ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

0 Οι Τούρκοι στήνουν παράλληλο κράτος στη Θράκη

Οι Τούρκοι στήνουν παράλληλο κράτος στη ΘράκηΟργανώνουν λαϊκή πολιτοφυλακή, σύστημα Υγείας και νομιμοποιούν έγγραφα των ψευδομούφτηδων!

Πιστοποιητικά και αιτήσεις που συντάσσονται μέσα στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, καθ’ υπαγόρευσιν, καταθέτουν μουσουλμάνοι γονείς στη Θράκη προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους στην Α’ Δημοτικού των μειονοτικών σχολείων του υπουργείου Παιδείας στην περιοχή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», τις τελευταίες ημέρες, με τη συμμετοχή τοπικών μειονοτικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, πολιτικών κομμάτων στην Αθήνα αλλά και της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, έχει στηθεί στην πλάτη των παιδιών της μειονότητας ένα πολιτικό παιχνίδι, που τελικό στόχο έχει την de facto νομιμοποίηση του δικτύου παρα-εκπαίδευσης που δημιουργεί με μεθοδικότητα η Άγκυρα στην περιοχή.


0 Κοιλάδα του Θανάτου

Κοιλάδα του Θανάτου, όνομα και πράγμα
Το ρεκόρ της υψηλότερης θερμοκρασίας περνά τώρα στο Ντεθ Βάλεϊ της Καλιφόρνια
Κατακτά επισήμως τον τίτλο της θερμότερης περιοχής του πλανήτη
Για σχεδόν 100 χρόνια, η περιοχή Ελ Αζίζια στις ακτές της Λιβύης κατείχε το ρεκόρ της υψηλότερης θερμοκρασίας που έχει καταγραφεί ποτέ στη Γη.

Τώρα, όμως, έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Μετεωρολογίας (WMO) αποκαλύπτει ότι η μέτρηση ήταν λανθασμένη, οπότε το ρεκόρ περνά στην Κοιλάδα του Θανάτου στην Καλιφόρνια, όπου η θερμοκρασία στις 10 Ιουλίου 1913 έφτασε τους 56,7 βαθμούς Κελσίου...

0 Ζήτω η δημοκρατία


Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο της βουλής των εφήβων στο οποίο ένα κορίτσι από την Κρήτη λέει την άποψη της (η οποία φυσικά δεν είναι θεμιτή από την νέα τάξη πραγμάτων) και ο ''πρόεδρος'' της βουλής την διακόπτει άκρως προσβλητικά. Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην Ελλάδα, ούτε στην βουλή των εφήβων ούτε στην βουλή των ελλήνων, ο πρόεδρος να διακόπτει αυτό που είναι στο βήμα σχολιάζοντας την άποψη του.

0 The Dark Hedges: Ένας δρόμος βγαλμένος από παραμύθι

The Dark Hedges: Ένας δρόμος βγαλμένος από παραμύθι (1)
Βρίσκεται στο County Antrim της Βόρειας Ιρλανδίας και μαγεύει κάθε ταξιδιώτη που επισκέπτεται το σημείο. Ο λόγος για το «The Dark Hedges», έναν δρόμος με οξιές που φυτεύτηκαν τον 18ο αιώνα και σχηματίζουν μια φυσική τοξωτή σήραγγα, η οποία είναι πλέον ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της περιοχής....

0 The Shambles: Η πιο γραφική γειτονιά στη Βρετανία!

perierga.gr - Μια "μεσαιωνική γειτονιά" στη Βρετανία!Το Shambles είναι μια μεσαιωνική γειτονιά της Βρετανίας, στην καρδιά της πόλης του Γιόρκ, που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα. Μια από τις πιο καλοδιατηρημένες παραδοσιακές συνοικίες της Ευρώπης αποτελεί ένα από τα πλέον πολυφωτογραφημένα σημεία της χώρας, και όχι άδικα!


Ο στενός λιθόστρωτος δρόμος που διατρέχει τη γειτονιά ξεχωρίζει για τα ξύλινα κτίρια που βρίσκονται το ένα πολύ κοντά στο άλλο, τόσο πολύ, μάλιστα, που σχεδόν αγγίζουν οι στέγες τους. Με αναφορές από το έτος 900, το Shambles θεωρείται ο αρχαιότερος και καλύτερα διατηρημένος μεσαιωνικός δρόμος της Ευρώπης....

0 Μεταλλεία χρυσού - Κιλκίς !!! Αλλο ένα Ελληνικό Eldorado

Η επικράτηση της ΑΚΤΩΡ προαναγγέλθηκε στην πρόσφατη γενική συνέλευση της ΕλλάκτωρΟ πρόεδρος της εταιρείας δήλωσε στη Γ.Σ. της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, οτι η εταιρεία κατέθεσε την καλύτερη προσφορά στο διαγωνισμό.

Στην ΑΚΤΩΡ Α.Ε. οδεύει η εκμετάλλευση των μεταλλείων χρυσού στο Κιλκίς καθώς η τεχνική εταιρεία του ομίλου Ελλάκτωρ κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά στο σχετικό διαγωνισμό που προκήρυξε στις αρχές του έτους το υπουργείο Περιβάλλοντος (ΥΠΕΚΑ).
..



Στο διαγωνισμό για την εκμετάλλευση του μεταλλείου στις περιοχές Μεταξοχωρίου, Βάθης, Γερακαρίου, Φύσκας, Κεντρικού Μυλοχωρίου και Αντιγονίου Κιλκίς κατατέθηκαν μόνο δύο προσφορές, από την ΑΚΤΩΡ και την εταιρεία αλουμινίου ΕΛΜΙΝ.


0 Ας αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε..


Αλλαγή σφαίρας γεωπολιτικής επιρροής και προετοιμασία (αυτορρύθμιση) 
 
Όπως έχετε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό η ιστοσελίδα έχει αφιερωθεί σχεδόν εξολοκλήρου στο κομμάτι της ιστορικής ταυτότητας. Ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια για να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Η ανάκτηση της ιστορικής ταυτότητας του Έλληνα και η καλλιέργειά αυτής, δημιουργεί γεωμετρική πρόοδο για την επιβίωση του έθνους.

Ο κόσμος κοιμάται τον ύπνο της αδιαφορίας, καθοδηγούμενος από την ελεγχόμενη ενημέρωση των ΜΜΕ.

Σύντομα η Ελλάδα θα αλλάξει σφαίρα γεωπολιτικής επιρροής, πριν το μεγάλο ραντεβού με τα τεκνα του Νταβούτογλου...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...