ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

0 ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια στην Ρόδο – Επίθεση στον Σκανδαλίδη

Και στη Ρόδο, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ξεχείλισε η οργή των πολιτών κατά των πολιτικών και κυρίως των κυβερνόντων.
Κοσμοσυρροή και οργή με συνθήματα και αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών, είναι τα χαρακτηριστικά της 28ης Οκτωβρίου 2011 στη Ρόδο.
Η οργή των πολιτών φάνηκε από νωρίς, πριν την παρέλαση, στο άκουσμα των ονομάτων των «επισήμων» κατά την κατάθεση των στεφανιών που συνοδευόταν από γιουχαΐσματα.
Η παρέλαση άργησε να ξεκινήσει, αφού έδειχναν να δειλιάζουν οι πολιτικοί να ανέβουν στην εξέδρα των επισήμων. Με καθυστέρηση 15 λεπτών πήραν την απόφαση, ανέβηκαν στην εξέδρα και ξεκίνησε η παρέλαση μέσα σε βαρύ κλίμα, με μαθητές να γυρνούν στην αντίθετη με τους πολιτικούς κατεύθυνση τα κεφάλια τους.

0 Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

Στο άλογό μου
Το να γράψει κανείς σ’ έναν άνθρωπο, είναι ίσως εύκολο στους πολλούς. Το να γράψει σ’ ένα ζώο, είναι αφάνταστα δύσκολο. Για τούτο φοβάμαι. Δεν θα τα καταφέρω.
Τα χέρια μου έχουνε σκληρύνει από τα λουριά σου, κι η ψυχή μου από άλλη αιτία. Όμως πρέπει. Αισθάνομαι την ανάγκη. Γι’ αυτό θα σου γράψω.
Στην αρχή δεν με ήθελες. Καταλάβαινες σε μένα τον άπραγο με το αδύνατο χέρι. Είχες δίκιο. Ίσως για πρώτη φορά έβλεπα άλογο από τόσο κοντά. Τ’ άλογα που είχα δει στη ζωή μου ήτανε στα τσίρκα, που τα δουλεύανε κοζάκοι, και στις κούρσες, που τα παίζαν οι άνθρωποι. Αυτό με είχε πειράξει. Δεν είστε προορισμένα για τόσο χαμηλές πράξεις. Ας είναι… Αυτό είναι μια άλλη ιστορία, καθώς λέει ο Κίπλινγκ, αυτός που τόσο σας είχε αγαπήσει και ιστορήσει.

0 Φάντασμα κοριτσιού καταγράφεται σε video!

Το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού κάνει για δευτερόλεπτα την εμφάνισή του σε video που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Η μορφή αυτή του μικρού κοριτσιού εμφανίζεται σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Μεγάλη Βρετανία. Οι ιδιοκτήτες λένε ότι στη θέση του καταστήματος υπήρχε ορφανοτροφείο της βικτωριανής Αγγλίας. Ίσως, το πνεύμα να ανήκει σε ένα από τα ορφανά…

Ο Andrew Dasilva, υπάλληλος του καταστήματος, ανέβασε το video στο YouTube, υποστηρίζοντας ότι είναι «αυθεντικό» και ότι «έχει εξεταστεί από ειδικούς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να δώσουν κάποια εξήγηση». Θέλησε λοιπόν να το αναρτήσει στο Internet, ώστε όλος ο κόσμος να το δει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα!

0 H εμμονή του Χίτλερ με την Ιερά Σινδόνη του Τορίνο.

  Η ιστορία της Σινδόνης του Τορίνο, καλύπτεται από ένα μυστήριο και έχει κάποιες σκοτεινές πλευρές στις οποίες ο μοναχός Andrea Cardin, του τάγματος του Άγιου Βενεδίκτου, έρχεται να φωτίσει.

Τι αποκαλύπτει ο πατέρας Andrea Cardin

  Ο διευθυντής της βιβλιοθήκης της μονής των Βενεδικτίνων, πατέρας Andrea Cardin αποκαλύπτει ότι το ιερό σάβανο με το οποίο τυλίχτηκε το σώμα του Ιησού φυλασσόταν σε ένα μοναστήρι Βενεδικτίνων καθ’ όλη τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

  Και ο λόγος; Διότι το Βατικανό φοβόταν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήθελε να το κλέψει. Το ιερό σάβανο μεταφέρθηκε για την ασφάλεια του στη μονή των Βενεδικτίνων στην περιοχή Montevergine στο Avellino, στη νότια πλευρά της περιοχής Campania της Ιταλίας το 1939 και φυλασσόταν εκεί μέχρι το 1946 όπου μεταφέρθηκε στο Τορίνο.

0 Ερευνα γενετιστών για την καταγωγή του Χίτλερ!

Τεστ DNA που έγιναν πρόσφατα σε 39 εν ζωή συγγενείς του Χίτλερ, βρήκαν στον γονότυπό τους γονίδια που εντοπίζονται στους πληθυσμούς αυτών των περιοχών!
 Για την έρευνα ένωσαν τις δυνάμεις τους ο Βέλγος δημοσιογράφος Ζαν-Πολ Μούλντερς και ο ιστορικός Μαρκ Βερμέρεν, οι οποίοι, αφού εντόπισαν τους εν ζωή συγγενείς του Αδόλφου Χίτλερ, έλαβαν δείγματα σάλιου τα οποία εν συνεχεία τα έστειλαν για ανάλυση DNA.
 Τα αποτελέσματα της ανάλυσης του γενετικού υλικού έδειξαν ότι σε όλους τους συγγενείς του Φίρερ εντοπίστηκε το χρωμόσωμα Haplogroup E1b1b1, το οποίο εμφανίζεται κατά κύριο λόγο στους Βερβέρους του Μαρόκου, της Τυνησίας και της Αλγερίας αλλά και στους Σεφαρδίτες και τους Ασκενάζι Εβραίους! Το 20% των Y χρωμοσωμάτων των Ασκενάζι και το 8,6%- 30% των Υ χρωμοσωμάτων του πληθυσμού των Σεφαρδιτών είναι τα Haplogroup E1b1b1.

0 Η φωτογραφία της μέρας: Στην Σύρο τα νήπια πήραν τη θέση των επισήμων!

Η Πολιτική Ηγεσία της Περιφέρειας και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης αδυνατούσαν να διοργανώσουν την παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου προφασιζόμενοι τα υπό κατάληψη Δημόσια Κτήρια και Υπηρεσίες του νησιού.
Σε απάντηση αυτών τα σωματεία εργαζομένων στη Σύρο ανέλλαβαν την προτοβουλία της διοργάνωσης της παρέλασης καλλώντας όλους τους Συριανούς να παρευρεθούν στην Πλ. Μιαούλη για να τιμήσουμε τους αγωνιστές του Αντιφασιστικού Επους του 1940.
Οι επίσημοι ήταν παιδιά, που κατά το τέλος της παρέλασης πλαισιώθηκαν από τους μαθητές του υπό καλάλληψη Λυκείου της Σύρου τραγουδώντας τους τον Εθνικό Υμνό.
Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ:

0 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απολύθηκε απο τον λαό

Χωρίς να έχει αίσθηση, του ποιος είναι και που βρίσκεται "βιτρίνας"
πρόεδρος της γερμανικής δημοκρατίας, τόλμησε να πάει στην παρέλαση στην Θεσσαλονίκη νομίζοντας πως οι έλληνες έχουν μετατραπεί σε δουλικά φαντάσματα των ένδοξων προγόνων τους..Έκανε όμως φρικτό λάθος, καθώς οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας δεν άφησαν να γίνει η παρέλαση ενώ αποκαλούσαν τον Παπουλια "προδότη" σε όλη την διάρκεια της παρουσίας του εκει. Το μόνο που κατάφερε να ξεστομίσει ο πρόεδρος μιας χρεοκοπημένης χώρας είναι απειλές και λόγια ενός καθαρά πανικόβλητου ανθρώπου που έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα... Είναι πραγματικά λυπηρό το πως κάποια πρόσωπα σαν και αυτόν υποβαθμίζουν τέτοιους θεσμούς και τέτοιες θέσεις...

0 Αισθάνομαι περήφανος που είμαι Έλληνας

"Πρώτη φορά σήμερα μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος που είμαι Έλληνας. Την ημέρα που γιορτάζουμε το ΟΧΙ στον Γερμανό - Ιταλικό άξονα για την παράδοση της πατρίδας μας και ξεκινήσαμε το έπος του ‘40, την ίδια ημέρα ο Ελληνικός λέει πάλι ΟΧΙ στα σχέδια της κυβέρνησης που με ευκολία θέλει να μας παραδώσει στους ξένους οίκους και τις αγορές. Αισθάνομαι περήφανος που όλοι οι πολιτικοί που μας έχουν πουλήσει και δήθεν θέλουν το καλό μας και κυρίως ο «αμέτοχος» και συμβολικός Πρόεδρος διωχτήκανε σαν μαύρα πρόβατα από τις εορταστικές εκδηλώσεις και επιτέλους ας καταλάβουν ότι δεν μπορούν πλέον να παίζουν με την φωτιά γιατί σίγουρα θα καούν. Αισθάνομαι περήφανος για την συμμετοχή της νεολαίας που δείχνει πλέον να έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά.

0 Κύριε πρόεδρε, κύριε πρωθυπουργέ και λοιποί πολιτικοί βλάκες, αυτό που είδατε σήμερα ήταν το ΟΧΙ του λαού.

Έτσι λέγονται τα ''όχι'' κύριοι ανάξιοι ηγέτες. Κάποτε λαός και κράτος είπαν ενωμένοι όχι στον επίδοξο κατακτητή, σήμερα ο λαός είναι ο μόνος που λέει όχι.

Όπου κι αν βρεθήκατε σήμερα άθλιοι πολιτικοί αντιμετωπιστήκατε έτσι όπως σας αξίζει, και ακόμα δεν είδατε τίποτα. Εσάς όμως δεν σας νοιάζει, εσείς μπορείτε να γελάτε γιατί την αποστολή σας την φέρατε εις πέρας. ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. Όσα δεν μπόρεσαν να κάνουν με όπλα τα κάνουν με την οικονομία.

0 Έντρομη η προδοτική ηγεσία της χώρας κοιτάζει τις εξελίξεις. Η παρέλαση έγινε χωρίς πολιτικούς

Αυτό που συνέβη σήμερα στην Θεσσαλονίκη είναι η υγιέστατη οργή του κόσμου που την προκάλεσαν οι ίδιοι. Έσπειραν ανέμους και αρχίζουν να θερίζουν θύελλες. Ο κόσμος έκανε το αυτονόητο, όσο κι αν θέλουν τα παπαγαλάκια και οι κυβερνητικοί να κυνηγάνε χείμερες και να βλέπουν μεμονωμένες ομάδες, χρυσές αυγές, ή παραστρατιωτικές παραθρησκευτικές ομάδες, πολιτικά κόμματα ή οτιδήποτε άλλο κατεβαίνει στο κεφάλι τους, η αλήθεια είναι μία. Κάποιοι ξεκίνησαν τις διαμαρτυρίες και η της αγανάκτησης απλώθηκε στον κόσμο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...