ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

0 Ποτά που δεν... πίνονται

Νομίζετε πως έχετε δοκιμάσει τα πάντα από αλκοολούχα;

Πλανάστε! Ανά τον κόσμο υπάρχουν ποτά που ξεπερνούν τα όρια του περίεργου. Ας δούμε μερικά από αυτά:

0 Οι παραλίες των Παρισίων!


Ποιος είδε τις (ελληνικές) παραλίες και δεν τις αγάπησε! Στη πρωτεύουσα της Γαλλίας, έφτιαξαν παραλίες στις όχθες του Σηκουάνα, για τους ανθρώπους που θα περάσουν το καλοκαίρι τους εντός των τειχών...

0 Ο Κήπος των Φυγάδων Παγιδευμένοι για πάντα στην Πομπηία…

Πομπηία, 24 Αυγούστου 79μ.Χ. Μία ισχυρή έκρηξη του Βεζούβιου σηκώνει ένα τεράστιο σύννεφο στάχτης που σκεπάζει την πόλη σε ύψος ενός μέτρου. Πανικόβλητοι οι κάτοικοι προσπαθούν να γλυτώσουν. Κάποιοι παραλύουν και κλειδώνονται στα σπίτια τους. Μία καταιγίδα από ηφαιστειακά αναβλήματα και κίσσηρι «χτυπά» την πόλη, θάβοντας ζωντανούς πάνω από 2.000 ανθρώπους. Ποτάμια λάβας και φωτιάς φτάνουν στην πόλη και ολοκληρώνουν το έργο της καταστροφής. Η ανθηρή πόλη των 25.000 κατοίκων, με 200 χρόνια ύπαρξης, σβήνει από το χάρτη και ξεχνιέται…

0 Μελιτζάνα: Ενα καλοκαιρινό φάρμακο στον κήπο σας




Καθώς η εποχή της μελιτζάνας είναι το καλοκαίρι, φροντίστε αυτή την περίοδο τουλάχιστον, να ευχαριστηθείτε την ιδιαίτερη γεύση της, με όλους του δυνατούς τρόπους μαγειρέματός της και να εκμεταλλευτείτε όλα τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό.


Η ιδιαίτερη, πικρή της γεύση, την εμπόδισε από το να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική και μέχρι τον 18ο αιώνα την χρησιμοποιούσαν κυρίως ως διακοσμητικό. Με την καλλιέργεια όμως ποικιλιών που είναι λιγότερο πικρές, η μελιτζάνα πήρε τη θέση της και στη μαγειρική και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά καλοκαιρινά λαχανικά.

0 Κάπως έτσι θα έμοιαζε το Wi-Fi αν το βλέπαμε!


Λίγοι από εμάς έχουν αίσθηση του τι είναι στην πραγματικότητα το Wi-Fi, πόσω μάλλον με τι μοιάζει αν θα μπορούσαμε να το δούμε. Ο καλλιτέχνης Nickolay Lamm αποφάσισε να ρίξει λίγο φως στο θέμα. Έτσι δημιούργησε απεικονίσεις που να προσδιορίζουν το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα του σήματος του Wi-Fi σήμα εάν αυτό ήταν ορατό στο ανθρώπινο μάτι.

0 Το ορυχείο αλατιού Wieliczka


Μία υπόγεια γκαλερί τέχνης με έργα φτιαγμένα από αλάτι!

Στην πόλη Wieliczka της νότιας Πολωνίας βρίσκεται ένα από τα αρχαιότερα ορυχεία αλατιού στον κόσμο, το οποίο εδώ και 700 χρόνια δεν έχει σταματήσει να παράγει αλάτι.

Το μέγεθος της ανασκαφής είναι τόσο μεγάλο που ένας δαιδαλώδης λαβύρινθος 300χλμ μήκους εκτείνεται σε διάφορα επίπεδα. Οι εργάτες, όμως, που εργάζονταν στο αλατωρυχείο δεν αρκέστηκαν στη δημιουργία διαδρόμων και αιθουσών, αλλά δημιούργησαν και διάφορα γλυπτά από φυσικό ορυκτό αλάτι.

0 Εκμέκ Κανταΐφι



Εκμέκ Κανταΐφι




Ένα παραδοσιακό γλυκό

Υλικά συνταγής
- 250 γραμμάρια φύλλο κανταΐφι
- 150 γραμμάρια βούτυρο καθαρό λιωμένο

0 Κατασκεύασαν ιπτάμενο χαλί!


Perierga.gr - Κατασκεύασαν ιπτάμενο χαλί!
Το μαγικό χαλί των παραμυθιών του Αλαντίν είναι πλέον… πραγματικότητα από την Σουηδική εταιρεία Studio Total και το ερευνητικό εγταστήριο της Ελβετικής MiCasa που δραστηριποιήται στο χώρο του επίπλου.

Το «μαγικό χαλί πετάει πραγματικά χάρις σε ένα πολύ ισχυρό μαγνητικό πεδίο που απωθεί το έδαφος μάλιστα είναι ικανό να σηκώσει σε ύψος 7 εκατοστών, ένα κατοικίδιο βάρους μέχρι 2,5 κιλών.

0 Όνειρο στο κύμα

Παίζοντας με τα κύματα στη Χαβάη…

Συνδυάζοντας την αγάπη τους για το σερφινγκ και τη φωτογραφία, ο 28χρονος Νικ Σέλγουεϊ και η 35χρονη Κέιλ Σέλγουεϊ κατάφεραν με μία απλή φωτογραφική μηχανή υψηλής ανάλυσης να «αιχμαλωτίσουν» τη μαγευτική ομορφιά των τροπικών ακτών της Χαβάης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...