ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

0 Κατασκεύασαν ιπτάμενο χαλί!


Perierga.gr - Κατασκεύασαν ιπτάμενο χαλί!
Το μαγικό χαλί των παραμυθιών του Αλαντίν είναι πλέον… πραγματικότητα από την Σουηδική εταιρεία Studio Total και το ερευνητικό εγταστήριο της Ελβετικής MiCasa που δραστηριποιήται στο χώρο του επίπλου.

Το «μαγικό χαλί πετάει πραγματικά χάρις σε ένα πολύ ισχυρό μαγνητικό πεδίο που απωθεί το έδαφος μάλιστα είναι ικανό να σηκώσει σε ύψος 7 εκατοστών, ένα κατοικίδιο βάρους μέχρι 2,5 κιλών.


Οι σχεδιαστές σκοπεύουν τώρα να εξελίξουν την ιδέα τους και ο επόμενος στόχος τους είναι το χαλί να «πετάει» σε ύψος 10 εκατοστών και να μπορεί να σηκώσει έως και 20 κιλά. Μπορούμε λοιπόν να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή μπορεί να αποκτήσουμε ένα δικό μας ιπτάμενο χαλί.



Perierga.gr - Κατασκεύασαν ιπτάμενο χαλί!http://perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...