ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

0 FOOD INC - ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΤΑΪΣΑΝ".

Αφού μας έπεισαν ότι η καλιεργήσιμη γή δέν φτάνει, μας πούλησαν λιπάσματα για εντατικοποίηση της καλλιέργειας, μετά μας πούλησαν φυτοφάρμακα για να προστατέψουν απο τις αρρώστιες τα φυτά που οι ίδιοι έφτιαξαν (αυτοί ορίζουν τις ποικιλίες των σπόρων) με αποτέλεσμα οι αγρότες να εργάζονται για τις εταιρίες φυτοπροστασίας και να μήν μπορούν να κερδίσουν χρήματα αφού όλα τους τα χρήματα τα ξοδεύουν σε φυτοφάρμακα και λιπάσματα που ακριβαίνουν τα προϊόντα και μας δηλητηριάζουν.

Ακόμα ένα παραμύθι που μας τάϊσαν...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

0 ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΩΝ-ΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ;

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ανακοινώνει σημάδια ανάκαμψης της εθνικής μας οικονομίας (τα οποία και εγώ δεν είδα στην πραγματικότητα), μεγάλες αλυσίδες όπως η ALDI, SHELL, BP, PLUS και άλλοι τα μαζεύουν και φεύγουν από τη χώρα μας.

Να σημειωθεί ότι η ALDI πριν από μία μόλις εβδομάδα δημοπρατούσε έργα κατασκευής νέων καταστημάτων στη χώρα μας συνεχίζοντας το σχέδιο επέκτασης.

Δε λυπάμαι που φεύγουν ....

0 ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟιΟΝΤΑ

Γιατί να παίρνουμε εμείς τα δικά τους προιοντα? Για να μειώνουμε την ανεργία τους?


Μπορεί τα ξένα μερικές φορές να είναι φθηνότερα. Τα χρήματα αυτά όμως ξαναγυρίζουν σε εμάς διπλά και τρίδιπλα. Ειδικά τα δύσκολα χρόνια που έρχονται λόγω Δ.Ν.Τ.


Επειδή οι πολιτικοί μας δεν ...

0 200 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

1821

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΑΤΩΛΟΥΣ

0 Χόκινγκ:«Μη μιλάτε στους εξωγήινους»

Ο Στίβεν Χόκινγκ
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχουν εξωγήινοι αλλά οι άνθρωποι, αντί να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί τους, θα πρέπει με κάθε τρόπο να τους αποφύγουν, προειδοποίησε ο διακεκριμένος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ.

Ο Χόκινγκ, μιλώντας στο Discovery Channel, δήλωσε ότι είναι «απόλυτα λογικό» να υποθέτουμε ότι κάπου στο σύμπαν υπάρχει εξωγήινη ζωή: ίσως όχι στους πλανήτες αλλά στο κέντρο των άστρων. «Για το μαθηματικό μου μυαλό, οι αριθμοί μόνοι τους καθιστούν απόλυτα λογική τη σκέψη για τους εξωγήινους. Η μεγάλη πρόκληση είναι να δούμε πώς μπορεί να μοιάζουν οι εξωγήινοι», επισήμανε και εξήγησε ότι το σύμπαν έχει 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες, ο κάθε ένας από τους οποίους έχει εκατοντάδες εκατομμύρια άστρα. Σε ένα τόσο μεγάλο..

0 TΙ ΛΟΤΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΤΖΟΚΕΡ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ

Στην παραπάνω φωτογραφία όπως βλέπετε,
το αυτοκίνητο έσπασε την προστατευτική μπάρα,
στη δεξιά πλευρά του δρόμου,
όπου τώρα στέκονται οι άνθρωποι και δείχνουν.

Το φορτηγάκι κινούνταν με.... περίπου 120 χαω, από δεξιά προς αριστερά όταν προσέκρουσε στην προστατευτική μπάρα
. στροβιλίστηκε και πετάχτηκε πάνω και πέρα από τη στροφή
. και προσγειώθηκε -στις ρόδες του- στην αριστερή πλευρά της στροφής
προς την αντίθετη όμως κατεύθυνση από εκείνη που κινούνταν

Ο 22άχρονος οδηγός και ο 18άχρονος επιβάτης του οχήματος δε χτύπησαν σοβαρά. Μόνο κάτι αμυχές και μώλωπες.

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο έξω από το Flagstaff της Αριζόνα στις ΗΠΑ στον Αυτοκινητόδρομο 100
Τώρα, δείτε και τη δεύτερη φωτογραφία...

0 Aπίστευτο! Ζευγάρι νέγρων γέννησε κατάξανθο μωρό με γαλανά μάτια


Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αφού ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν οι γονείς της πανέμορφης και κατάξανθης μπέμπας. Σίγουρα η έκπληξη τους δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια όταν αντίκρυσαν το νέο μωρό της οικογένειας!

Οι δυο ...
έκπληκτοι αλλά ευτυχισμένοι γονείς κατάγονται από τη Νιγηρία και η νεογέννητη Nmachi με τα μπλε μάτια κατάφερε να τρελάνει τους γενετιστές αφού δεν μπορούν ακόμα να εξηγήσουν πως συνέβη ... αυτο που βλέπεις στη φωτογραφία!



Η οικογένεια δεν έχει ιστορικό επιμειξίας ενώ δεν τίθεται θέμα απιστίας της συζύγου.Οι γιατροί στο νοσοκομείο Queen Mary στην Αγγλία ξεκαθάρισαν επίσης οτι το μωρό δεν είναι αλμπίνος.

0 Ο καπιταλισμός με την ευγενική χορηγεία και της Αριστεράς !!!




   Σ' ένα κόσμο που το 2009 είχε πληθυσμό 6.768.167.712 κατοίκους, η Ελλάδα των 11.260.000 κατοίκων αποτελούσε το 0,166% του πλανήτη. Ωστόσο, ο ελληνικός καπιταλισμός κατέχει την 22η θέση στον κόσμο στη λίστα των πιο πλούσιων χωρών.

Του Δημήτρη Λιβιεράτου από το Κόκκινο

Ας δούμε πώς εξειδικεύεται αυτό σε μερικά βασικά χαρακτηριστικά του, που αποτελούν τους πυλώνες της δυναμικής του:
1. Μέχρι το 2009 ήταν ....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...