ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

0 «Ένοχο» το Ελ Νίνιο για πολέμους;

Σχετίζεται με το 21% των 240 εμφύλιων συγκρούσεων σύμφωνα με έρευνα

Άμεση σύνδεση ανάμεσα στο καιρικό φαινόμενο «Ελ Νίνιο» και την πιθανότητα πρόκλησης εμφυλίων πολέμων αλλά και ενόπλων συρράξεων στις τροπικές χώρες όταν το φαινόμενο αυτό κάνει την εμφάνισή του, «βλέπει» επιστημονική αμερικανική έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Nature».

0 Τα μυστικά του Παλίμψηστου του Αρχιμήδη.

Τα σημαντικότερα πορίσματα της νέας μελέτης του περίφημου «Παλίμψηστου» του Αρχιμήδη, που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές για τον μεγάλο μαθηματικό της αρχαιότητας, εκδίδονται τώρα στα ελληνικά με επιμέλεια του αν. καθηγητή Ιστορίας των Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Γιάννη Χριστιανίδη.

  «Πώς ένα μεσαιωνικό βιβλίο του 10ου αιώνα ανατρέπει παγιωμένες απόψεις για τα αρχαία ελληνικά μαθηματικά» είναι ο υπότιτλος, που έχει επιλέξει ο κ. Χριστιανίδης για το βιβλίο. «Εκατό χρόνια μετά από την πρώτη ανάγνωση του Παλίμψηστου από τον φιλόλογο Γιόχαν Λούντβιχ Χάιμπεργκ, τώρα έρχονται στο φως στοιχεία, που εκείνος δεν είχε κατορθώσει να διαβάσει και επομένως ήταν άγνωστα», όπως λέει ο ίδιος στην εφημερίδα το «Βήμα».

0 Δείτε πώς είναι σήμερα ο άνθρωπος που υποδύθηκε τον Ιησού

"Όταν κλήθηκα να υποδυθώ τον Ιησού, ήμουν 31 ετών και ομολογώ ότι μέχρι τότε δεν είχα κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία και καμία απολύτως γνώμη για τον Χριστό. Τώρα, ύστερα από 9 μήνες γυρισμάτων σε επιβλητικά τοπία του Μαρόκου και της Τυνησίας, μπορώ να πω ότι πραγματικά πιστεύω στον Ιησού, ακόμη και αν δεν πηγαίνω τακτικά στην εκκλησία....

0 Ορίστε τι θα συμβεί αν η Ελλάδα πάει σε ''default''!

Ο Andrew Lilico μας εξηγεί τι θα συμβεί αν η Ελλάδα πάει σε default. Διαβάστε τις συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης και ύστερα αναρωτηθείτε αν είναι πιθανόν να μας αφήσουν να το πράξουμε. Στην φωτό εικονίζεται ένα ντόμινο με τις σημαίες των κρατών. Δεν είναι τυχαία η επιλογή της. Απεικονίζει ακριβώς αυτό που θα συμβεί. Ένα ντόμινο καταστροφικών εξελίξεων και για μας αλλά και για τους ξένους.

Ας δούμε όμως τι γράφει ο Andrew Lilico.

0 Οι Ελληνες πολυεκατομμυριούχοι που είναι;

Την περασμένη εβδομάδα ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επενδυτής, Ουόρεν Μπάφετ, κάλεσε τους «υπερπλούσιους» συμπατριώτες του να βοηθήσουν τις ΗΠΑ να ξεπεράσουν την κρίση χρέους που αντιμετωπίζουν πληρώνοντας περισσότερους φόρους.

Μέσω άρθρου του στους «New York Times» ο...
Μπάφετ παραδέχεται ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα όταν η οικονομική ελίτ της χώρας απολαμβάνει προκλητικά προνόμια και τονίζει: «Είναι καιρός η κυβέρνησή μας να σοβαρευτεί στο ζήτημα της κατανομής των θυσιών».

3 Μία φωτογραφία να σας πάρει πραγματικά τα μυαλά

Πρόκειται για πέρα ως πέρα αληθινή

Ο φωτογράφος Juan Carlos Casado, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μία φωτογραφική αποστολή στην Γροιλανδία, «τράβηξε» αυτήν την απίστευτη κυριολεκτικά φωτογραφία του Βόρειου Σέλαος το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της NASA την Τρίτη, ως η φωτογραφία της ημέρας. Απεικονίζει το Σέλας να εκτείνεται σε ολόκληρο τον ορίζοντα, με την σελήνη να κοσμεί το δεξί πάνω τμήμα της, σύμφωνα με την NASA. Ο Δίας είναι ορατός στα δεξιά της σελήνης και αν παρατηρήσετε προσεκτικότερα θα καταφέρετε να διακρίνεται και τη Μεγάλη Άρκτο στη μέση του.

0 Εντοπίστηκε σημείο του εγκεφάλου μας που "προβλέπει" το άμεσο μέλλον!

Ένας μηχανισμός του ανθρώπινου εγκεφάλου ο οποίος μας επιτρέπει να προβλέπουμε το άμεσο μέλλον, εντοπίστηκε από αμερικανούς επιστήμονες ! Οι ειδικοί του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, με επικεφαλής τον Τζέφρι Ζακς, μελέτησαν των εγκέφαλο εθελοντών, με την βοήθεια της λειτουργικής μαγνητικής τομογραφίας, την ώρα που παρακολουθούσαν βίντεο με συνηθισμένες καθημερινές σκηνές - όπως π.χ. το πλύσιμο των πιάτων.

Μία από τις αποκαλύψεις τους ήταν ότι λίγο πριν την αλλαγή της κάθε σκηνής, καταγράφηκε ιδιαίτερα υψηλή δραστηριότητα στο τμήμα του εγκεφάλου που αποτελεί το σύστημα ντοπαμίνης του μεσεγκεφάλου.
Οι επιστήμονες πιστεύουν πως το συγκεκριμένο σημείο κρύβεται πίσω τόσο την πρόβλεψη γεγονότων, τα οποία θα συμβούν στο άμεσο χρονικό διάστημα, όσο και τη διαδικασία της προετοιμασία των αντιδράσεων μας.

0 Αυτή η κυβέρνηση των Ανδρεικέλων πρέπει να πέσει.

Η ελληνική(;) κυβέρνηση πρέπει να πέσει.
Εδώ και τώρα.
Αυτή η κυβέρνηση των Ανδρεικέλων πρέπει να πέσει.
Είτε με εκλογές, είτε με εξέγερση πρέπει να πέσει.
Είναι ο μόνος τρόπος για να λάβει η Ευρωπαϊκή Ενωση το μήνυμα ότι δεν μπορούν να στριμώχνονται έτσι οι λαοί.
Είναι επίσης ο μόνος τρόπος για να μην αλωθεί, λεηλατηθεί και πεθάνει η Ελλάδα.

0 Της μέρας τα καμώματα, έρχονται στα όνειρά μας;

Μία νεά μελέτη για την σημασία των ονείρων, δημοσίευσε η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς»,  αναφέροντας ότι μερικά γεγονότα της καθημερινότητάς μας μπορούν να ενσωματωθούν στα όνειρα μας.
  Αυτό γίνεται με δύο τρόπους:
 Ο πρώτος είναι το "υπολειμματικό στάδιο της ημέρας". Σε αυτό, τα γεγονότα της ημέρας που μας προκαλούν έντονα συναισθήματα βρίσκουν τον τρόπο να "περάσουν" το βράδυ στα όνειρά μας.
 Ο δεύτερος είναι το ακόμα πιο μυστηριώδες "στάδιο των λανθανόντων ονείρων", το οποίο είθισται να έπεται του υπολειμματικού. Σε αυτό, τα συναισθηματικά φορτισμένα γεγονότα αργούν να εμφανιστούν στα όνειρά μας - συχνά χρειάζεται να περάσει μία εβδομάδα μέχρι να τα ονειρευτούμε!

0 Το απολιθωμένο δάσος της Λέσβου

Το απολιθωμένο δάσος της Λέσβου αποτελεί ένα από τα ωραιότερα μνημεία της γεωλογικής μας κληρονομιάς. Είναι το μεγαλύτερο από τα δύο σημαντικά απολιθωμένα δάση στον κόσμο (το άλλο είναι το απολιθωμένο δασικό εθνικό πάρκο στην Αριζόνα). Απλώνεται στη νοτιοδυτική περιοχή της Λέσβου, έχει έκταση 150.000 στρέμματα και περιλαμβάνει εκατοντάδες ιστάμενους και κατακείμενους απολιθωμένους κορμούς κωνοφόρων και καρποφόρων δέντρων.
Έχει υποδειχθεί ως προστατευμένο φυσικό μνημείο.
Φωτογραφία  treeblog

0 Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε κι αυτό...

Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε πως βγάζει το ψωμί του αυτός ο άνθρωπος…

0 Επικίνδυνες τοξικές ουσίες σε 15 γνωστές μάρκες ρούχων...Εσείς φοράτε «αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη»;


Η Greenpeace, ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησε, εντόπισε σε γνωστές φίρμες ρούχων όπως: Nike, Adidas, H&M, Puma, Lacoste κ.α. ίχνη τοξικών ουσιών επικίνδυνων για το περιβάλλον και την υγεία μας!

Από τα 78 δείγματα γυναικείων, αντρικών και παιδικών ρούχων που εξετάστηκαν, τα 52 βρέθηκαν να περιέχουν την τοξική ένωση αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη (ΝΕΡ) που χρησιμοποιείται στην παραγωγή και βαφή υφασμάτων. Οι ενώσεις αυτές, στη συνέχεια (όταν πλένουμε το ρούχο) απελευθερώνονται στο υδάτινο περιβάλλον και διασπώνται σε ένα ιδιαίτερα τοξικό και επικίνδυνο υποπροϊόν, τη εννεϋλοφαινόλη (ΝΡ).

0 Οι ιοί των υπολογιστών, το FBI και ο νόμος της επιβίωσης

«Οι ιοί των υπολογιστών είναι αστικός μύθος. Είναι σαν την ιστορία με τους αλιγάτορες στο αποχετευτικό σύστημα της Νέας Υόρκης. Όλοι γνωρίζουν για αυτούς, αλλά ουδείς τους έχει δει, ποτέ»: η όχι και τόσο ...προφητική αυτή δήλωση ανήκει στον Πίτερ Νόρτον (Peter Norton), δημιουργό της εταιρίας «αντιβιοτικών» Norton Utilities. Διατυπώθηκε στο περιοδικό «Insight», το 1988, όταν οι ιοί θεωρούνταν ακόμη εξίσου υπαρκτοί με τους ...ιπτάμενους δίσκους ή -αν πιστέψουμε τον κ. Νόρτον- με τους νεοϋορκέζους αλιγάτορες.

0 Κι όλα γρήγορα αλλάζουν

0 Επιστήμονες υποστηρίζουν πως η κλωνοποίηση των ανθρώπων σχετίζεται με την πίστη στα UFO

Πίσω από ένα σχέδιο πιστής αντιγραφής ανθρώπων, υποβόσκει μια πίστη στην επιστημονική φαντασία που στηρίζεται στα UFO και υπόσχεται αιώνια ζωή μέσω της κλωνοποίησης.
Η Brigitte Boisselier είναι ένας από τους τρεις επιστήμονες που ξάφνιασαν την Εθνική Ακαδημία Επιστημών τον περασμένο Αύγουστο, προβλέποντας πως μια ανθρώπινη οντότητα πολύ σύντομα θα μπορεί να αντιγραφεί γενετικά.

 Εκτός από καθηγήτρια στη χημεία, η Boisselier είναι και μέλος μιας κίνησης (Raelians), η οποία υποστηρίζει πως οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν από εξωγήινες οντότητες, τους λεγόμενους Ελωχίμ.
Είναι κάτοχος διδακτορικού στη φυσικοχημεία από το πανεπιστήμιο του Dijon της Γαλλίας και έχει ένα άλλο διδακτορικό στην αναλυτική χημεία από το πανεπιστήμιο του Houston. Οι Raelians διδάσκουν πως η κλωνοποίηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φυσικός τρόπος νίκης πάνω στον θάνατο. Αφού ένα ανθρώπινο σώμα μπορεί ν' αναπαραχθεί, πιστεύουν πως η συνείδηση του πραγματικού προσώπου μπορεί να μεταφερθεί στο νέο σώμα.

0 Δεν θα πιστεύετε πως είναι απλά ζωγραφιές


Δεν θα πιστεύετε πως είναι απλά ζωγραφιές (5) Μπορεί να μοιάζουν με πραγματικές φωτογραφίες, αλλά ουσιαστικά είναι υπερ-ρεαλιστικές ζωγραφιές από εκπληκτικούς καλλιτέχνες όπως ο Pedro Campos, ο Steve Mills και ο Jason De Graaf.

0 Το Βατικανο ετοιμαζει διασκεψη σχετικα με την υπαρξη των εξωγηινων

Το Βατικανό μας προετοιμάζει τώρα για το ‘μεγάλο μήνυμα’ που η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η NASA σχεδιάζουν να ανακοινώσουν σύντομα... Σε αναμονή για τη δημοσιοποίηση σύντομα, όλο και πιο συγκλονιστικών νέων που θα κυκλοφορήσουν σιγά - σιγά.
Ο πατέρας Jonathan Morris, καθολικός ιερέας από τη Νέα Υόρκη και ανταποκριτής για το Fox News Channel, ήταν ο πρώτος που ανέφερε για αυτό το επίσημο συνέδριο το οποίο έχει οριστεί να διοργανωθεί σύντομα (η ακριβής ημερομηνία δεν είναι ακόμη γνωστή) και τα αποτελέσματά του θα δοθούν στο κοινό.
Δείτε το βίντεο:

0 Η μαγεία της αναρρίχησης!

Η μαγεία της αναρρίχησης!Η αναρρίχηση είναι ένα σπορ που προσφέρει έντονες συγκινήσεις και μαγευτικές εικόνες. Μερικές τέτοιες εικόνες από αναρριχήσεις στα ομορφότερα μέρη του κόσμου μας προσφέρει το National Geographic. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τις απολαύσουμε.

0 Kαταπληκτικές 3D ζωγραφιές! (21 pics)

Οι δημιουργοί αυτών των αριστουργημάτων είναι οι πραγματικοί καλλιτέχνες με μεγάλη φαντασία!

0 Κρατά για 23 χρόνια αλυσοδεμένο γυμνό τον γιο της

Το Κωσταλέξι της Κίνας

Οι παρακάτω φωτογραφίες που απεικονίζουν έναν άντρα με ψυχικά προβλήματα αλυσοδεμένο στον τοίχο είναι ικανές να σοκάρουν ακόμα και τους πιο ψύχραιμους.

Η ιστορία του θυμίζει κατά πολύ τη δική μας ιστορία στο Κωσταλέξι. Η μητέρα, που ισχυρίζεται πως ότι κάνει είναι για το καλό του, τον έχει κλειδωμένο σε έναν ετοιμόρροπο αχυρώνα στη Chongqing, στην Νότια Κίνα, για περισσότερο από 23 χρόνια.

Η 76χρονη Xiao Anrong, ανησυχώντας για την περίθαλψη του 40χρονου γιου της, Tang, μετά το θάνατό της εκλιπαρεί για βοήθεια. Δεδομένου ότι τα άλλα δύο παιδιά της έχουν φύγει από το σπίτι, η Xiao έχει μείνει μόνη της να τον πλένει, κουρεύει και να καθαρίζει τον αχυρώνα του και να τον ταΐζει.

0 Μια διαχρονική προφητεία για τον Ελληνισμό που επαληθεύεται!

“Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος”

Όταν στις αρχές του 2ου προχριστιανικού αιώνα ο πολύπειρος Αρκάδας στρατηγός Φιλοποίμην,είδε τη διάθεση για εμπλοκή στα ελληνικά πράγματα του Ρωμαίου υπάτου Φλαμινίκου,κατάλαβε πως οι Έλληνες βρισκόταν μπροστά σε τεράστιες περιπέτειες.

Ο Φιλοποίμην αποφάσισε τότε να συμβουλευτεί το Μαντείο των Δελφών για το μέλλον της Ελλάδας....

0 Τίτλοι τέλους στη φαρσοκωμωδία SIEMENS

Oλοκληρώνεται σήμερα το κουκούλωμα

Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens θα συζητηθεί σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής και με τον τρόπο αυτό αναμένεται να μπουν οριστικοί τίτλοι τέλους στην «φαρσοκωμωδία» που ήθελε να βρεθούν εκείνοι οι Ελληνες υπουργοί που χρηματίστηκαν από τα «μαύρα» ταμεία της γερμανικής εταιρείας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση θα καταψηφιστεί όχι μόνο από...
 τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και από αρκετούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

0 Πλησιάζει η ώρα για παραγωγή εμπλουτισμένου ουρανίου με ακτίνες λέιζερ

Οι επιστήμονες αναζητούν εδώ και χρόνια ευκολότερους τρόπους να κατασκευάσουν το εμπλουτισμένο ουράνιο ένα ακριβό υλικό που χρησιμοποιείται ως καύσιμο σε πυρηνικούς αντιδραστήρες και βόμβες.

Μια ιδέα, που χρονολογείται εδώ και μισό αιώνα, είναι να χρησιμοποιηθούν απλώς ακτίνες λέιζερ. Πρόκειται για μια φουτουριστική προσέγγιση που θεωρείτο πάντα ακριβή και δύσκολη να πραγματοποιηθεί. Αλλά τα δεδομένα τελευταία έχουν αλλάξει. Η Τζένεραλ Ελέκτρικ (GE) δοκιμάζει επιτυχώς εδώ και δύο χρόνια τον εμπλουτισμό με λέιζερ και ετοιμάζεται να ζητήσει άδεια από τις αμερικανικές αρχές για την κατασκευή ενός εργοστασίου αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων που θα παράγει μαζικά καύσιμο για τους πυρηνικούς αντιδραστήρες...

0 Jethro Tull - Αφιέρωμα


Ο Βρετανός αγρονόμος/μηχανικός Jethro Tull (1674 - 1741), μπορεί να γνώριζε ότι με την εφεύρεση της μηχανής της σποράς, θα προσφέρει πάρα πολλά στους αγρότες και στη γεωργία, αλλά δεν θα μπορούσε ποτέ του να φανταστεί ότι το όνομά του, θα γίνει τίτλος μιας δημοφιλέστατης και ιστορικής μπάντας της rock μουσικής.

Οι Jethro Tull είναι ένα μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία της μουσικής. Η μουσική τους, ένα αμάλγαμα από hard rock, folk, blues και κλασσικά στοιχεία, τους αποκόμισε 11 χρυσά και 5 πλατινένια albums. Οδηγημένοι από τον frontman φλαουτίστα, κιθαρίστα, τραγουδιστή, τραγουδοποιό Ian Anderson, έφτασαν σε υψηλά επίπεδα δημοτικότητας και έγραψαν ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία της μουσικής.

Πάμε να τους δούμε...

0 Τέχνη σε φρεάτια

Η τέχνη στο Sao Paulo βγαίνει στο δρόμο και εχει όρεξη για ζωγραφική....δείτε μερικά φρεάτια με φαντασία...

0 Μπήκαµε στην εποχή της οργής, του Roger Cohen

Ο κόσµος άρχισε να τρέχει πολύ γρήγορα. Τα επίπεδα του στρες έφθασαν στα ύψη. Οι αργές κινήσεις χάθηκαν. Οι εγωισµοί εξερράγησαν. Τα λεφτά ξεπέρασαν την πολιτική. Η οργή ξέσπασε.

Όπως είπε ο Λέοναρντ Κοέν: «Οι φτωχοί µένουν φτωχοί. Οι πλούσιοι γίνονται πλούσιοι. Ετσι είναι τα πράγµατα. Όλοι το ξέρουν».

Μόνο που όλοι τα έχουν χαµένα.

Όταν ο Ντέιβιντ Κάµερον επιστρέφει εσπευσµένα από την Τοσκάνη σε ένα Λονδίνο που καίγεται από τις ταραχές και ο Νικολά Σαρκοζί τρέχει στο Παρίσι από τη Ριβιέρα για να αντιµετωπίσει την κρίση χρέους, και το κενό των καλοκαιρινών διακοπών εξαφανίζεται στην Ευρώπη, τα πάντα έχουν αλλάξει...

0 Ο μόνος τρόπος για να αμυνθούμε είναι να σφραγίσουμε τα αυτιά μας με κερί, και να επιτεθούμε...

'' 'Η θα ψηφίσουμε το μνημόνιο ή δεν θα έχουμε λεφτά για τις συντάξεις''
'' Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε'' 
'' Η βουλή πρέπει να μείνει ανοιχτή, ακόμα κι αν χρειαστεί να έχουμε νεκρούς''

Είναι μερικές μόνο φράσεις εκβιασμού και τρομολαγνίας που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό,,, και που να ανοίξει κανείς την τηλεόραση του που κάνουν πάρτι οι δεκάδες παπαγάλοι του συστήματος σπείροντας τον τρόμο στον αδύναμο τηλεθεατή.

Το σύστημα είναι έτσι διαμορφωμένο, που για να λειτουργήσει θα πρέπει να υπάρξουν και να μπουν σε εφαρμογή ορισμένοι μηχανισμοί (αποπροσανατολισμός του κόσμου, παραπληροφόρηση, ημιπληροφόρηση κ.α). Ένας άλλος από αυτούς τους μηχανισμούς είναι και η τρομοκρατία. Μια τηλεοπτική κατά βάση τρομοκρατία που προέρχεται από μισθωμένους υπαλλήλους και η οποία θα πρέπει να είναι άμεσα αφομοιώσιμη από τον τηλεθεατή...

0 Δείτε τα βίντεο μας στο κανάλι μας..

 Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μας στο youtube και να γίνετε μέλη και φίλοι μας πατώντας εδώ. Δείτε επίσης ποια βίντεο σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε. Μπορείτε επίσης να ψάξετε και στην αναζήτηση το όνομα AKOLK100.  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...