ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

0 Πύθωνας - «λαθρεπιβάτης» σε φτερό αεροσκάφους

 Πύθωνας - «λαθρεπιβάτης» σε φτερό αεροσκάφους
Το ερπετό, μήκους σχεδόν τεσσάρων μέτρων, σε φωτογραφία που έβγαλε ένας από τους επιβαίνοντες.

Οι επιβάτες της πτήσης QF 191 της Qantas είχαν... τεράστια παρέα,

Οι επιβάτες της πτήσης QF 191 της Qantas που πετούσε πάνω από την πόλη Κερνς της Αυστραλίας με προορισμό την πρωτεύουσα της Παπούα - Νέα Γουινέα, Πορτ Μόρσμπι, είδαν έκπληκτοι έναν πύθωνα μήκους σχεδόν τεσσάρων μέτρων, να κρέμεται από το...φτερό του αεροσκάφους.

Το αεροπλάνο πετούσε για 20 περίπου λεπτά όταν ξαφνικά μια γυναίκα που είχε οπτική πρόσβαση στον φτερό, άρχισε να φωνάζει. Όπως φαίνεται κι από το βίντεο που τράβηξε ένας από τους επιβάτες, το τεράστιο ερπετό βρέθηκε στο φτερό, πέταξε σε ύψος 10.000 μέτρων πάνω από τη γη και παρόλα αυτά επέζησε.


Ο πύθωνας είχε εισχωρήσει χωρίς να γίνει αντιληπτός στο αεροσκάφος όσο αυτό ήταν στο έδαφος. Κατόπιν παγιδεύτηκε στην πτυχή του φτερού στο σημείο που ενώνεται με την κύρια άτρακτο, αλλά ο αέρας, που έπνεε με ταχύτητες 400 χλμ/ώρα, φαίνεται πως τον ανάγκαζε να βγαίνει συνεχώς προς τα έξω.

Οι επιβαίνοντες συγκεντρώθηκαν στα παράθυρα προκειμένου να δουν το φίδι να προσπαθεί να επιβιώσει σε συνθήκες ψύχους και σε θερμοκρασίες που άγγιζαν τους -12 βαθμούς Κελσίου. Μέχρι κι ο ίδιος ο πιλότος βγήκε κάποια στιγμή στην καμπίνα επιβατών και είδε το φίδι λέγοντας στο κόσμο πως «πρέπει να είναι νεκρό».
«Ένιωσα πολύ λυπημένος γι' αυτό», είπε ο Ρόμπερτ Ουέμπερ, επιβάτης της πτήσης, προσθέτοντας πως «για το υπόλοιπο του ταξιδιού προσπαθούσε να παραμείνει πάνω στο αεροπλάνο».

Παρόλα αυτά, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Πορτ Μόρσμπι, ο πύθωνας ήταν ακόμα ζωντανός. Ο ειδικός σε ερπετά Ρικ Σάιν από το πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ ανέφερε ότι πρόκειται για έναν μη δηλητηριώδη πύθωνα, το μεγαλύτερο σε μήκος του είδους του που ζει στην Αυστραλία και ειδικά στην περιοχή του Βόρειου Κουίνσλαντ.

Εκτιμάται ότι δεν θα ήταν εφικτό, με κανένα τρόπο, το ερπετό να έμπαινε στη καμπίνα των επιβατών και να προκαλούσε, εύλογα, πανικό.

Βημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...