ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

0 Ψητές μελιτζάνες με φέτα

Για 6-8 άτομα

Υλικά

  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι του καφέ ψιλοκομμένο δυόσμο
  • 1 ½ κιλό μελιτζάνες τσακώνικες
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • 3 ποτήρια νερό ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα
  • 350 γραμμάρια φέτα σε κυβάκια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
Για τη σάλτσα
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

0 Θεσσαλονίκη: Κατεδαφίσεις στα βυζαντινά τείχη

Στην κατεδάφιση κι άλλων εγκαταλειμμένων κτισμάτων που εφάπτονται στα βυζαντινά τείχη, και συγκεκριμένα επί της οδού Επταπυργίου, προχώρησαν χτες το πρωί οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο δήμος προχωρά βήμα βήμα στην εκκαθάριση της περιοχής, με τελικό στόχο την υλοποίηση της μελέτης που οι υπηρεσίες του έχουν εκπονήσει για την αξιοποίηση και την ανάδειξή της.

Στο παρελθόν, στο τμήμα αυτό της Επταπυργίου μεταξύ των οδών Ακροπόλεως και Παλαμίδη (έναντι της μονής Βλατάδων) κατεδαφίστηκαν περίπου 20 κτίσματα. Το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζεται να κατεδαφιστούν 15 ρυμοτομημένα κτίρια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την κατεδάφιση άλλων πέντε κτιρίων που δεν έχουν κριθεί διατηρητέα.

«Συνεχίζουμε στην οδό Επταπυργίου, στην Ανω Πόλη, την επιχείρηση ανάδειξης των βυζαντινών τειχών με την απομάκρυνση των αυθαίρετων και επικίνδυνων κατασκευών που εφάπτονται στα τείχη, σημεία που είναι από χρόνια χαρακτηρισμένα ως χώρος πρασίνου», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού Πολεοδομίας και Δικτύων, Ανδρέας Κουράκης. 

0 Χνουδωτή αγάπη: 16 είδη ζώων που αγαπούν...το ταίρι τους για πάντα

Τα ζώα αισθάνονται και πολλές φορές βλέπουμε να δημιουργούν δεσμούς με τα άλλα του είδους τους. Τα πιο πιστά είδη του ζωικού βασιλείου είναι τα παρακάτω:

1) Αλμπατρος Είναι από τα μεγαλύτερα ιπτάμενα πτηνά, μοιάζουν με τους γλάρους και για να ζευγαρώσουν χορεύουν, φωνάζουν και κάνουν ολόκληρο show. Σπάνια ''χωρίζουν'' απ το ταίρι τους, μόνο αν δεν πετύχει το ζευγάρωμα.

0 Μυστηριώδη γεωμετρικά μοτίβα στο βυθό!

perierga.gr - Μυστηριώδη γεωμετρικά μοτίβα στο βυθό!Μυστηριώδη γεωμετρικά μοτίβα ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στο βυθό του ωκεανού, ανοιχτά των ακτών της Ιαπωνίας, όταν μια επαγγελματίας δύτρια βρέθηκε μπροστά σε παράξενα σχήματα στην άμμο που ποτέ της δεν είχε ξαναδεί.


Η Yoji Ookata έχει αφιερώσει τη ζωή της στην αποκάλυψη θαλάσσιων μυστηρίων, καθώς ασχολείται με τις καταδύσεις και τη φωτογραφία από την ηλικία των 21 ετών. Πενήντα και πλέον χρόνια η Yoji εξερευνά το βυθό της Ιαπωνίας, με πιο πρόσφατη αποστολή… μια βουτιά στα ανοικτά της πόλης Amami Oshima.

0 Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις την ακτινοβολία (SAR) που εκπέμπει το κινητό σου.

 Aφιερωμένο σ' ένα φίλο που ο εγκέφαλος του δεν άντεξε και έφυγε σε ηλικία 32 ετών.

(Τα κόκκινα Γράμματα είναι υπερσύνδεσμοι που σας οδηγούν σε σχετικά άρθρα)
Γνωρίζετε οι περισσότεροι από σας που δεν δέχεστε τα πράγματα όπως σας τα παρουσιάζουν οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, την συνωμοσία των κινητών τηλεφώνων με την τεράστια ακτινοβολία που εκπέμπουν (τα περισσότερα από αυτά) και τις συνέπειες αυτών στον εγκέφαλο (εκτός απ'το ψήσιμο) και το DNA μας.


Αυτό το ποστ ως σκοπό έχει την προσωπική έρευνα και ουσιαστικά την αφύπνιση πολλών από εσάς που δεν έχετε ιδέα για τους κινδύνους που διατρέχετε, θεωρώντας το τηλέφωνό σας άκακο και το έχετε ως ''εργαλείο'' για να μιλάτε ώρες ατελείωτες. 

 «Ρυθμός Ειδικής Απορρόφησης» SAR (Specific Absorption Rate) 

0 Το μυστηριο γυρω απο το θανατο του Jimi Hendrix


«Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ζήσω για να γίνω 28» φέρεται να είχε πει σε φίλους του ο Hendrix. Επαναλάμβανε συνέχεια ότι επρόκειτο να πεθάνει πριν κλείσει τα 30, θυμάται η φίλη του Colette Mimram. Φεύγοντας από τη Νέα Υόρκη, τον Αύγουστο του 1970, ο Hendrix είχε πει: «Η Νέα Υόρκη με σκοτώνει αυτή τη στιγμή». Αιτία αποτελούσε και το γεγονός ότι είχε βρεθεί στη μέση της διαμάχης του μάνατζέρ του που είχε σχέσεις με τη Μαφία και των σωματοφυλάκων του που ανήκαν στους «Μαύρους πάνθηρες». Ένα χρόνο νωρίτερα, αμέσως μετά την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ του Woodstock, έπεσε θύμα απαγωγής υπό την απειλή όπλου και έμεινε όμηρος για τρεις μέρες.


Τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο για αυτήν που επρόκειτο να είναι η τελευταία του εμφάνιση, το Φεστιβάλ Αγάπης και Ειρήνης στη γερμανική νήσο Fehmarn. Ξέσπασε καταιγίδα καταρρακώνοντας την διάθεση του κοινού αλλά και των προσωπικών του σωματοφυλάκων του, που ανήκαν στους Hell’s Angels. Σε μια μικρή παύση της καταιγίδας, ο Hendrix έπαιξε ένα γρήγορο σετ με τους Killin’ Floor και έφυγε γρήγορα με ταξί, λίγο πριν οι Hell’s Angels βάλουν φωτιά στην σκηνή, πυροβολήσουν ένα άτομο από το κοινό και χτυπήσουν με σανίδα με καρφιά τον διευθυντή της περιοδείας του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...