ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

0 Αραβικό ενδιαφέρον για κρητικά προϊόντα


Αραβικό ενδιαφέρον για κρητικά προϊόντα
Αραβικός αέρας θα φυσήξει για επιχειρήσεις από τα Χανιά, καθώς την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο της πόλης θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις με στελέχη τριών μεγάλων αλυσίδων σούπερ- μάρκετ της Μέσης Ανατολής, με στόχο να δημιουργηθούν νέες αγορές για τα προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα της Κρήτης.

Οι υποψήφιοι αγοραστές κρητικών προϊόντων προέρχονται από το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Λίβανο και εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον μετά από ενέργειες και προσπάθειες της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο ραντεβού της Πέμπτης θα βρίσκεται από το Κουβέιτ η εταιρεία «The sultan- center» η οποία εξειδικεύεται σε λιανικό εμπόριο κατέχοντας το 15% της μερίδας της αγοράς του Κουβέιτ. Η συγκεκριμένη αλυσίδα απασχολεί πάνω από 7.000 υπαλλήλους.


Από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η εταιρεία «Golden Harvest» η οποία κατέχει ένα από τα σημαντικότερα κέντρα διανομών στη χώρα, με αποθήκες συνολικού εμβαδού 18.000 τμ. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των διανομών την τελευταία εικοσαετία.

Από τον Λίβανο η εταιρεία «Widriss» που δραστηριοποιείται από το 1930 στον τομέα των υπεραγορών.

Όλες οι εταιρείες θα εκπροσωπηθούν από υψηλόβαθμα στελέχη τους ενώ τα προϊόντα για τα οποία θα πραγματοποιηθούν οι επιχειρηματικές επαφές είναι: ελαιόλαδο, βρώσιμες ελιές, παξιμάδι, τυροκομικά προϊόντα, μαρμελάδες και μέλι.
πηγη ΑΠΕ

http://www.newsbomb.gr/prionokordela/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...