ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

0 Δεν νομίζω να αμφιβάλλει πλέον κανείς για τον Jeffrey και την Gayle Papandreou!!!!

Απόσπασμα απ' το αρχείο γεννήσεων της Minnesota:

0 Δίνοντας το αποχαιρετιστήριο φιλί


Πριν από περίπου μία εβδομάδα, οι άνθρωποι του Pacific Marine Mammal Center (κέντρο όπου θεραπεύουν διάφορα θαλάσσια ζώα) ελευθέρωσαν 2 φώκιες που είχαν τραυματιστεί. Ο αποχωρισμός ήταν δύσκολος αλλά οι φώκιες δέθηκαν… με τους ανθρώπους που τις φρόντιζαν.
Αφού άνοιξαν τα κλουβιά, οι φώκιες ήταν διστακτικές στο να φύγουν από εκεί. Αφού έδωσαν το αποχαιρετιστήριο φιλί, τελικά μπήκαν με το ζόρι στη θάλασσα και γύρισαν στο φυσικό τους περιβάλλον.
Δείτε στο παρακάτω video πως ξέσπασε ο κόσμος σε χειροκροτήματα όταν οι 2 φώκιες φιλήθηκαν…

http://endiaferonta.com/

0 Γιγαντοοθόνες στο Σύνταγμα την μέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου!!!

Μια πρόταση στους «Αγανακτισμένους», αλλά και την Βουλή, αν θέλει αυτή η τελευταία να μην χάσει όποια επαφή της έχει απομείνει με τον λαό.Την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος βάλτε γιγαντοοθόνες στο Σύνταγμα. Οι εκατοντάδες χιλιάδες του Λαού που θα βρίσκονται γύρω από το Κοινοβούλιο εκείνη την μέρα, με την Σημαία μας στα χέρα, να βλέπουν ζωντανά αυτούς που θα πουν ΟΧΙ κι αυτούς που θα πουν ΝΑΙ....

0 Οι μέχρι τώρα προδότες υπουργοί που υπέγραψαν το Μεσοπρόθεσμο...Τρείς απομένουν...!!!

Γιατί άραγε ο Λοβέρδος, ο Παπουτσής και ο Δρούτσας δεν έχουν υπογράψει ακόμα το κατατεθέν στη Βουλή Σχέδιο νόμου Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 - 2015 ;;

0 Ρισκάροντας τα πάντα για μια ψαριά στην Bering Sea (Photos)

Bering Sea (1)
Αυτές οι φωτογραφίες απεικονίζουν την συγκλονιστική περιπέτεια των ψαράδων που καθημερινά ρισκάρουν τη ζωή τους παλεύοντας με τα κύματα στην μανιασμένη θάλασσα, η οποία περιτριγυρίζεται από χιονισμένα βουνά. Δείτε τα οργισμένα κύματα, το παγωμένο σκάφος και τις αντίξοες καιρικές που επικρατούν στην Bering Sea, στο τμήμα του Βορείου Ειρηνικού μεταξύ Αλάσκας και Σιβηρίας.

0 Εβραϊκό δικαστήριο καταδίκασε σκύλο σε θάνατο δια λιθοβολισμού!

Ενα ραββινικό δικαστήριο στην Ιερουσαλήμ καταδίκασε σε θάνατο δια λιθοβολισμού ένα σκύλο που είναι ύποπτος οτι είναι μετενσάρκωση ενός κοσμικού δικηγόρου που επιτέθηκε στους δικαστές του δικαστηρίου πριν απο 20 χρόνια ανέφερε η ιστοσελίδα Ynet την Παρασκευή.


Σύμφωνα με το Ynet, ο μεγάλος σκύλος το έκανε στο Δικαστήριο Νομισματικών Υποθέσεων στην υπερ-Ορθόδοξη εβραϊκή γειτονιά του Mea Shearim στην Ιερουσαλήμ, τρομοκρατώντας δικαστές και ενάγοντες.

3 Η Ρόδος πίσω από τη θάλασσα


Η παραλία μπροστά στα Λουτρά της Καλλιθέας
Πίσω από την αυταπόδεικτη ομορφιά των τιρκουάζ νερών, η Ρόδος κρατά κρυμμένα τα μυστικά της στα καταπράσινα ύψη του Ατταβυρου και στις εσωτερικές διαδρομές της. Μια φορά δεν θα φτάσει, αλλά θα σας ανοίξει την όρεξη.

1 Φωτογραφίες από την κατασκευή του Εmpire state building!!!

0 ΚΑΝΑΔΑΣ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΔΙΣΚΟΥ!!!(video)

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι μια σειρά από μερικές φωτογραφίες και απεικονίζουν ένα UFO στον Καναδά. στις 5 Ιουνίου 2011 ώρα 10:00 το πρωί. Είναι πολύ καθαρές οι φωτογραφίες ενώ μπορείτε να....
παρατηρείστε κάποιες φωτεινές σφαίρες γύρω και επάνω του..

0 Τα ζυμαρικά το αγαπημένο φαγητό της υφηλίου!

Ζυμαρικά
Στην πρώτη θέση των πιο αγαπημένων φαγητών του κόσμου είναι τα μακαρόνια σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη αφήνοντας πίσω το κρέας, το ρύζι αλλά και την πίτσα! Ωστόσο ένα σημαντικό ποσοστό των ερωτηθέντων (39%) έκανε λόγο για αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες εξαιτίας των αυξημένων τιμών.

0 Ψυχοκίνηση

Η ψυχοκίνηση (ΨΚ) είναι η κίνηση ή επιρροή φυσικών αντικειμένων με τη χρήση μόνο του νου, χωρίς καμία φυσική επαφή.

Για παράδειγμα ο Γιούρι Γκέλερ (Uri Geller) ισχυρίζεται οτι μπορεί να λυγίζει κουτάλια και να σταματάει ρολόγια μόνο με τις σκέψεις του. Άλλοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν μολύβια να κυλούν πάνω σε ένα τραπέζι μόνο με τη δύναμη του νου τους.



Η ποικιλία μαγικών τρυκ που χρησιμοποιούνται για την επίδειξη ψυχοκινητικών δυνάμεων είναι εντυπωσιακή.

0 Συγχρονισμένη κολύμβηση… ζώων!

Συγχρονισμένη κολύμβηση... ζώων! (2)
Η συγχρονισμένη κολύμβηση δεν αποτελεί αποκλειστικότητα των ανθρώπων! Όπως θα δείτε, αρκετά ζώα μπορούν να κάνουν το ίδιο και μάλιστα πολύ καλά…

0 Καταπληκτικά έργα τέχνης με κάρβουνο


Ο Roberto Longo είναι ένας Αμερικανός ζωγράφος που του αρέσει πολύ να ζωγραφίζει με κάρβουνο. Ο Roberto έγινε διάσημος στη δεκαετία του 80′ όταν οι… ζωγραφιές του με τίτλο «Men in the Cities» εντυπωσίασαν του κριτικούς τέχνης.
Επίσης πολύ εντυπωσιακά του έργα είναι οι εκρήξεις με τίτλο «The Sickness of Reason» που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

0 Mr. Bean: Οι δέκα πιο αστείες σκηνές

Ο Ρόουαν Άτκινσον ήταν ο πρωταγωνιστής της Βρετανικής τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «Mr. Bean«  14 ημίωρων επεισοδίων. Η σειρά προβάλλονταν για 5 σεζόν ενώ το τελευταίο επεισόδιο παίχτηκε στις 31 Οκτωβρίου 1995.
Mr. Bean: Οι δέκα πιο αστείες σκηνές
Η σειρά που είχε μεγάλη τηλεθέαση δέχθηκε πολλές τιμητικές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου του Rose d’Or. Το Mr. Bean έχει μεταδοθεί σε πάρα πολλές χώρες, έχει εμπνεύσει δύο ταινίες αλλά και μια σειρά κινουμένων σχεδίων.
Mr. Bean: Οι δέκα πιο αστείες σκηνές
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 10 πιο αστείες σκηνές του θρυλικού πλέον Mr. Bean και σας τις παρουσιάζουμε..
Καλή διασκέδαση!!


0 Οικολογία: Μύθοι και πραγματικότητα

Οικολογία (1)
Η οικολογία είναι in. Είναι στη μόδα, φοριέται πάρα πολύ και αρέσει ακόμα περισσότερο. Δεν νοείται άνθρωπος με κουλτούρα στον δυτικό ανεπτυγμένο κόσμο, που να μην έχει αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό και οικολογική συνείδηση. Ουσιαστικά, η οικολογία είναι η σύγχρονη μορφή επανάστασης και αντίδρασης στο κατεστημένο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...