ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

0 Η ακριβότερη μπίρα στον κόσμο!

perierga.gr - H ακριβότερη μπίρα στον κόσμο!
Ένα εστιατόριο στο Λονδίνο παρουσίασε πρόσφατα την ακριβότερη μπίρα στον κόσμο, που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ πάνω από 1.000 δολάρια το μπουκάλι. «Η Vieille Bon Secours είναι μια σπάνια και απολύτως εξειδικευμένη μπίρα για… εκλεκτικούς ουρανίσκους και μόνο», λέει ο Βέλγος Master Sommelier κ. Mark Stroobandt.
Από το 1995 παράγεται περιορισμένος αριθμός από τη βελγική εταιρεία Caulier, και μάλιστα σε δύο ποικιλίες: ξανθιά και σκούρα, οι οποίες έχουν σύνθετη και καλά ισορροπημένη γεύση, έτσι ώστε η αλκοόλη, που μετράται στο 8%, να είναι ευδιάκριτη σε κάθε γουλιά.

0 Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος που τα «έβαλε» με την Χρυσή Αυγή

Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος που τα «έβαλε» με την Χρυσή ΑυγήΗ Νάντια Αλεξίου είναι η δημοσιογράφος που αρνήθηκε να σηκωθεί όπως ζητούσαν μέλη της Χρυσής Αυγής την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα για την συνέντευξη τύπου ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Η δημοσιογράφος μάλιστα αποχώρησε από την συνέντευξη και μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook αποκάλυψε τι συνέβη.
Είμαι εγώ αυτή που ακούγεται στο βίντεο. Δεν έκρυψα ποτέ την ταυτότητά μου και ότι μεταδίδω φέρει την υπογραφή μου...

0 Δεν μας βγάζουν από το ευρώ, μην ακούτε τα παπαγαλάκια!


(Reuters) - A Greek exit from the euro zone would be catastrophic not just for Greece, the head of the euro zone's temporary rescue fund said on Monday, a day after pro-bailout ruling parties lost their majority in parliament in Athens.


If Greece exited the euro zone that would "of course have a huge impact not just for other program countries, not just for the banks, but also for Greece itself," Regling said, adding Greece's public creditors would also suffer. "It would be a catastrophe for Greece."

Regling also said it was completely out of the question that the European Stability Mechanism (ESM) would directly recapitalize banks, a proposal by some policymakers to help Spanish banks.

0 Πάλι ο μνημονιακός Τζήμερος στο ΣΚΑΙ !


Δεν θα περάσει καλά μαζί μας ο Τζήμερος της μνημονιακής "Δημιουργία Ξανα", του το ξεκαθαρίζουμε. Όσο δηλώνεο ότι: "Το μνημόνιο το υπογράψαμε και πρέπει να το σεβαστούμε" και οτι "θα πρέπει να συγκροτηθεί μια κυβέρνηση με τεχονκράτες, εμείς θα του τα χώνουμε.

Ευτυχώς τον πήραμε χαμπάρι νωρίς. Αυτό που τρέμουμε όμως είναι η συνεργασία Μπακογιάννη-Μάνου-Τζήμερου. Τα ποσοστά τους συνολικά.είναι κοντά στο 5,5%...

0 Kieron Williamson: o 8χρονος ζωγράφος-φαινόμενο

Ο Kieron είναι 8 χρονών. Του αρέσει να ζωγραφίζει και να παίζει ποδόσφαιρο.

Η πρώτη του έκθεση ξεπούλησε μέσα σε 14 λεπτά, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 200.000 δολάρια...

Ο Kieron Williamson ήταν ένα συνηθισμένο δραστήριο νήπιο. Λάτρευε να παίζει μέσα στις λάσπες, να παρατηρεί έντομα και να εξερευνά τον έξω κόσμο. Μέχρι τα πέντε του δεν είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη ζωγραφική, ώσπου τον Μάιο του 2008 ζήτησε από τους γονείς του ένα μπλοκάκι. Βρισκόταν με την οικογένειά του στην Κορνουάλλη για διακοπές και εμπνεόμενος από τις βάρκες ενός τοπικού λιμανιού, θέλησε να τις σχεδιάσει. Καθώς οι μέρες περνούσαν, εκείνος προσέθετε στις βάρκες του φόντο, σκηνικό, λόφους και σπίτια.

0 Η γη καταπίνει τα σπίτια τους!





Ένα ολόκληρο χωριό χάνεται! Η γη υποχωρεί και καταπίνει τα σπίτια τους! Δείτε το βίντεο...

0 Η καταστροφή τού περιβάλλοντος και η δολοφονία τής υγείας από τις "λάμπες εξοικονόμησις"

Κείμενο του Χρήστου Μουσουλιώτη σχετικά με τις καθόλα επικίνδυνες λάμπες(κατ΄ ευφημισμό) εξοικονόμησης με τίτλο

Περίληψη:
 η καταστροφή τού περιβάλλοντος και η δολοφονία τής υγείας με τα 38 μειονεκτήματα των «οικονομικών» 

Ακολουθεί το 1ο μέρος...
(Αριστερά: Συμπαγής λαμπτήρας φθορισμού που έχει τε-
λειώσει άδοξα και θεαματικά τη ζωή του, έχο-
ντας διασπείρει στο περιβάλλον υδράργυρο και
άλλες τοξικές ουσίες)
Είναι δυνατόν η απαγόρευση των λαμπτήρων πυράκτωσης και η έμμεση επιβολή από την Κομισιόν των λαμπτήρων «οικονομίας»  ν’ αποτελεί για τους καταναλωτές και το περιβάλλον την υπέρτατη τρέλα;  Το μεγάλο φιάσκο; Μια ουρανομήκη ανοησία; Το τέλειο «έγκλημα»; Το μεγαλύτερο ψέμα; Την ωμότερη παραπληροφόρηση; Εκούσια ή ακούσια συμμετοχή σε κερδοσκοπικά παιχνίδια δισεκατομμυρίων ευρώ;
 
Ερωτήματα που θα απαντηθούν μελλοντικά όταν ξεκαθαρίσει η διαφημιστική σκόνη και νέα αντικειμενικά επιστημονικά δεδομένα θα επιβεβαιώνουν περισσότερο τα ήδη υπάρχοντα,  τα οποία στηρίζουν στέρεα τον ισχυρισμό ότι είναι υπαρκτές οι βλάβες στην υγεία από τον τεχνητό φωτισμό,  των σωληνωτών λαμπτήρων φθορισμού, των «παιδιών»τους λαμπτήρων «οικονομίας»  των LED, ακόμα και των κατά πολύ καλύτερων σε ποιοτικό φάσμα φωτός των λαμπτήρων πυράκτωσης. Τότε θα εισαχθεί η αρχή, αλλά θα είναι αργά για τα αμέτρητα θύματα, ότι «το  φως αποτελεί ζήτημα δημόσιας υγείας». (1)

0 Οι ξένες γλώσσες «δυναμώνουν» τον εγκέφαλο


Οι ξένες γλώσσες «δυναμώνουν» τον εγκέφαλο

Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας επηρεάζει βαθιά τον εγκέφαλο, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στους ήχους και κάνοντάς τον πιο αποδοτικό, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Νορθουέστερν που την πραγματοποίησαν εκτιμούν ότι η πολυγλωσσία είναι μία μορφή άσκησης για το μυαλό, που το «τελειοποιεί».

Όπως γράφουν στην επιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences» (PNAS), κατέγραψαν τις αντιδράσεις του εγκεφάλου 48 υγιών φοιτητών (οι 23 ήταν δίγλωσσοι), σε διάφορους ήχους.

Στο κεφάλι των εθελοντών τοποθετήθηκαν ηλεκτρόδια που κατέγραφαν την ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου τους.
Όταν στο εργαστήριο επικρατούσε πλήρης ησυχία, οι εγκεφαλικές αντιδράσεις των φοιτητών ήταν οι ίδιες, είτε ήταν δίγλωσσοι είτε ήταν μόνο αγγλόφωνοι.

0 Φιλιππίνες: Υψωσαν τείχος για να κρύψουν τις παραγκουπόλεις


Φιλιππίνες: Υψωσαν τείχος για να κρύψουν τις παραγκουπόλεις

Με ένα τοίχος κρύβεται η φτώχια για να προστατευτεί ο ανεξέλενκτος  καπιταλισμός
 
Επικρίσεις δέχεται η κυβέρνηση για την προσωρινή κατασκευή
Διχάζει η κατασκευή που υψώθηκε με σκοπό να κρύψει τις παραγκουπόλεις από τη θέα των εκατοντάδων αντιπροσώπων της ετήσιας συνόδου του διοικητικού συμβουλίου της Ασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης (ADB).


Κύμα επικρίσεων δέχεται η κυβέρνηση των Φιλιππίνων για το προσωρινό τείχος που ύψωσε προκειμένου να κρύψει τις παραγκουπόλεις κοντά στο σημείο διεξαγωγής διεθνούς διάσκεψης με αντικείμενο τη μείωση της φτώχειας στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

Το τείχος υψώθηκε σε μια γέφυρα από το αεροδρόμιο ως το συνεδριακό κέντρο κρύβοντας τους χιλιάδες κατοίκους των παραγκουπόλεων από τη θέα των εκατοντάδων αντιπροσώπων της ετήσιας συνόδου του διοικητικού συμβουλίου της Ασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης (Asian Development Bank, ADB).

4 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΣΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗtiramolas.com/
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Η ΜΑΣΣΟΝΙΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΕΠΕΙΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ... ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΧΛΑ

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ...
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ..

0 Ο Μάρκος υπουργός ή Οι πρωθυπουργοί

Μάρκου Βαμβακάρη
Ερμηνεία: Μάρκος Βαμβακάρης, άνοιξη 1936

Πέθανε ο Κονδύλης μας
πάει κι ο Βενιζέλος
την πούλεψε κι ο Δεμερτζής
που θα ‘φερνε το τέλος
Όσοι γινούν πρωθυπουργοί
όλοι τους θα πεθάνουν
τους κυνηγάει ο λαός
απ' τα καλά που κάνουν
Βάζω υποψηφιότητα
πρωθυπουργός να γίνω
να κάθομαι τεμπέλικα
να τρώω και να πίνω
Και ν' ανεβαίνω στη Βουλή
εγώ να τους διατάζω
να τους πατώ τον αργιλέ
και να τους μαστουριάζω

Τo τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη «Οι πρωθυπουργοί» γράφτηκε και κυκλοφόρησε την άνοιξη της φοβερής χρονιάς του 1936, λίγο μετά το θάνατο, στις 13 Απριλίου, του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Δεμερτζή από ανακοπή καρδιάς. Είχαν προηγηθεί δύο ακόμη θάνατοι πρωθυπουργών. Με χρονολογική σειρά, αναφέρω: Την 1η Φεβρουάριου του 1936, του Γεώργιου Κονδύλη από καρδιά, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός το 1935, και στις 18 Μαρτίου του 1936 του Ελευθέριου Βενιζέλου, επίσης από καρδιά, ενώ είχε προηγηθεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

0 Παίζοντας με το φεγγάρι - Υπέροχες φωτογραφίες

mooned 26

0 Yποψήφιος μιλούσε μόνος του, χωρίς ακροατήριο, κάτω από έναν πλάτανο!

Κάποιοι θα τον πουν τρελό αλλά κάποιοι θα τον έλεγαν οραματιστή και ήρωα
Κάτω από έναν πλάτανο υποψήφιος βουλευτής μικρού κόμματος μιλούσε μόνος του. Στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας. Κανείς δεν σταματούσε, αλλά αυτός συνέχιζε να μιλά... Είναι και αυτό μια μορφή πολιτικού αγώνα! 
Όταν κάποιος αισθάνεται αποκλεισμένες τις ιδέες του, προσπαθεί να βρει κάθε τρόπο για να τις προωθήσει. Λεφτά για διαφημίσεις δεν είχαν οι περισσότεροι υποψήφιοι κατά την προεκλογική περίοδο. Τι να έκαναν, λοιπόν; Κάποιοι επέλεξαν τρόπους πρωτότυπους... Μπορεί να μην τον άκουσε ο κόσμος τον συγκεκριμένο υποψήφιο, ωστόσο αυτός είχε την ικανοποίηση ότι τα είπε...   

0 Ο φαύλος κύκλος της βίας


Ο φαύλος κύκλος της βίας (1)

«Το 70% των κακοποιημένων παιδιών εξελίσσονται σε βίαιους ενήλικες». Μια εξαιρετικά απεικονισμένη καμπάνια ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία, η οποία τις περισσότερες φορές παίρνει την μορφή φαύλου κύκλου.

0 Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα

video
Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύο κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα μικρό βιντεάκι πολύ απλό όσο και συγκινητικό..Μπορείτε να ψηφίστε θετικά την ελληνική συμμετοχή για το 48HOURS PROJECT του Greek America Foundation ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα τους απανταχού Έλληνες με ένα μήνυμα συμπαράστασης.

Μια συγκινητική νότα ελπίδας για τη νέα γενιά των Ελλήνων μας άγγιξε βαθιά μέσα από μια παραγωγή της έβδομης τέχνης. Ένα αγόρι μόνο ατενίζει το πέλαγος ενώ ζωγραφίζει τις σκέψεις του όταν...

0 Η αισχρότητα του εκλογικού νόμου... Αλλάξτε τον άμεσα!


Δείτε ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα για την αισχρότητα του εκλογικού νόμου που είχαν φτιάξει ΝΔ/ΠΑΣΟΚ ώστε να έχουν πάντα την πλειοψηφεία.

Στη Β' Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ με 22% παίρνει 9 έδρες ενώ η ΝΔ με 12% παίρνει 15 έδρες!...

Επίσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με το ίδιο ποσοστό με την ΝΔ παίρνουν 10 έδρες λιγότερες!

Όλα αυτά χάρη στον φωτογραφικό εκλογικό νόμο του κ. Πάκη Παυλόπουλου που ισχύει για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές και δίνει bonus 50 εδρών στο πρώτο κόμμα αλλά μόνο εαν αυτό είναι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Εαν πρώτο κόμμα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπαιρνε ΤΙΠΟΤΑ καθώς θεωρείται συνασπισμός και οχι κόμμα!

Όποια κυβέρνηση και εαν σχηματιστεί το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι η αλλαγή αυτού του εκλογικού νόμου με ενα καθαρά αναλογικό σύστημα.

1 Αν μετάνιωσες για την ψήφο σου.....

0 Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών

Δείτε στο Newsbeast αναλυτικά τα αποτελέσματα επικρατείας αλλά και ανα περιφέρεια

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...