βγαίνει μέσα από το αυγό…

VIDEO: Δε θα πιστέψετε τι βγαίνει μέσα από το αυγό…
Ένα αυγό μεγαλύτερο από το συνηθισμένο βρέθηκε στα χέρια μιας γυναίκας από την Ασία.
Αφού το ζύγισε και το σύγκρινε με ένα κανονικό, είπε να το σπάσει να δει τι περιέχει. Προφανώς θα νόμιζε ότι είναι δίκροκο.

Και ήταν. Αλλά περίπου....
Δείτε το απίστευτο βίντεο:

0 Ζώα αλμπίνοι #2

Ζώα αλμπίνοι (1)
Εκπληκτικές φωτογραφίες σπάνιων ζώων με αλμπινισμό!

0 800 έως 1600€ το στρέμμα από το δενδρολίβανο

Σίγουρα στο παρελθόν όταν κάποιος σκεφτόταν να ασχοληθεί με μια κερδοφόρα καλλιέργεια, το δενδρολίβανο δεν θα αποτελούσε την πρώτη του σκέψη.
Κι όμως η υψηλή ζήτηση μέσα και κυρίως έξω από τη χώρα μας κατατάσσουν τη συγκεκριμένη καλλιέργεια σε υψηλή θέση ανάμεσα στις αποδοτικότερες καλλιέργειες.
Τα πλεονεκτήματα της καλλιέργειας είναι πολλά αφού πρόκειται για ένα φυτό το οποίο ανθίζει όλο τον χρόνο. Οι συνθήκες στη χώρα μας θεωρούνται απο τις καλύτερες αποδίδοντας εξαιρετική ποιότητα δενδρολίβανου.


Στα συγκριτικά του πλεονεκτήματα συναριθμείται η δυνατότητα του φυτού να αντέχει τόσο στις ιδιαίτερα υψηλές όσο και στις ιδιαίτερα χαμηλές (αρκετούς βαθμούς υπό του μηδενός) θερμοκρασίες. Οι καλλιεργητικές φροντίδες δεν είναι ιδιαίτερα αυξημένες και κοστοβόρες, εξάλλου αυτοφύεται στα πιο απίθανα μέρη ενώ αν αποφασίσετε να το καλλιεργείσετε βιολογικά η τιμή του πρόκειται να διπλασιαστεί.

0 Αναστέλλει την επικύρωση της ACTA και η Τσεχία


Αν και η Τσεχία ήταν ένα από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υπέγραψε τη συμφωνία  ACTA τον Ιανουάριο στην Ιαπωνία, ο πρωθυπουργός της ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του αναστέλλει τη διαδικασία επικύρωσης της.

0 H Πολωνία παγώνει την ψήφιση του ACTA μετά τις μαζικές διαμαρτυρίες...

Μετά τις έντονες αντιδράσεις των πολιτών, τις επιθέσεις σε κυβερνητικούς ιστότοπους αλλά και αντίρρησης μεγάλης μερίδας βουλευτών του κοινοβουλίου, ο Πολωνός πρωθυπουργός ανακοίνωσε οτι παγώνει τις διαδικασίες ψήφισης του νομοσχεδίου ACTA. 
Αν και υπογράφηκε τον προηγούμενο μήνα, εκκρεμεί ακόμη η..

0 Όταν σας ξεγελούν τα μάτια σας

toads

Το National Geographic διαθέτει μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες του κόσμου στην συλλογή του. Σε μερικές από αυτές όμως, είναι λίγο δύσκολο να αντιληφθείτε με την πρώτη ματιά τι είναι αυτό που φωτογράφησε ο φωτογράφος. Και απευθύνομαι στις περιπτώσεις, στις οποίες ο φωτογραφιζόμενος είναι μαιτρ στην μεταμφίεση.
 
Αλήθεια, εσείς μπορείτε να διακρίνετε στις παρακάτω φωτογραφίες τους “καμουφλαρισμένους” πρωταγωνιστές?

0 Γίνε αντιπρόσωπος της AVON

Avon 
Η ενασχόλησή σας ως Αντιπρόσωπος Avon είναι εύκολη και αποτελεσματική, γιατί οι καταναλωτές μας γνωρίζουν την Avon και την εμπιστεύονται – είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία κατευθυνόμενης πώλησης στον κόσμο!
Επιλέξτε ένα σίγουρο δρόμο προς την επιτυχία, πουλώντας τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα Avon, και το πιο σημαντικό, δείχνοντας και μοιράζοντας τις σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης με άλλες Αντιπροσώπους. Όταν προσεγγίζετε και συμβουλεύεστε άλλες Αντιπροσώπους στο να είναι επιτυχημένες, απολαμβάνετε μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη και την προσωπική ικανοποίηση για τη βοήθεια που προσφέρετε σε άλλες γυναίκες. Επίσης μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να αυξήσετε τον αριθμό των πελατών σας, αυξάνοντας τα κέρδη σας από την πώληση των προϊόντων Avon.

0 Tristan da Cunha: Το πιο απομονωμένο νησί του κόσμου

Δεν έχει αεροδρόμιο, δεν έχει ταξιδιωτικά πρακτορεία, δε θα βρείτε πακέτα διακοπών για εκεί, δεν έχει ξενοδοχεία, clubs, εστιατόρια και δεν έχει, επίσης, ούτε μία παραλία που να είναι 100% ασφαλής για κολύμπι. Παρόλα αυτά, το Tristan da Cunha αποτελεί ως τουριστικός προορισμός ένα όνειρο ζωής για πάρα πολλούς.

Δε το λένε «το πιο απομονωμένο νησί του κόσμου» για πλάκα: το Tristan da Cunha βρίσκεται στο Νότιο Ατλαντικό και απέχει 2.850χλμ. από το Κέιπ Τάουν (την πιο κοντινή σε αυτό μεγάλη πόλη) και 3.353χλμ. από το Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ ο κοντινότερος οικισμός απέχει 2.429χλμ. και είναι το νησί της Αγίας Ελένης (St. Helena Island), γνωστό ως τόπος εξορίας του Ναπολέοντα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...