ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

3 «Gangnam Style», Ο Ερπετικός Χορός Που Ποδοπατά Τον Άνθρωπο !

Αν προσέξετε την παραπάνω φωτογραφία θα δείτε τις καταπληκτικές ομοιότητες που έχει ο χορός «Gangnam style» με το ανάγλυφο των "θεών εκδικητών" της αρχαίας Κίνας.

Αριστερά στο ανάγλυφο η οντότητα ποδοπατά ένα ανθρώπινο παιδί με βία και μίσος (βλέπε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του), ενώ στην δεξιά απεικόνιση η οντότητα αυτή τοποθετεί χιαστί τα χέρια της στο στήθος και είναι πιο ήρεμη, ενώ το παιδί απουσιάζει από την αναπαράσταση.

Η οντότητα αυτή δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος, είναι μια αρχαία βαρβαρική θεότητα που τρεφόταν με ανθρώπους, σύμφωνα με την κινεζική μυθολογία. Το ανάγλυφο παρουσιάζει μια θυσία ενός ανθρώπινου τέκνου συνοδευόμενη από το σχετικό χορευτικό τελετουργικό, άλλωστε δεν νοείτε θυσία δίχως χορευτικές φιγούρες και έντονες κινήσεις.

Είναι εμφανές οτι το παιδί στην δεύτερη αναπαράσταση (δεξιά) που απουσιάζει δείχνει πως έχει «καταναλωθεί» και η οντότητα δείχνει πιο ήρεμη μετά το γεύμα της. Τέλος παρατηρείστε τις γραμμές που ξεκινούν από το ύψος των σταυρωμένων χεριών εκατέρωθεν του σώματος και καταλήγουν στο κεφάλι και από τις δυο πλευρές. Ο συμβολισμός αυτός απεικονίζει την αύξηση της ενεργειακής του δύναμης μετά το «γεύμα» του.

0 Οικολογική φρίκη σε ταράτσα του Χονγκ Κονγκ (video)

«Πλάκα» έπαθαν οργανώσεις περιβαλλοντολόγων όταν ανακάλυψαν σε ταράτσα κτιρίου στο Χονγκ Κονγκ, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, το εξής αποτρόπαιο θέαμα:
 

Απλωμένα στην επιφάνεια της ταράτσας, 18.000 πτερύγια καρχαριών αποξηραίνονταν στον ήλιο για να αποτελέσουν το περίφημο απαγορευμένο έδεσμα που οι Ασιάτες απολαμβάνουν σε μορφή σούπας. 
Το φρικαλέο είναι ότι οι ψαράδες, αφού πιάσουν τους καρχαρίες, τους αποκόπτουν τα πτερύγια για να τους πετάξουν «ανάπηρους» στη θάλασσα, όπου βρίσκουν αργό θάνατο.

0 Αραβικό ενδιαφέρον για κρητικά προϊόντα


Αραβικό ενδιαφέρον για κρητικά προϊόντα
Αραβικός αέρας θα φυσήξει για επιχειρήσεις από τα Χανιά, καθώς την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο της πόλης θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις με στελέχη τριών μεγάλων αλυσίδων σούπερ- μάρκετ της Μέσης Ανατολής, με στόχο να δημιουργηθούν νέες αγορές για τα προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα της Κρήτης.

Οι υποψήφιοι αγοραστές κρητικών προϊόντων προέρχονται από το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Λίβανο και εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον μετά από ενέργειες και προσπάθειες της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο ραντεβού της Πέμπτης θα βρίσκεται από το Κουβέιτ η εταιρεία «The sultan- center» η οποία εξειδικεύεται σε λιανικό εμπόριο κατέχοντας το 15% της μερίδας της αγοράς του Κουβέιτ. Η συγκεκριμένη αλυσίδα απασχολεί πάνω από 7.000 υπαλλήλους.

0 Πύθωνας - «λαθρεπιβάτης» σε φτερό αεροσκάφους

 Πύθωνας - «λαθρεπιβάτης» σε φτερό αεροσκάφους
Το ερπετό, μήκους σχεδόν τεσσάρων μέτρων, σε φωτογραφία που έβγαλε ένας από τους επιβαίνοντες.

Οι επιβάτες της πτήσης QF 191 της Qantas είχαν... τεράστια παρέα,

Οι επιβάτες της πτήσης QF 191 της Qantas που πετούσε πάνω από την πόλη Κερνς της Αυστραλίας με προορισμό την πρωτεύουσα της Παπούα - Νέα Γουινέα, Πορτ Μόρσμπι, είδαν έκπληκτοι έναν πύθωνα μήκους σχεδόν τεσσάρων μέτρων, να κρέμεται από το...φτερό του αεροσκάφους.

Το αεροπλάνο πετούσε για 20 περίπου λεπτά όταν ξαφνικά μια γυναίκα που είχε οπτική πρόσβαση στον φτερό, άρχισε να φωνάζει. Όπως φαίνεται κι από το βίντεο που τράβηξε ένας από τους επιβάτες, το τεράστιο ερπετό βρέθηκε στο φτερό, πέταξε σε ύψος 10.000 μέτρων πάνω από τη γη και παρόλα αυτά επέζησε.

0 Η Λέσχη Bilderberg δεσπόζει στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του Bloomberg


Η Λέσχη Bilderberg, μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 1954 από την παγκόσμια ελίτ έχει για άλλη μια φορά κυριαρχήσει στη λίστα του Bloomberg με τους δισεκατομμυριούχους.

Και ποια είναι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ; Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι μια μυστικοπαθής οργάνωση που συναντιέται σε ετήσια βάση για να συζητήσει πολιτικά και οικονομικά θέματα που σχετίζονται με την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης. Πολλά από τα μέλη της Λέσχης Bilderberg προέρχονται τόσο από κυβερνήσεις όσο και από ιδιωτικούς οργανισμούς.

Όλες οι συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg πραγματοποιούνται εν κρυπτώ, χωρίς καμία επίσημη καταγραφή για το ποιος παρακολουθεί, ποια είναι η ατζέντα και τι συμφωνίες κλείνονται.

0 Απίστευτη ‘επίθεση’ από 1000 δελφίνια…

Dolphin Stampede   LA102
Αυτό το απίστευτο θέαμα στα ανοιχτά της Καλιφόρνια…

0 Windsurfing σε μια παγωμένη λίμνη

icesurfing-13-pic


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...