ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

0 BBC: Πολιτικό καύσωνα στην Ελλάδα το Σεπτέμβρη με κοινωνικές αναταραχές




«Η Ελληνική κυβέρνηση μπορεί να εντυπωσίασε τους διεθνείς οργανισμούς με τις δραστικές περικοπές δαπανών, το πικρό όμως φάρμακο καθιστά την ασθενή οικονομία, ακόμη πιο άρρωστη» αναφέρει το ΒΒC.

Το Βρετανικό Δίκτυο παρουσιάζοντας τα στοιχεία της Ελληνικής Οικονομίας τονίζει ότι δεν μεταδίδουν καμία αισιοδοξία. «Η συρρίκνωση της οικονομίας για το δεύτερο τρίμηνο του έτους έφτασε το 1,5%, ενώ η ανεργία φτάνει επίσημα το 12%. Η Ελλάδα έχει αναγκαστεί να ...
εφαρμόσει μέτρα οικονομικής λιτότητας και περικοπές δαπανών, ώστε να αντιμετωπίσει την κρίση του χρέους», αναφέρει το BBC.

Μάλιστα όπως αναφέρει, επικαλούμενο πληροφορίες, τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Ουάσινγκτον υπάρχει διάχυτη ανησυχία για την αποτυχία της ελληνικής κυβέρνησης να επιτύχει τους στόχους του προϋπολογισμού.

«Η ελληνική κυβέρνηση δέχεται πιέσεις να εντείνει τα μέτρα οικονομικής λιτότητας. Οι προβλέψεις για επερχόμενη κοινωνική αναταραχή εντός του Σεπτεμβρίου έχουν πολλούς υποστηρικτές, που λένε ότι ο πολιτικός καύσωνας θα ακολουθήσει τον καλοκαιρινό» καταλήγει το ΒΒC.

http://apolitistosteki.blogspot.com/

0 Στιγμές χαλάρωσης σε παραλίες της Κίνας




Όμορφες στιγμές χαλάρωσης σε παραλίες της Κίνας

Δείτε....











kanonitv.blogspot.com

0 Τέχνη Από...Καρπούζι

  Το καρπούζι αποτελεί αγαπημένο μέσο έκφρασης για πολλούς καλλιτέχνες οι οποίοι το χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν φρέσκα, δροσερά και νόστιμα έργα τέχνης.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ


0 Οι κώνοι της ερήμου

Για τους κύκλους στα χωράφια, θα έχετε σίγουρα ακούσει. Το ότι υπάρχει μια αντίστοιχη κατασκευή και στην έρημο της Αιγύπτου το γνωρίζατε?
Αυτοί οι παράξενοι κώνοι και τρύπες δημιουργούν έναν παράξενο σχέδιο όταν παρατηρηθουν από ψηλά.

Ασφαλώς και δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση οι εξωγήινοι με αυτή την κατασκευή. Ο μόνος υπεύθυνος γι' αυτό, είναι ....ένας Έλληνας. Η Ελληνίδα καλλιτέχνης Danae Stratou με την καλλιτεχνική ομάδα DAST δημιούργησαν την δεκαετία του '90 αυτά τα γεωγλυφικά σαν μέρος ενός έργου με το όνομα "Desert Breath". Καλύπτει 100.000 τετραγωνικά μέτρα στην αιγυπτιακή έρημο κοντά στην Ερυθρά Θάλασσα, και η κατασκευή του κράτησε αρκετά χρόνια. Στο κέντρο του, που ήταν αρκετά βαθύ υπήρχε και μια μικρή κυκλική λίμνη. Το όλο εγχείρημα είχε ως τελικό σκοπό την διάβρωση του έργου, με αργούς ρυθμούς με την πάροδο του χρόνου.


tnsite.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...