ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

0 Ρετσίνα από την Ρόδο θα σερβίρεται στις πτήσεις της Japanese Airlines

Μεθυστικές πτήσεις θα απολαμβάνουν οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας Japanese Airlines, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τη πιο ξεχωριστή ρετσίνα της χώρας μας... τη ρετσίνα Καΐρ!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ιαπωνική αεροπορική εταιρεία αποφάσισε πριν λίγο καιρό να προχωρήσει στην αλλαγή του μενού που σερβίρει κατά τη διάρκεια των πτήσεων της, προσφέροντας στους επιβάτες της gourmet γεύματα τα οποία θα συνοδεύονται από … ελληνική ρετσίνα!

Έτσι προχώρησε σε έρευνα αγοράς και τελικά κατέληξε στην ρετσίνα Καΐρ!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη έχει γίνει η πρώτη συνεννόηση με την Ιαπωνική αεροπορική εταιρεία η οποία αφενός θα πρωτοτυπήσει και αφετέρου θα δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες επιβάτες να γευτούν ένα από τα ωραιότερα ελληνικά παραδοσιακά είδη κρασιών τη ρετσίνα!
oneiropagida2012.blogspot.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...