ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

0 Έκτακτο ! Η προειδοποιητική ανακοίνωση των anonymous

“Χαιρετούμε τους πολίτες του κόσμου, Χαιρετούμε τους πολίτες της Ελλάδας, Είμαστε οι Ανώνυμοι.
Η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να καταθέσει σε ψηφοφορία στη Βουλή των Ελλήνων το νέο πακέτο των οικονομικών μέτρων λιτότητας ύψους 13,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αναμένεται
να παρατείνουν την ύφεση στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα μέτρα λιτότητας, οι συνταξιούχοι έχουν δει ένα 60% πτώση στις συντάξεις τους – πράγμα που σημαίνει ότι οι αποταμιεύσεις μιας ζωής είναι τώρα λιγότερο από το μισό από ότι ανέμεναν. Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση εξετάζει περισσότερες περικοπές, αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης και επιπλέον τοποθετεί ένα ανώτατο όριο για την ελεύθερη παροχή υγειονομικής περίθαλψης σε μόλις € 1.500 ανά άτομο ανά έτος.

Η Ελλάδα είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στην ΕΕ, αλλά από το 2010, ο αριθμός των ατόμων που αυτοκτονούν έχει αυξηθεί κατά 40%, με ένα μεγάλο ποσοστό αυτών να πραγματοποιείται από άτομα μεγάλης ηλικίας. 68% του πληθυσμού ζει στην Ελλάδα κάτω από το όριο της φτώχιας (δηλαδή, έχουν εισόδημα κάτω από το 60% μέσου όρου του εθνικού εισοδήματος). Το 40% του εισοδήματός τους, το ξοδεύουν για ενοίκια ή για αποπληρωμή δανείων.

0 Φρικιαστικά προγράμματα των ΗΠΑ για όσους αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση

Φρικιαστικά προγράμματα των ΗΠΑ για όσους αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση Αποκαλύψεις από την κ. ΑΛΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84.
Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ;

Δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες της F.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί άραγε ; Τι είναι η F.E.M.A;... F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), είναι η «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA…Επίσημη αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ…


0 Η ολογραφική αρχή

Η ολογραφική αρχή- Εισαγωγή

Η ολογραφική αρχή - Εισαγωγή


Εάν κάποιος διαβάσει πρώτη φορά για την ολογραφική αρχή, σίγουρα θα μπει σε πολλούς προβληματισμούς. Όταν όμως συνειδητοποιήσει το πόσο βαθιά έχει πλέον προχωρήσει η σύγχρονη επιστήμη μέσα σε αυτήν την αρχή, τότε, εκτός του ότι θα εκπλαγεί, θα αρχίσει να παίρνει τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Γιατί, όχι μόνο ένα ολόγραμμα διαθέτει μια μαγεία ως προς τις ιδιότητές του και τον τρόπο που αυτό προβάλλεται μέσα στο χώρο, αλλά, επιπλέον, θα μπορούσαμε να επεκτείνουμε τις αρχές της ολογραφίας για να ερμηνεύσουμε τον τρόπο που λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος, ή, ακόμη, ολόκληρο το σύμπαν.

0 Ίχνη κοκαΐνης και μαριχουάνας στον αέρα της Ιταλίας

Ποιες πόλεις αποπνέουν πιο έντονα άρωμα ναρκωτικών
Ίχνη κοκαΐνης και μαριχουάνας εντόπισαν στον αέρα οχτώ ιταλικών πόλεων ερευνητές του Ινστιτούτου Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης.Οι πόλεις που αποπνέουν άρωμα ναρκωτικών είναι η Μπολόνια, η Φλωρεντία, το Μιλάνο, η Νάπολη, το Παλέρμο, η Ρώμη το Τορίνο και η Βερόνα.

Ωστόσο, οι επιστήμονες ξεκαθάρισαν ότι τα επίπεδα ναρκωτικών που ανιχνεύθηκαν στον αέρα είναι χαμηλά και δεν προκαλούν επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων.

Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις ναρκωτικών στον αέρα ανιχνεύθηκαν στο Τορίνο και οι χαμηλότερες στο Παλέρμο. Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις μαριχουάνας ανιχνεύθηκαν στη Φλωρεντία.

0 Πως παράγονται οι ράβδοι χρυσού

Πως φτιάχνονται οι ράβδοι χρυσού (1)
Δείτε βήμα βήμα την διαδικασία παραγωγής ράβδων χρυσού του εργοστασίου Ögussa GmbH, στη Βιέννη της Αυστρίας. Η συγκεκριμένη επιχείρηση ιδρύθηκε το 1862, απασχολεί 130 εργαζόμενους και έχει τζίρο περίπου 170 εκατομμύρια ευρώ.

0 «Thatcher effect»: Μια παράξενη οφθαλμαπάτη!

Το πρώτο πράγμα που σίγουρα κάνει εντύπωση είναι το όνομά του! Το «Thatcher effect» -ή σε απλά ελληνικά το… «εφέ της Θάτσερ»- δεν είναι τίποτα άλλο από μια εντυπωσιακή οφθαλμαπάτη που έλαβε το όνομα της «Σιδηράς Κυρίας» ακριβώς επειδή οι δημιουργοί της την εφάρμοσαν για πρώτη φορά στη φωτογραφία της Βρετανίδας πρωθυπουργού.
perierga.gr - Thatcher effect: Μια παράξενη οφθαλμαπάτη!
Το δεύτερο πράγμα που εκπλήσσει είναι ότι… τίποτα δεν φαίνεται παράξενο στην αναποδογυρισμένη φωτογραφία, πέρα από το γεγονός ότι το πρόσωπο που εικονίζεται είναι… ανάποδα! Όλα καλά μέχρι εδώ. Αμ, δε! Μόλις η φωτογραφία γυρίσει στη σωστή της θέση… λύνεται το μυστήριο και το εφέ αποκαλύπτεται! Τι σημαίνει αυτό;

0 Σκύλοι: Γι’ αυτό είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου…




Σκύλοι: Οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου | Otherside.grΈνα μεγάλο αφιέρωμα για να εκτιμήσουμε τους σκύλους, που τόσο απλόχερα μας χαρίζουν αγάπη και αφοσίωση. Δείτε λοιπόν για ποιους λόγους οι σκύλοι θεωρούνται, και όχι άδικα, οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...