ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

0 Ρώμη και Παρίσι ετοιμάζονται να στηρίξουν την Ελλάδα - Αφήνουν εκτός παιχνιδιού την Μέρκελ


«H Ιταλία ετοιμάζει άξονα με το Παρίσι για να στηρίξει την Αθήνα», αναφέρει σήμερα η εφημερίδα της Ρώμης «Ιλ Μεσσατζέρο».

Σύμφωνα με τον αναλυτή Μάρκο Κόντι, «το Βερολίνο περιμένει την έξοδο της Αθήνας για να ξεκινήσουν, στη συνέχεια, οι διάφορες προσπάθειες στήριξης του ευρώ. Η πιθανότητα αυτή, όμως, κατατρομάζει τόσο τη Ρώμη όσο και το Παρίσι».

Κάτι που προέκυψε και από τις πιο πρόσφατες επαφές της γαλλικής και της ιταλικής κυβέρνησης...

1 '' Αυγά του φιδιού'' και άλλα τέτοια...


  Σήμερα από το πρωί ακούμε φράσεις όπως '' το αυγό του φιδιού ξύπνησε'', '' οι Έλληνες που ψήφισαν Χρησή Αυγή να το ξανασκεφτούν και να αλλάξουν γρήγορα την ψήφο τους'' και διάφορα άλλα τέτοια.

Ας δούμε λοιπόν τα πραγματικά αυγά του φιδιού και ποιοι είναι αυτοί που θα πρέπει να αλλάξουν την ψήφο τους μέσω μιας συνοπτικής ιστορικής αλλά και πρόσφατης αναδρομής...

0 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ:Η ταινία είναι βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία; Εξωγήινοι ή ο Θεός δημιούργησε το ανθρώπινο γένος!



Στην ταινία, ένα πλήρωμα αποστέλλεται σε ένα μακρύ ταξίδι σε ένα αστέρι από το σύστημα για να εξερευνήσουν έναν πλανήτη που πιστεύεται ότι φιλοξενεί ένα προηγμένο πολιτισμό. Δεν ρωτάμε πόσο ρεαλιστική είναι μια τέτοια παραδοχή,αλλά πιο πολύπλοκα ερωτήματα: Μήπως οι εξωγήινοι δημιούργησαν την ανθρώπινη φυλή; Αν ναι,αυτό αναιρεί την ύπαρξη του Θεού; Ή, ο Θεός δημιούργησε τους εξωγήινους;



"Όσο περισσότερο βαθύτερα πας σε αυτό, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε ότι δεν βγάζουμε νόημα," ο Sir Ridley Scott είπε στο FoxNews.com . "Αν σταθούμε έξω το βράδυ,και εξετάσουμε το γαλαξία μας,το γεγονός να πιστεύουμε ότι είμαστε οι μόνοι που είμαστε εδώ είναι εντελώς γελοίο." Είναι μια αλαζονεία να πιστεύουμε ότι είμαστε οι μόνοι εδώ.

0 Ιδού το έγκλημα του ΥΠΕΞ: Επάνω στα πετρέλαια η άδεια της τουρκικής άσκησης!!!


Επικίνδυνη αγρανάπαυση στο υπουργείο Εξωτερικών: Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα συνέβαινε τα μαχητικά μιας τρίτης χώρας να ασκούνται με τις αεροπορικές δυνάμεις του εν δυνάμει εχθρού και σίγουρα αυτού που αμφισβητεί κυριαρχικά δικαιώματα και μάλιστα επάνω στην πιο "καυτή" για τα δικαιώματα του περιοχή, το υπουργείο Εξωτερικών της, θα προχωρούσε τουλάχιστον σε διάβημα....



Εδώ, στην Ελλάδα του Μνημονίου και της ήσσονος εθνικής κυριαρχίας στο όνομα των καλών σχέσεων" (που να είχαμε και "κακές" σχέσεις, τι θα μας έκαναν...) τα μαχητικά Mirage 2000-9 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βολτάρουν ανενόχλητα μαζί με τα τουρκικά μαχητικά επάνω από τις περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας που η Tουρκία θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να κάνει έρευνες πετρελαίου και κάνουν εικονικές ασκήσεις καταβύθισης ελληνικών πολεμικών πλοίων!

0 Μάθημα ανθρωπιάς δίνει η αθλήτρια Μέγκαν Βόγκελ (video)



Αφού κέρδισε σε αγώνα δρόμου το περασμένο Σάββατο, η νεαρή από το Οχάιο των ΗΠΑ συμμετείχε σε αγώνα 3.200 μέτρων, όπου η συναγωνίστριά της, Άρντεν Μακ Μαθ έπεσε κάτω λίγα μέτρα πριν από το τέρμα, σύμφωνα με την εφημερίδα Σπρίνγκφιλντ Νιουζ Σαν.

Η Βόγκελ, αντί να συνεχίσει να τρέχει, γύρισε και έτρεξε να τη βοηθήσει, συγκρατώντας την ως στο τέλος της διαδρομής και ουσιαστικά επιτρέποντάς της να τερματίσει νωρίτερα από την ίδια.
Οι δύο νεαρές τερμάτισαν αντίστοιχα στην 14η και την 15η θέση...

0 Πώς το κλίμα «έσβησε» έναν λαμπρό πολιτισμό

Πώς το κλίμα «έσβησε» έναν λαμπρό πολιτισμόΠριν από 5.000 χρόνια ένας σπουδαίος πολιτισμός άνθισε στην κοιλάδα του Ινδού ποταμού και ύστερα χάθηκε ξαφνικά. Η αιτία ήταν η κλιματική αλλαγή!

Ο πολιτισμός της κοιλάδας του Ινδού είχε αναπτύξει ιδιαίτερα τις τέχνες, κάτι το οποίο είναι εμφανές στα ειδώλια που εικονίζονται στη φωτογραφία

Πριν από 5.000 χρόνια επιβλητικές μεγαλουπόλεις που έσφυζαν από ζωή, με άψογα χαραγμένα οικοδομικά τετράγωνα και άρτια δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, ορθώνονταν από τις ακτές της Θάλασσας της Αραβίας ως τις όχθες του Γάγγη, στα σημερινά εδάφη του Πακιστάν, της Βορειοδυτικής Ινδίας και του Ανατολικού Αφγανιστάν. Οι κάτοικοί τους επιδίδονταν σε εκτεταμένη καλλιέργεια της γης, χρησιμοποιούσαν ένα είδος γραφής και ασχολούνταν με το εμπόριο και τις τέχνες.

0 Πώς θα καταλάβουμε αν η θάλασσα που κολυμπάμε είναι καθαρή;

Μπορεί οι γαλάζιες σημαίες να αποτελούν μια πρώτη ένδειξη για την καθαρότητα ή μη της θάλασσας που κολυμπάτε, πώς μπορείτε όμως να τσεκάρετε την ποιότητα των νερών μιας θάλασσας ακόμη και με γυμνό μάτι πριν κολυμπήσετε; Ιδού, ένας μικρός και χρήσιμος οδηγός.

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε. Καιρός για δροσερά μπάνια λοιπόν! Ψάθα, αντηλιακό, μάσκα και βατραχοπέδιλα και φύγαμε κατευθείαν για θάλασσα. Και όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που ο αρχικός μας ενθουσιασμός εξανεμίζεται καθώς φτάνουμε στην παραλία και βλέπουμε τη θάλασσα γεμάτη με τα γνωστά μας φύκια, αυτές τις καφετί μαύρες κορδέλες, που είτε έχουν κατακλύσει την αμμουδιά και δεν έχουμε χώρο να απλώσουμε την πετσέτα μας είτε έχουν χρωματίσει σκούρο το βυθό της θάλασσας, προκαλώντας μας συνήθως ένα αίσθημα απέχθειας και φόβου.
Γύρω μας, άλλοι απογοητευμένοι λουόμενοι φεύγοντας λένε χαρακτηριστικά «…η θάλασσα είναι βρώμικη, έχει φύκια…». Πόσο όμως ισχύει κάτι τέτοιο;

0 Hierve el Agua-Οι πέτρινοι καταρράκτες στο Μεξικό

Εκείνο που αντικρίζει από μακριά ένας ταξιδιώτης στο Μεξικό, που θα επισκεφτεί την πόλη Oaxaca και πιο συγκεκριμένα την περιοχή Hierve el Agua 70 χλμ έξω από την πόλη, είναι ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο. Μια απομονωμένη περιοχή με άγρια φύση, στην οποία κυριαρχούν δάση βελανιδιάς, κάκτοι και πυκνή βλάστηση.
 
Τη φυσική ομορφιά συμπληρώνει ο μεγάλος καταρράκτης, του οποίου το νερό πέφτει με δύναμη από την πλαγιά ενός ψηλού βράχου.
 
Πλησιάζοντας όμως πιο κοντά με έκπληξη θα διαπιστώσει ότι από τον καταρράκτη δεν πέφτει νερό. Είναι άραγε οφθαλμαπάτη;; Όχι βέβαια!! Δεν βρίσκεται στην μέση κάποιας ερήμου. Η εξήγηση είναι ότι στην πραγματικότητα αυτό που βλέπει είναι ένας πέτρινος καταρράκτης. Σας μπέρδεψα περισσότερο;; Να σας εξηγήσω λοιπόν!

0 Βουτιά στο κενό


b217

0 Οι λόγοι που οι άνθρωποι απορίπτουν την αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων

1. Από ψυχολογικής μεριάς αυτές οι πληροφορίες δεν είναι εύκολο να τις χωνέψεις,έτσι κάποιοι απρίπτουν αυτές τις πληροφορίες και συνεχίζουν την ζωή τους με τον ίδιο τρόπο. Ο εγκέφαλος αναγνωρίζει ο,τι αυτές οι πληροφορίες θα τον αναγκάσουν να αναδιοργανώσει και να επαναπρογραματίσει αρκετές πληροφορίες που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια και ο εγκέφαλος θα παλέψει γιατί χρειάζεται μεγάλη νοητική προσπάθεια και ο καλύτερος τρόπος να αποφύγει τέτοια κόπωση,είναι να απορρίψει αυτές τις πληροφορίες.

2. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το πρόβλημα του εγωισμού.Λόγω του εγωισμού θα παλέψει εσένα και τις πληροφορίες σου,επειδή αυτός δίνει μεγαλύτερη βάση στα λόγια του παρά στα δικά σου.Δεν μπορούν να δεχτούν ο,τι μπορεί να έπεσες σε τόσο πολύτιμες αλήθειες,που δεν είχαν προσέξει νωρίτερα και υπερασπίζοντας το ΕΓΩ τους διαγράφουν τους ισχυρισμούς σου.

1 Πρώτα σούπερ ζιζάνια, και τώρα σούπερ έντομα - Χάρη στην εταιρεία Monsanto

Μια νέα γενιά από προνύμφες εντόμων  τρώνε τις ρίζες του γενετικά μεταλλαγμένου καλαμποκιού που υποτίθεται ότι προοριζόταν να είναι ανθεκτικό σε τέτοια παράσιτα. Η αποτυχία του γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού της Monsanto Bt θα μπορούσε να είναι η πιο σοβαρή απειλή που έχει  ποτέ υπάρξει στις γενετικά τροποποιημένες  καλλιέργειες στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Και ο οικονομικός αντίκτυπος θα μπορούσε να είναι τεράστιος.

Δισεκατομμύρια δολάρια είναι σε κίνδυνο, αφού το καλαμπόκι Bt καταλαμβάνει το 65 τοις εκατό του συνόλου του καλαμποκιού που καλλιεργείται στις ΗΠΑ.

Το στέλεχος του καλαμποκιού, κατασκευασμένο για να σκοτώσει τις προνύμφες των σκαθαριών, όπως και το rootworm του καλαμποκιού, περιέχει ένα γονίδιο που αντιγράφεται από ένα έντομο-δολοφονο το βακτήριο το Bacillus thuringiensis, ή Bt.

0 Λιοντάρια στην Κένυα

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Ιούνιο του 2011 στο Εθνικό Πάρκο Nakuru στην Κένυα. 
Όχι ένα, αλλά επτά εντυπωσιακά νεαρά λιοντάρια έχουν σκαρφαλώσει στα κλαδιά μιας ακακίας. Κάποια μισοκοιμούνται και κάποια κοιτούν περιφρονητικά το φωτογραφικό φακό.
Μια καταπληκτική στιγμή για τη φωτογράφο Wai Chun Turnbull, όπως η ίδια λέει.

0 Ακρίβεια! Η μεγαλύτερη απάτη στην Ελληνική Οικονομία


Γιατί δυο μήνες τώρα ουδείς συζητά για το #1 πρόβλημα των Ελλήνων; Ολοι οι λόγοι που η πολιτική του Μνημονίου εθελοτυφλεί μπροστά στο τεράστιο αυτό πρόβλημα! Και δέκα περιστατικά που η χώρα μας προσπέρασε με ... κλειστά τα μάτια!!!

Ας παρακολουθήσουμε σήμερα μια αλληλουχία πολιτικών «ανωμαλιών» σε μια περίοδο που όλα τα μάτια του πλανήτη ήταν στραμμένα πάνω στη χώρα μας! Σε μια περίοδο που οι Ελληνες άρχισαν να αισθάνονται το τεράστιο έλλειμα ενημέρωσης και ξεκίνησε η «αγωνιώδης αναζήτηση στο διαδίκτυο» για το τι συμβαίνει στη χώρα, μιας και οι παραδοσιακοί ενημερωτικοί φορείς, έχουν ... άλλα αντικείμενα ενασχόλησης!!

Αλλά ας ξεκινήσουμε να δούμε κάποια γεγονότα μαζί!

Η Ελλάδα το 2007, είχε καεί απ’άκρη σ’άκρη, με 8.000 εστίες φωτιάς ταυτόχρονα στην Ελλάδα! Κι ενώ «στατιστικά» ή ακόμη και με την «πλέον απίθανη συνομωσία των αριθμών», ήταν αδύνατο να ξεπηδήσουν ταυτόχρονα στη Πελοπόννησο, στην Στερεά Ελλάδα, στη Θεσσαλία και στη νησιωτική Ελλάδα τόσος μεγάλος αριθμός εστιών πυρκαγιάς, εν τούτοις, τις πρώτες δύο εβδομάδες, δεν βρέθηκε τότε, ούτε ένας δημοσιογράφος που να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο του εμπρησμού της χώρας βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου! Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αυτό θα το εξέταζαν ως πρώτο ενδεχόμενο και μετά όλα τ’άλλα!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...