ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

0 Φαντάσματα: Ένας Κόσμος Μέσα στο Δικό μας

 BillG
Πιστεύετε στα φαντάσματα; Αν όχι, για ξανασκεφτείτε το. Αυτό το άρθρο θα σας αλλάξει σίγουρα γνώμη. Πρόκειται για μια ιστορική αναδρομή με βίντεο-ντοκουμέντα τα οποία αποδεικνύουν τα αναπόδεικτα! Όταν ήμουν μικρός, δεν μπορούσα να πιστέψω πως υπάρχουν άνθρωποι με ψυχή και νοημοσύνη όπως εγώ. 

Έβλεπα γύρω μου τους άλλους να μου μιλάνε να γελάνε να κάνουν τη ζωή τους, και σκεφτόμουν: «εγώ δεν είμαι αυτός, είμαι κάποιος άλλος. Πως μπορεί εγώ και αυτός να βρισκόμαστε στο ίδιο μέρος και να νιώθουμε τα ίδια πράγματα; Και όταν αυτός θα φύγει γιατί εγώ δεν θα μπορώ να δω τι θα κάνει εκεί που είναι;» Η ερώτηση αυτή με βασάνιζε για καιρό μέχρι που διαπίστωσα πως είμαι και εγώ ένας μέσα στους πολλούς που έζησαν, ζουν και θα ζουν μετά από εμένα. Είμαι κάτι το

0 Μύθος ο «τεμπέλης» Έλληνας! O Μύθος της Μείωσης-Μισθών Ανταγωνιστικότητας!

του Αυγερινού Κ.Χατζηχρυσού

Αλλο ένα στοιχείο κατά της παρωδίας και του κουτόχορτου που μας πουλάνε Τροϊκα κι εγχώριοι λακέδες πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι...

0 ITIA: H φυσική ασπιρίνη...

\
Η ασπιρίνη, το ευρύτερα χρησιμοποιούμενο φάρμακο στον κόσμο



Το ακετυλοσαλικυλικό οξύ (acetylsalicylic acid, ASA), ευρύτερα γνωστό ως ασπιρίνη (aspirin), είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αναλγητικά φάρμακα. Η παγκόσμια ετήσια κατανάλωση ασπιρίνης φτάνει περίπου τους 40.000 τόνους... που αντιστοιχούν περίπου σε 120 δισεκατομμύρια ταμπλέτες των 300 mg [Αναφ. 2α]. Στις ΗΠΑ εκτιμάται ότι η ετήσια κατανάλωση φτάνει του 16.000 τόνους.

0 Θέρετρα στην κορυφή των δέντρων


Tsala Treetop Lodge, Plettenberg Bay, South Africa. Οι κατοικίες είναι φτιαγμένες από πέτρα και ξύλο αλλά αυτό που κλέβει την παράσταση είναι οι πριβέ, αιωρούμενες σχεδόν, πισίνες υπερχείλισης ανάμεσα στις κορυφές των δέντρων. (Ακόμη και η ίδια η συντακτική πρόταση φαίνεται παράλογη). Για να περάσει η ώρα σας μπορείτε να πεταχτείτε για μια επίσκεψη  στα «Πουλιά της Εδέμ» εκεί κοντά, που είναι το μεγαλύτερο ελεύθερο πτηνοτροφείο στον κόσμο...

 Μέχρι τώρα ξέραμε τα δεντρόσπιτα, αγαπημένα καταφύγια μικρών και μεγάλων σε σπίτια κοντά σε βουνά και δάση, κυρίως σε βόρειες χώρες. Όμως στον κόσμο υπάρχουν διάσπαρτα και μερικά – αρκετά – πολυτελή, εξωτικά θέρετρα, μέσα σε τροπικά δάση και.. ζούγκλες,  που προφέρουν διαμονή πάνω στα δέντρα! Για διακοπές που ίσως δεν είχατε ποτέ φανταστεί, ιδού μερικές προτάσεις:

 Όπως και στο…έδαφος, τα δωμάτια πάνω στα δέντρα είναι σχεδιασμένα για διαφορετικά γούστα: κάποια, με πολύ απλό εξοπλισμό, προσφέρουν την εμπειρία της ζωής στην καρδιά της φύσης (με ασφάλεια), ενώ άλλα προσφέρουν τηλεοράσεις LED και πισίνες υπερχείλισης. Η όλη εμπειρία είναι μοναδική στο είδος της. Δείτε:

0 Χημικοί Αεροψεκασμοί: Δυο μέρες πραγματικής γενοκτονίας!


Εδώ και δυο μέρες καταγράφουμε την πραγματική γενοκτονία που συντελείται στην χώρα μας. Οι χημικοί αεροψεκασμοί σ' όλην την Ελλάδα έχουν ξεσηκώσει την οργή όσων γνωρίζουν ήδη το θέμα,
αλλά έχουν αποκτήσει κι άλλους συνειδητούς μάρτυρες, αφού για να μην τους δεις πλέον είναι... πάρα πολύ δύσκολο.

Στο βίντεο θα δείτε αεροπλάνα στρατιωτικά που δεν φαίνονται στο ραντάρ καθώς και μερικά που παριστάνουν τις πολιτικές γραμμές. Τα σύννεφα κατάμαυρα από τα χημικά και η ατμόσφαιρα μύριζε έντονα.



Παρατηρήσαμε κάποια ακόμα με περίεργη ουρά, όχι την γνωστή των chemtrails, ούτε των contrails, κάτι ενδιάμεσο και γαλαζωπό. Άλλες φορές έχουμε ξαναγράψει ότι υποψιαζόμαστε πως δεν είναι πάντα το ίδιο υλικό που ψεκάζουν, κι ότι οι γαλαζωπές ουρές που διαλύονται σε κομματάκια θεωρούνται ύποπτες για ψεκασμούς με ιούς. Ελπίζουμε να διαψευστούμε, αλλά την τελευταία φόρα που τα παρατηρήσαμε, μετά από μερικές μέρες ξέσπασε επιδημία πολλαπλών ιών γρίπης.

0 Γιατί οι Αμερικάνοι θέλουν να εκραγεί το ηφαίστειο της Σαντορίνης



Γιατί οι Αμερικάνοι θέλουν να εκραγεί το ηφαίστειο της Σαντορίνης Τι συνέβη τους τελευταίους μήνες: 



Κάποιοι λένε για υποθαλάσσιες πυροδοτήσεις πυρηνικών όπλων μικρής ισχύος στο ευρύτερο Κρητικό πέλαγος ! Που είναι η αλήθεια; Ποιοι ξέρουν; και γιατί όλα αυτά; Ερωτήματα που εκ των προτέρων σας λέμε πως δεν θα απαντηθούν γιατί απλά ούτε εμείς ξέρουμε απλά εμείς έχουμε συλλέξει μια σειρά αδιαμφισβήτητων ντοκουμέντων και γεγονότων, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε χρονική σειρά και εσείς να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.




Για τους αναγνώστες που μας παρακολουθούν χρόνια θα ξέρουν πως έχουμε ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα, ηφαίστειο Σαντορίνης.

0 Greekadelia | Το καλύτερο έθνικ CD της Ευρώπης είναι ελληνικό


Το ελληνικής παραγωγής cd Greekadelia βρίσκεται εδώ και δύο μήνες πρώτο στο worlds music charts europe σαρώνοντας τις θετικές κριτικές από εφημερίδες όπως η Guardian και η Independent και σχόλια όπως «επιτέλους ένα καλό νέο από την Ελλάδα».

Η Κρίστυ Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης είναι οι δύο εναλλακτικοί καλλιτέχνες που κρύβονται πίσω από το Greekadelia με ήχους από λαούτο και ινδικό αρμόνιο ανακατεμένα με ρυθμό και ηλεκτρονική διάθεση.


Το cd έγινε επιτυχία πρώτα στο εξωτερικό με ξένη δισκογραφική εταιρία.
Οι δύο μουσική παίζουν όργανα όπως το μπεντίρ και το λαούτο πολλά χρόνια μέχρι που άρχισαν να πειραματίζονται πάνω τους με live looping και ξεκίνησαν πειραματικά ως ντουέτο να παίζουν σε κλαμπάκια της Αθήνας και του εξωτερικού.

0 Να'μαστε λοιπόν....

Να'μαστε λοιπόν, στην Ελλάδα του 2012, στην γενέτειρα των φυσικών επιστημών, του θεάτρου, των ολυμπιακών αγώνων, της φιλοσοφίας, του ανθρωπισμού και πάνω από όλα της δημοκρατίας. Να'μαι λοιπόν ο Έλληνας του 2012 στέκομαι λαμπρός, γενναίος, όμορφος, σοφός σαν άλλοτε Αριστοτέλης, Μέγας Αλέξανδρος, Καραϊσκάκης ατενίζοντας... το παρελθόν μου. Δεν έχει καμία σημασία το παρόν ή το μέλλον έχω την ιστορία μου, δεν φτάνει; Δεν έχει καμιά σημασία αν είσαι ικανός επιστήμονας ή ερευνητής, ταλαντούχος μουσικός ή συνθέτης, πάρε το ταλέντο σου και φύγε γιατί εγώ έχω τον Αρχιμήδη, τον Αριστοφάνη και αυτό μου φτάνει!!

Δεν έχει καμία σημασία αν τα παιδιά μου είναι άνεργα ή δουλεύουν ανασφάλιστα θα ικετέψω κάποιον ανίκανο Μαυρογιαλούρο βουλευτή να τα βολέψει στον δημόσιο τομέα, θα του χαρίσω απλόχερα την ψήφο μου με κίνδυνο να με κυβερνήσει, γιατί εγώ γέννησα την δημοκρατία.
Εκλέγω ελεύθερα κυβερνήσεις ανάμεσα σε γιούς, κόρες και ανηψιούς πρώην πρωθυπουργών γιατί εγώ είμαι ελεύθερος και ζυγό δεν δέχομαι....

0 50 απίστευτες δημιουργίες από κουτάκια αναψυκτικών

Απίστευτες δημιουργίες από κουτάκια αναψυκτικών (28)
Ένας Ιάπωνας έχει προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο του Internet, με τα εντυπωσιακά γλυπτά που δημιουργεί από κουτάκια αναψυκτικών.

0 Πανέμορφη πόλη χτισμένη σε κρατήρα μετεωρίτη

Perierga.gr - Πανέμορφη πόλη χτισμένη σε κρατήρα
Η πόλη του Nordlingen στη Βαυαρία είναι πανέμορφη και χτισμένη σε ένα περίεργο ελλειψοειδές σχήμα. Αυτό το περίεργο σχήμα, που είναι καλύτερα ορατό από ψηλά, δεν οφείλεται σε κάποια αρχιτεκτονική έμπνευση.
Η μικρή αυτή πόλη των 20.000 κατοίκων είναι χτισμένη σε ένα κρατήρα, που δημιουργήθηκε από την πτώση ενός μετεωρίτη 14,5 εκατομμύρια χρόνια πριν. Εκτός βέβαια από αυτο το ιδιόμορφο χαρακτηριστικό, η πόλη είναι πολύ όμορφη, γραφική και ήσυχη και όσοι ζουν εκεί πρέπει να αθισθάνονται τυχεροί.

Υπάρχει κι άλλος ένας λόγος για κάποιον να ζει στο Nordlingen, καθώς από τη στιγμή που έχει πέσει στο σημείο μετεωρίτης η πιθανότητα να ξανασυμβεί είναι σαφώς μικρότερη από άλλα σημεία του πλανήτη…

0 ΦΩΤΟ: Ένα δέντρο… φρουτοσαλάτα!

ΦΩΤΟ: Ένα δέντρο… φρουτοσαλάτα!

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών οι Αυστραλοί αγρότες James και Kerry West έχουν αναπτύξει αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν «Fruit Salad Tree», δηλαδή ένα δεντρύλλιο σε γλάστρα που μπορεί να παράγει μια ποικιλία από διάφορα φρούτα, όλα σε ένα φυτό!

0 Ελληνικά ρεβύθια

Είδος υπό εξαφάνιση τα όσπρια με ελληνική ιθαγένεια
Στη χειρότερη μοίρα, τα ντόπια ρεβίθια.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι ποσότητες ρεβιθιών που παρήχθησαν στη χώρα μας το 2011 ήταν περίπου 4.500 τόνοι, ενώ, πριν από 30 χρόνια, η παραγωγή ήταν τετραπλάσια (16.700 τόνοι).

Το 90% που καταναλώνουμε - για να φτιάξουμε "ελληνικές" ρεβιθάδες και ρεβιθοκεφτέδες - καλλιεργείται στο Μεξικό και στην Τουρκία!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ (περιοδικό "Κ", τ.461,01/04/2012), οι βασικοί λόγοι είναι δύο: τα εισαγόμενα είναι φθηνότερα και οι Έλληνες παραγωγοί τις τελευταίες δεκαετίες στράφηκαν σε επιδοτούμενες και άρα πιο προσοδοφόρους καλλιέργειες.

0 Ρετσίνα από την Ρόδο θα σερβίρεται στις πτήσεις της Japanese Airlines

Μεθυστικές πτήσεις θα απολαμβάνουν οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας Japanese Airlines, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τη πιο ξεχωριστή ρετσίνα της χώρας μας... τη ρετσίνα Καΐρ!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ιαπωνική αεροπορική εταιρεία αποφάσισε πριν λίγο καιρό να προχωρήσει στην αλλαγή του μενού που σερβίρει κατά τη διάρκεια των πτήσεων της, προσφέροντας στους επιβάτες της gourmet γεύματα τα οποία θα συνοδεύονται από … ελληνική ρετσίνα!

Έτσι προχώρησε σε έρευνα αγοράς και τελικά κατέληξε στην ρετσίνα Καΐρ!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη έχει γίνει η πρώτη συνεννόηση με την Ιαπωνική αεροπορική εταιρεία η οποία αφενός θα πρωτοτυπήσει και αφετέρου θα δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες επιβάτες να γευτούν ένα από τα ωραιότερα ελληνικά παραδοσιακά είδη κρασιών τη ρετσίνα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...