ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

1 Εκστρατεία για 1.000.000 άτομα ΑΥΡΙΟ!!! Πάμε και μένουμε σύνταγμα!!!

Την Δευτέρα μπαίνει στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο σχέδιο εξόδου απο την κρίση. Θα είναι η ταφόπλακα η δικιά μας ή αυτών; Αποφασίστε.
Την Κυριακή 5/6/2011 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΩΣΤΕ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΝΑ ΤΡΙΞΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΘΡΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ!!! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
 

0 Δεκτή η μήνυση για Έσχατη Προδοσία κατά της Κυβέρνησης!!!

Απο τη σελίδα της Νελλυ Ψαρού
Παρουσιάζουμε μια ανασκόπηση των όσων διαδραματίστηκαν χθες στη Χαλκίδα , όπου ο Εισσαγελλέας εξέτασε την μήνυση για Αισχάτη Προδοσία, που κατέθεσε ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, κατά των πολιτικών και βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο.
Η μήνυση τελικά έγινε δεκτή, διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες των όσων έγιναν στη Χαλκίδα:
Είχαμε όλοι(;) ακούσει ότι κάποιος έκανε μήνυση στην κυβέρνηση για έσχατη προδοσία, αλλά δεν....

0 Μυστικές πόρτες και περάσματα

Μυστικές πόρτες και περάσματα καλυμμένα έντεχνα για να μη φαίνονται. Όταν οι αρχιτέκτονες έχουν έμπνευση μπορούν να χαρίσουν στον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού χώρους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των επισκεπτών.
Perierga.gr - Μυστικές πόρτες και περάσματα

0 Μην διανοηθείς να πεις την λέξη πολιτικός. Μια εικόνα χίλιες λέξεις...


 

0 Φοιτητές πολυτεχνείου Κρήτης έδωσαν μαθήματα στους τεμπελχανάδες και κρατικοδίαιτους “του πνεύματος”…

Νέα διάκριση για την ομάδα TUC Eco Racing του Πολυτεχνείου Κρήτης σε Διεθνή Διαγωνισμό Οικονομίας Καυσίμου. Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετείχε φέτος, για τέταρτη φορά, στον διεθνή μαραθώνιο οικονομίας καυσίμου Shell Eco Marathon 2011, που πραγματοποιήθηκε (26-28 Μαίου) στην πίστα Eurospeedway Lausitz, στην Γερμανία. Σε αυτόν συμμετείχαν 212 ομάδες εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από όλο τον κόσμο...

0 Το Παρίσι σε λευκό και μαύρο από τον Damien Vassart

Ακόμα κι αν έχεις πάει, σ’αυτή την καταπληκτική σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών του Βέλγου Damien Vassart, θα δεις το Παρίσι με άλλα μάτια.

2 Τελευταία έχω πει πολλές βλακείες, ανέφερε ο Θ. Πάγκαλος!!!

Μάλλον ενημερώθηκε για τα συνθήματα που ακούγονται στις πλατείες αυτό τον καιρό και αφορούν το πρόσωπο του και σκέφτηκε να πάρει πίσω τις εξυπνάδες που είπε κατα καιρούς. Κύριε ''μαζί τα φάγαμε'' η ιστορία έγραψε κι εσένα στο μαύρο ντουλάπι της. Ότι και να πεις δεν την γλιτώνεις.
«Οι σώφρονες δεν πρέπει να μιλάνε γιατί κινδυνεύουν να πουν βλακείες. Κι εγώ τον τελευταίο καιρό έχω πει αρκετές και δεν χρειάζεται να προσθέσω κι άλλες...»

0 Άγκαθα Κρίστι, εγκλήματα με αρχαιολογική έμπνευση

Η Ά. Κρίστι δίπλα στην κεφαλή του Ραμσή Β΄στο Ραμέσσειο δυτικά των Θηβών, Αίγυπτος 1931 ή 1933 (φωτ. M. Mallowan)

 Το 1930, ήδη καθιερωμένη συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, η Άγκαθα Κρίστι (1890-1976) παντρεύεται σε δεύτερο γάμο τον αρκετά νεότερό της άγγλο αρχαιολόγο Max Mallowan (1904-1978), που είχε γνωρίσει στην ανασκαφή της Ουρ, σε ένα από τα ταξίδια της στην Ανατολή με το Orient Express. Ωστόσο, οι επισκέψεις της σε διάφορες αρχαιολογικές θέσεις αλλά και τα μυθιστορήματα και τα θεατρικά έργα που είχε γράψει πρωτύτερα φανερώνουν ότι το ενδιαφέρον της για την αρχαιολογία της Αιγύπτου και της Μεσοποταμίας ήταν εξίσου έντονο και πριν από αυτή τη σχέση.

0 ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ! Ο ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ!

Το έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε......
μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:Στα μέσα διατηρήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά θέματα και αιχμαλωτίστε το με θέματα που δεν έχουν καμιά πραγματική αξία.
Στα σχολεία κρατήστε το νεαρό κοινό σε άγνοια όσον αφορά τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά θέματα, τον πραγματικό νόμο και την πραγματική ιστορία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...