ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

0 Ρώμη και Παρίσι ετοιμάζονται να στηρίξουν την Ελλάδα - Αφήνουν εκτός παιχνιδιού την Μέρκελ


«H Ιταλία ετοιμάζει άξονα με το Παρίσι για να στηρίξει την Αθήνα», αναφέρει σήμερα η εφημερίδα της Ρώμης «Ιλ Μεσσατζέρο».

Σύμφωνα με τον αναλυτή Μάρκο Κόντι, «το Βερολίνο περιμένει την έξοδο της Αθήνας για να ξεκινήσουν, στη συνέχεια, οι διάφορες προσπάθειες στήριξης του ευρώ. Η πιθανότητα αυτή, όμως, κατατρομάζει τόσο τη Ρώμη όσο και το Παρίσι».

Κάτι που προέκυψε και από τις πιο πρόσφατες επαφές της γαλλικής και της ιταλικής κυβέρνησης...


Σύμφωνα με τη «Μεσσατζέρο» , η κυβέρνηση Μόντι, χαρακτηρίζει το σενάριο αυτό «πραγματικό εφιάλτη, με συνέπειες που ουδείς μπορεί να προβλέψει, όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο».

«Η συνάντηση του Μάριο Μόντι με τον Φρανσουά Ολάντ, στις 14 Ιουνίου, στη Ρώμη, θα συμβάλλει στην αύξηση της πίεσης επί του Βερολίνου, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη ισχυρότατου άξονα που ενώνει τη Ρώμη και το Παρίσι, υπέρ του κοινού νομίσματος και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης», τονίζει ο Ιταλός αρθρογράφος.

«Η έξοδος της Ελλάδας θα λειτουργούσε στα γερμανικά σχέδια ως προειδοποίηση προς μη ενάρετες χώρες, σαν την Ιταλία», καταλήγει η εφημερίδα της Ρώμης, αλλά «ο Ολάντ και ο Μόντι, την ερχόμενη Πέμπτη, αναμένεται να επισημοποιήσουν μια κοινή γραμμή, με σκοπό να ζητήσουν και τη συμμετοχή της Μεγάλης Βρετανίας, ώστε το Βερολίνο να νιώσει όλο και πιο έντονα, ότι οδεύει προς ουσιαστική απομόνωση».
 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/06/blog-post_3342.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...