ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

0 "Μαζί τα φάγαμε; Δεν νομίζω". Τι είπαν τα παιδιά στην Βουλή των εφήβων... (+ video)

Σχόλιο ανοιχτή ματιά: Δεν γίνεται να έχουμε όλο τον χρόνο βουλή των εφήβων, και να αφήνουμε μερικούς μπαγλαμάδες να μιλήσουν στην βουλή μια μέρα που και που....;

Tα άκουσαν οι πολιτικοί από έφηβους βουλευτές στη συνεδρίαση της Βουλής που έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. Εναντιώθηκαν στο "μαζί τα φάγαμε", ανταπατώντας "δεν νομίζω".

Προβληματισμό προκάλεσαν τα λόγια των εφήβων βουλευτών κατά την διάρκεια της συνεδρίασης στην Βουλή παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια και του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου.
"Δεν θα χαϊδέψω αυτιά, θα σας πω κάτι που δεν θα σας αρέσει.  Αν δεν μας κρύβατε τόσα χρόνια τα οικονομικά στοχεία δεν θα είχαμε φτάσει ως εδω. Μαζί τα φάγαμε; Δεν νομίζω!" είπε η Μαρία Κοτίβα, μαθήτρια της Β' Λυκείου απευθυνόμενη σε όλους  τους παρόντες πολιτικούς, ενώ καταχειροκροτήθηκε από τους συνομιλήκους της.
"Το μέλλον του τόπου είμαστε εμείς, επιτρέψτε μας να σας κρίνουμε και να σας κατακρίνουμε για τα πολλά λάθη σας" είπε η έφηβη βουλευτής Γιάννα Τριανταφύλλου.
"Χρεώνετε το ίδιο αυτούς που έτρωγαν καρβέλια, με αυτούς που έτρωγαν ψίχουλα. Δεν κάνετε τον κόπο να βγείτε έξω στην κοινωνία", δήλωσε ένας τρίτος την ώρα που εισερχόταν στην αίθουσα ο πρωθυπουργός....

0 ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ


0 Οι 'Ελληνες της μυστικής Λέσχης "Μπίλντερμπεργκ": Ποιοί πολιτικοί, επιχειρηματίες και ποιός δημοσιογράφος, συμμετείχαν στις συνεδριάσεις της...

Η μυστική-αμαρτωλή διατλαντική Λέσχη Bilderberg προ-αποφασίζει γιά το πολιτικο-οικονομικό μέλλον του πλανήτη, "βαφτίζει" ηγέτες-κυβερνήσεις κι εξαγοράζει συνειδήσεις... Κίσσιγκερ, Περλ, Γούλφοβιτς, Ροκφέλερ, Σόρος, Kλίντον, Τζον Κέρρυ, Ντ' Εστέν, Πρόντι, Χόλμπρουκ, Χουάν Κάρλος, μερικά από τα τακτικά της
μέλη, μαζί με ηχηρά ονόματα από τον χώρο της πολεμικής (και μη) βιομηχανίας, των αμερικανικών ΜΜΕ και των εταιριών πετρελαίου... 'Ολοι οι Γ.Γ. του ΝΑΤΟ υπήρξαν μέλη της Λέσχης
Η περίφημη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, που την διακρίνει η μυστικότητα, παίζει κατά κάποιο λόγο, ρόλο άτυπης παγκόσμιας κυβέρνησης. 'Οτι αντιδραστικό έχει συμβεί στον πλανήτη τα τελευταία 54 χρόνια, έχει συζητηθεί, προκαθοριστεί σε συνεδριάσεις της. Η Λέσχη, συνεδριάζει γιά ένα τετραήμερο κάθε χρόνο σε διαφορετικές πόλεις, χώρες και στις εργασίες της συμμετέχουν 120 πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι κ.ά. από επιλεγμένες 30-35 χώρες....

0 Εγκεφαλικά νεκροί νικούν το θάνατο


Μία Αυστραλή γυναίκα που είχε χαρακτηριστεί «εγκεφαλικά νεκρή» ανέκτησε τις αισθήσεις της μετά από εβδομάδες χάρη της αντίρρησης στις συστάσεις του γιατρού που ήθελε να τεθεί εκτός λειτουργίας ο αναπνευστήρας της, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Northern Territory News .
Η πενήντα έξι ετών Gloria Cruz εισήχθη στο Royal Darwin Hospital στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας στις 7 Μαρτίου, μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο στον ύπνο της. Όταν η αξονική τομογραφία αποκάλυψε ότι η Cruz πιθανότατα έπασχε από όγκο στον εγκέφαλο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε μια προσπάθεια να σώσει τη ζωή της, προσπάθεια που εξαρχής φαινόταν ότι θα είναι ανεπιτυχής... Tani και Gloria Cruz

0 Η Διαμαντοπούλου ζήτησε συγνώμη για το αλαλούμ με τα βιβλία

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ 
Η υπουργός Παιδείας μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ζήτησε συγνώμη απο τους μαθητές και τους γονείς για το χάος που επικρατεί στην εκτύπωση των σχολικών σχολείων για την φετινή χρονια...
  

0 Ανεμοστρόβιλος και ηλιοβασίλεμα… δύο σε ένα

Οι εντυπωσιακές αυτές φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας, τη στιγμή που ένας ανεμοστρόβιλος έκανε την… «ταχύτατη» εμφάνισή του με φόντο… το ηλιοβασίλεμα!

Βέβαια όσοι το παρακολούθησαν από κοντά σύντομα αντιλήφθηκαν ότι καμιά φορά τα μάτια μπορεί να σε ξεγελάσουν…

0 Δορυφόρος κατέγραψε "λιβάδια" από φύκια!

 Το γαλαζοπράσινο στρώμα που σχηματίζουν τα μονοκύτταρα φύκη απαθανάτισε στις 17 Αυγούστου ο ευρωπαϊκός δορυφόρος Envisat. Η ύπαρξη του θαλάσσιου φυτοπλαγκτού είναι για το περιβάλλον εξίσου σημαντική με εκείνη των δασών, καθώς βοηθά στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

  Στην πρόσφατη δορυφορική φωτογραφία που βλέπετε, το φυτοπλαγκτόν χάρη στον καλοκαιρινό ήλιο και στα θερμά θαλάσσια ρεύματα δίνει έντονο πράσινο και μπλε χρώμα στις δίνες της Θάλασσας του Μπάρεντς, στα ανοιχτά του βορειότερου σημείου της ηπειρωτικής Ευρώπης, του Κέιπ Νόρντκιν της Νορβηγίας.

0 H δύναμη του χρώματος

stairs H δύναμη του χρώματος
Το άσπρο και το μαύρο είναι τα πιο ασφαλής χρώματα στο κόσμο του design.Σε πολλές πόλεις ανά τον κόσμο κυριαρχούνε χρώματα τα οποια έχουν καθιερωθεί ως στάνταρ.Τι θα γινόταν όμως αν κυριαρχούσε μια πολυχρωμία?Δεν δεν πάντα “κουραστικό” η “χαοτικό”, αντιθέτως η ζωντάνια και η θετική ενέργεια που μπορούν να μεταφέρουν οι συνδυασμοί χρωμάτων είναι μοναδικοί.Μαζέψαμε κάποια παραδείγματα από κτίρια – δρόμους – γραφεία και άλλους χορούς που έχουν στολιστεί με πολύχρωμους χρωματισμούς για να καταλάβετε και εσείς πως το χρώμα επηρεάζει την ζωή μας.

0 Εκπληκτικό: Δείτε στο 2:16 του βίντεο να ανατέλει ο Νιμπίρου...

Το βίντεο είναι από το τηλεσκόπιο στο όρος Μαούνα Κέα της Χαβάη...

Παρατηρήστε αμέσως μετά το zoom out που γίνεται στην εστίαση του τηλεσκοπίου, σε μια προσπάθεια να καλυφθεί ο πλανήτης από το φως του ήλιου που ανατέλει.
Δείτε το βίντεο...

0 Ξέρετε γιατί τα περισσότερα φερμουάρ γράφουν ΥΚΚ;

Κάτι που μπορεί να μην έχετε προσέξει, αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κατακτήσει, κυριολεκτικά, τον κόσμο.

Τα περισσότερα φερμουάρ φέρουν χτυπημένα τα γράμματα YKK πάνω τους. Αυτό συμβαίνει γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των φερμουάρ κατασκευάζονται από την εταιρία YKK co. η οποία ιδρύθηκε στο Τόκιο το 1935 και ονομαζόταν αρχικά Yoshida Kogyo Kabushililaisha. Η εταιρία σήμερα διαθέτει περισσότερες από 80 θυγατρικές και παραπάνω από 200 εργοστάσια σε πάνω από 60 χώρες στον κόσμο.

0 Ο 4ος καβαλάρης της αποκάλυψης, οι εξωγήινοι και το Blue Beam σχέδιο...

Η παγκόσμια ισλαμική τρομοκρατία έλαβε τέλος, ο μεγάλος τρομοκράτης Οσαμα είναι νεκρός. Δεν θα ασχοληθούμε με συνομωσίες και δεν έχει σημασία αν ήταν ήδη νεκρός ή αν πέθανε εχθές. Έπαιξε τον ρόλο του και το έργο τελείωσε.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον όμως είναι κάτι άλλο.  ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ; Ποιός θα είναι ο επόμενος μπαμπούλας που θα τρομάζει όχι μόνο τους Δυτικούς αλλά ολόκληρο τον πλανήτη;

Η απάντηση έρχεται στο παρακάτω βίντεο, όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ριγκαν μίλησε στα Ηνωμένα Έθνη για κάτι απροσδόκητο που θα ενώσει όλα τα έθνη δίχως να σκέφτονται τα κυριαρχικά δικαιώματα..

0 Fidusa | Μια παγκόσμια Ελληνική εταιρία κατασκευής ποδηλάτων


Μία από τις καλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες χειροποίητων ποδηλάτων του κόσμου είναι 100% ελληνική! Στην ίδια χώρα που όλα δείχνουν στρεβλά, υπάρχει μια βιοτεχνία που κάνει την υπέρβαση… Τα αγωνιστικά ποδήλατα της FIDUSA που πρωταγωνιστούν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, παράγονται στη Ρόδο!

0 Γιατί οι άντρες δεν μιλούν για τα προβλήματά τους;

Η διστακτικότητα των ανδρών να συζητήσουν με τις συντρόφους τους τα προβλήματά τους δεν οφείλεται σε ντροπή ή αδιαφορία, αλλά στο ότι πολύ απλά δεν βλέπουν ποιο είναι το νόημα, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

  Μάλιστα η τακτική αυτή δεν είναι κάτι που αποκτούν μεγαλώνοντας, αλλά κάτι που αναπτύσσουν κατά την παιδική ηλικία. Όπως έδειξε η μελέτη, ενώ τα κορίτσια πιστεύουν πως μιλώντας όλη την ώρα για τα προβλήματά τους θα αισθανθούν καλύτερα, τα αγόρια πιστεύουν ότι η τακτική αυτή είναι χάσιμο χρόνου και επιεικώς «περίεργη»...

0 Γιατί η ημισέληνος είναι το σύμβολο του Ισλάμ;


Τι αντιπροσωπεύει η ημισέληνος ως σύμβολο του ισλαμισμού;

Το ισλαμικό ημερολόγιο βασίζεται στις φάσεις της Σελήνης. Πάντως, η ημισέληνος δεν είναι επίσημο σύμβολο του ισλαμισμού. Η Σελήνη συμβόλιζε πολλά πράγματα σε πολλούς πολιτισμούς, για παράδειγμα τη θηλυκότητα, την αρρενωπότητα, τη γονιμότητα, αλλά και το πέρασμα του χρόνου.
Η ημισέληνος υπήρξε κατά καιρούς μια ιδιαίτερα δημοφιλής παράσταση. Όταν οι Οθωμανοί Τούρκοι κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη το 1453, υιοθέτησαν το σύμβολο της Πόλης, που ήταν η ημισέληνος. Κόσμησαν με αυτή τη σημαία τους και τα τζαμιά τους. Από τότε, η ημισέληνος πέρασε στις σημαίες και άλλων μουσουλμανικών κρατών.

0 Δυναμίτες στο οικοσύστημα του Αιγαίου

Συμμορίες παράνομων ψαράδων ανατινάζουν τους βυθούς του Αιγαίου, προκαλώντας τεράστια καταστροφή στο θαλάσσιο οικοσύστημα της Ελλάδας, καταγγέλλει το Ινστιτούτο Θαλασσίων Ερευνών «Αρχιπέλαγος».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Planet, η «μαφία του δυναμίτη» δραστηριοποιείται από τα Κουφονήσια των Κυκλάδων μέχρι τα Σφακιά Χανίων, όπου έχει προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στη θαλάσσια περιοχή της Γαύδου και της Γαυδοπούλας, περιοχές ενταγμένες στο Δίκτυο Natura.

0 Χιτώνες

Οι χιτώνες είναι θαλάσσια μαλάκια και ανήκουν στην ομοταξία των πολυπλακοφόρων. Υπάρχουν 900-1000 είδη της ομοταξίας αυτής, η οποία παλιότερα λεγόταν "αμφίνευρα".
Οι χιτώνες έχουν κέλυφος το οποίο αποτελείται από οκτώ πλάκες. 
Οι πλάκες αυτές είναι προστατευτικές και αποτελούνται αποκλειστικά από αραγονίτη (ορυκτό του ασβεστίου). Έχουν διάφορα χρώματα, σχέδια και μπορεί να έχουν λεία επιφάνεια ή ανώμαλη.
Αυτές περιβάλλονται από μια δομή που ονομάζεται "ζωνάρι", το οποίο φαίνεται να χρησιμοποιείται ως καμουφλάζ ή για άμυνα.
Ζουν σε κρύα αλλά και σε τροπικά νερά σε όλο τον κόσμο, σε σκληρές επιφάνειες, όπως πάνω ή κάτω από πέτρες ή σε σχισμές βράχων. 
Ορισμένα είδη ζουν στην παράκτια ζώνη και είναι εκτεθειμένα στο φως και στον αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν είδη που ζουν σε πολύ βαθιά νερά, μέχρι και 6.000 μέτρα.
Το μεγαλύτερο είδος (gumboot chiton) φτάνει σε μήκος τα 36 εκατοστά και σε βάρος τα δύο κιλά.
Κάποια είδη χιτώνων είναι τα παρακάτω:
Tonicella lineata

0 Η NSA πίσω από τις υποκλοπές του 2004-2005!

Οι ΗΠΑ δεν δείχνουν καμία διάθεση συνεργασίας με τις ελληνικές αρχές και δεν απαντούν στα αιτήματα δικαστικής συνδρομής, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν σαφή στοιχεία για επικοινωνεία της ΝSA από το Μέριλαντ με τους υποκλοπείς.

Αρα ούτε λόγος για το ενδεχόμενο έκδοσης υπόπτων και παροχής απόρρητων πληροφοριών. Οσον αφορά την εμπλοκή ελλήνων πολιτών.... αυτό δεν αποκλείεται θεωρητικά, αλλά θα αφορά υπαλλήλους εταιρειών και στελέχη ελληνικών υπηρεσιών (ΕΥΠ).

3 Τι εννοείς «δεν βλέπω ποδόσφαιρο»;

Προσπαθούσα να καταλήξω στο ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να μην ασχολούμαι με τη μπάλα. Αρχικά είχα καταλήξει στο ότι δεν έχω να αντιμετωπίσω τα σχόλια του ψιλικατζή όποτε μπαίνω στο μαγαζί, του στυλ «Ωωω τι έγινε μωρή βαζέλα; Τον ήπιαμε, τον ήπιαμε; ΝΑ σας πήγαμε χθες, ΕΤΣΙ της κάναμε της μάνας σας» και τα σχετικά.

Ή το ότι δεν νιώθω την ανάγκη να αναμειχθώ στη συζήτηση όταν κάποια παρέα τσακώνεται για το «αν ήταν όντως πέναλτι», «ξεχάσατε τα δικά σας τα περσινά», «πάλι η διαιτησία σας φταίει ρε κερατάδες», «ποιο οφσάιντ ρε μαλάκα», φωνάζοντας και κουνώντας νευρικά τα χέρια, πετώντας κατά καιρούς αστεία αφρικανικά (και μη) ονόματα ποδοσφαιριστών όπως Τζιμπρίλ, Γιόσου, Μπουμσόνγκ, Τζιμπούρ, Ντούντου και διάφορα άλλα. Τελικά όμως νομίζω ότι το καλύτερο απ’ όλα είναι αυτό το ανεκτίμητο βλέμμα απορίας που ζωγραφίζεται στο πρόσωπο κάποιων όταν με ρωτάνε τι ομάδα είμαι.

0 Οι Πόντιοι ζητούν να πολεμήσουν, μα ο Βενιζέλος τους αγνοεί...




«Έχουμε στρατό 20.000 ανδρών για να χτυπήσουμε τον Κεμάλ», γράφουν σε υπόμνημα τον Ιανουάριο του 1920, με τις πρώτες μάχες στη Μικρά Ασία

Του ΤΑΣΟΥ ΚΟΝΤΟΠΑΝΝΙΔΗ (Real News, 4/9/2011)
ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ του ‘22 ολοκληρωνόταν η καταστροφή του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας. Ο στρατός επέστρεφε στη βάση του, οι Τούρκοι κυνηγούσαν και σκότωναν τους Ελληνες και οι φωτιές έζωναν τα σπίτια τους στη Σμύρνη (κάποιοι ιστορικοί αναθεωρητές τους θέλουν να «συνωστίζονται» στα πλοία για να έρθουν στπν Ελλάδα... Προφανώς για διακοπές...).

0 Η μαζική φυγή 1.3 εκατ. χηνών

Πραγματικά απίστευτες εικόνες κατέγραψε ο φακός Το ομαδικό ταξίδι 1,3 εκατομμυρίων χηνών προς πιο ζεστά κλίματα απαθανάτισε φωτογράφος σε εθνικό πάρκο του Καναδά. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς δίνεται η εντύπωση ότι οι χήνες καλύπτουν σχεδόν όλο το έδαφος και ότι κρύβουν ακόμη και τον ήλιο.

Το πάρκο Squaw Creek αποτελεί χαρακτηριστικό σταθμό των πτηνών στη διαδρομή 2.500 μιλιών που καλούνται να καλύψουν συνολικά μέχρι να φτάσουν στον κεντρικό Καναδά.

Ο φωτογράφος από τη Νεμπράσκα που αφιέρωσε 22 συνολικά μέρες την περασμένη Άνοιξη παρατηρώντας τις χήνες προκειμένου να τραβήξει τις καλύτερες φωτογραφίες περιέγραψε με τον ακόλουθο τρόπο τις εικόνες: «Φαίνεται σαν να πέφτει χιόνι στον ορίζοντα. Οι εικόνες πραγματικά σε ξεγελούν».

0 Ηλεκτρικοί λαμπτήρες των αρχαίων Αιγυπτίων




Σύμφωνα με τον Erich Von Daniken και πολλούς άλλους, οι τοιχογραφίες που υπάρχουν κάτω από τον ναό του Hathor στην Dendera αναπαριστούν αρχαίους ηλεκτρικούς λαμπτήρες! Όπως υποστηρίζουν οι “αυθεντίες” σε αυτά τα θέματα, μέσα στους λαμπτήρες τα φίδια που σχηματίζουν κυματιστές γραμμές, αναπαριστούν τα γνωστά σύρματα πυρακτώσεως, σαν αυτά που συναντάμε στους σημερινούς λαμπτήρες.


Δίπλα από τους λαμπτήρες, υπάρχουν οι στήλες “djed” που λειτουργούν σαν μονωτήρες, ενώ οι μπαμπουίνοι που κρατάνε μαχαίρια, αποτελούν προειδοποίηση για την επικινδυνότητα της ηλεκτρικής συσκευής. Το “καλώδιο” που βγαίνει από το “κουτί” και συνδέεται με τον λαμπτήρα, όπως υποστηρίζουν, είναι φυσικά η πηγή ενέργειας του λαμπτήρα.

0 Βάλσαμο: Εναλλακτική καλλιέργεια με ελκυστικές αποδόσεις

Κέρδη 2.500€ ανά στρέμμα από την καλλιέργεια του βάλσαμου
Συνιστά μια εναλλακτική καλλιέργεια με ελκυστικές αποδόσεις, για την ανάπτυξη της οποίας μάλιστα μπορούν να αξιοποιηθούν φτωχά και ξηρά πεδινά και ημιορεινά εδάφη. Ο λόγος για το γνωστό σε όλους βάλσαμο, που εμφανίζει σημαντικές προοπτικές, όντας ένα φυτικό προϊόν που χρησιμοποιείται στις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων.

Η εμπορία του μπορεί να χαρακτηρίζεται από τον μικρό αριθμό των αγοραστών χονδρικής αλλά και από τον ανταγωνισμό που ασκείται από άλλες χώρες, όπου τα εργατικά είναι χαμηλότερα, ωστόσο, η αγορά για βιολογικά φαρμακευτικά φυτά είναι σε διαρκή ανάπτυξη.

0 Πίνακας ζωγραφικής ή μήπως κάτι αλλό;

Πίνακας ζωγραφικής ή μήπως κάτι αλλό; (1)
Δείτε την υπέροχη και παράξενη δουλειά της 24χρονης καλλιτέχνιδας Alexa Meade.

0 Καταρράκτες που ρέουν ανάποδα.

Οι άνεμοι στη νοτιότερη ακτή της ανατολικής Αυστραλίας ήταν τόσο ισχυροί τις προηγούμενες μέρες που τα νερά των καταρρακτών πήγαιναν ανάποδα, δηλαδή προς τον ουρανό.
Επιπλέον, από την μανία των ανέμων που κινούνταν με 120χλμ δεν γλύτωσαν ούτε τα...
τουριστικά πλοία, που σχεδόν ακυβέρνητα έβγαιναν από τις προκαθορισμένες διαδρομές τους.

0 Ο καθένας κατέχει μια αστείρευτη πηγή ενέργειας (Osho)

%25CE%259F+%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B8%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2582+%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2587%25CE%25B5%25CE%25B9+%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25B1+%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2581%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2584%25CE%25B7+%25CF%2580%25CE%25B7%25CE%25B3%25CE%25B7+%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25B1%25CF%2582
Ο καθένας κατέχει μια αστείρευτη πηγή ενέργειας
Ποιος δίνει την ενέργεια στο σώμα, για να γίνει ένας αυτόματος, ένας εκλεπτυσμένος μηχανισμός, ένας οργανισμός; Για εβδομήντα, ογδόντα, ακόμα κι εκατό χρόνια, το σώμα συνεχίζει να είναι ζωντανό. Και τώρα οι επιστήμονες λένε ότι ο θάνατος είναι ένα ατύχημα, ότι το σώμα μπορεί να συνεχίσει χωρίς τέλος. Οι επιστήμονες λένε ότι ο θάνατος δεν είναι απαραίτητος. Υπάρχει μόνο επειδή δεν είμαστε ικανοί να χρησιμοποιήσουμε την απέραντη ενέργεια, που βρίσκεται γύρω μας. Το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που θα πρέπει να θυμόσαστε είναι: Είσαστε μέρος μιας απέραντης ενέργειας. Να το θυμάστε και να το αισθάνεστε συνέχεια.  Είτε κάνετε διάφορα πράγματα είτε περπατάτε είτε τρώτε είτε κοιμάστε, να αισθάνεστε ότι είσαστε απέραντοι.

0 Γεννητούρια σπάνιων ειδών.

 Όλα τα μικρά μας φαίνονται όμορφα. Αυτά τα μικρά όμως προκαλούν χαρά και για έναν επιπλέον λόγο: η γέννησή τους γεννά ελπίδες επιβίωσης για το είδος τους, το οποίο απειλείται.


Καταφύγια και λάτρεις της άγριας ζωής σε όλο τον κόσμο καταβάλλουν τη δική τους προσπάθεια για τη διατήρηση των ειδών υπό εξαφάνιση και, μαζί τους, της βιοποικιλότητας του πλανήτη.

0 Η Χούντα του ΠΑΣΟΚ καθάρισε σε 2 ώρες το σύνταγμα - Στον εισαγγελέα διαδηλωτές!

Χωρίς να υπάρχει λόγος, τα ΜΑΤ με κινήσεις τακτικής έδιωξαν τα περίπου 5000 άτομα που μαζεύτηκαν να διαδηλώσουν ειρηνικά στην πλατεία συντάγματος.

0 Ο πόλεμος μεταξύ των συνδέσμων καλά κρατεί..

Σχόλιο ανοιχτής ματιάς: '' Το πηγάδι της βλακείας είναι απύθμενο''. Οπαδική ηλιθιότητα που κάνει ορισμένους ''ανθρώπους'' να νιώθουν πως είναι κάτι, καταστροφή του Ελληνικού αθλητισμού. Πως μετά αυτά τα παιδιά (που είναι περιορισμένων πνευματικών ικανοτήτων) να σκεφτούν για πολιτικά θέματα, και πως να μπουν στην διαδικασία να καταλάβουν ότι πρέπει να δώσουν περισσότερη προσοχή στο πολιτικό σκηνικό που μας τρώει; Και όποιος λέει πως είναι λίγοι μάλλον δεν τα ξέρει καλά τα πράγματα. Μήπως πρέπει να γίνει διακοπή του Ελληνικού πρωταθλήματος για 2-3 χρόνια για να ησυχάσουμε και λίγο.;;;

Μαχαιρώματα σε προσυμφωνημένα «ραντεβού», μολότοφ σε πούλμαν που μεταφέρουν οργανωμένους οπαδούς, ακόμη και μάχες με καλάσνικοφ ανάμεσα σε μέλη διαφορετικών συνδέσμων. Ανελέητος παραμένει ο πόλεμος μεταξύ των οπαδών διαφορετικού ποδοσφαιρικού φρονήματος στην Ελλάδα. Η δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου τον Μάρτιο του 2007 στη Λ. Λαυρίου, δεν έγινε μάθημα για τους φανατικούς που εξακολουθούν απτόητοι την επικίνδυνη δράση τους...

0 Θησαυρό 40,2 ΔΙΣ "κρύβει" η Ελληνική γη

Τον... θησαυρό αξίας 40,2 δισ. ευρώ που βρίσκεται στα έγκατα της ελληνικής γης φέρνει στην επιφάνεια από το τέλος του χρόνου η κυβέρνηση. Ξεκινά διαγωνισμούς για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας. Πρόκειται για τα Μη Ενεργειακά Μεταλλικά Ορυκτά που ως έναν μεγάλο βάθμο βρίσκονται αναξιοποίητα και, όπως δηλώνει στο "Εθνος της Κυριακής" ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γ. Μανιάτης, "τους επόμενους μήνες θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε νέους διεθνείς διαγωνισμούς για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου". Το "Ε.τ.Κ." δημοσιοποιεί σήμερα χάρτες του ΙΓΜΕ με τα σπουδαιότερα ορυκτά της χώρας, τα οποία αναμένεται να "παίξουν" και τον καθοριστικό ρόλο στο νέο μοντέλο ανάπτυξης της χώρας και να δημιουργήσουν μια νέα παραγωγική βάση. Το αποθεματικό δυναμικό των κυριότερων μετάλλων της χώρας Νικέλιο, Χρώμιο, Μόλυβδος - Ψευδάργυρος, Χαλκός, Ασήμι, Αντιμόνιο, Μαγγάνιο, Μόλυβδος και Βολφράμιο έχει υπολογιστεί στα 40,2 δισ. ευρώ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...