ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

0 Η ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful) είναι αποτυχημένο εντομοκτόνο τερμιτών.


Αν το αναψυκτικό σας λέει «χωρίς ζάχαρη» στην ετικέτα; ΜΗΝ το σκέφτεσαι καν! Στο Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Συνέδριο δόθηκε διάλεξη με θέμα, «ασπαρτάμη»κυκλοφορεί στην αγορά ως «Nutra Sweet», «Equal» και «Spoonful». Στην εναρκτήρια ομιλία από την EPA, ανακοινώθηκε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 2001, υπήρξε μια επιδημία πολλαπλών σκληρύνσεων και ο συστηματικού ερυθηματώδους λύκου. Ήταν δύσκολο να καθοριστεί ακριβώς ποια τοξίνη προκαλεί αυτή την
καλπάζουσα αύξηση. Γιατί η ασπαρτάμη είναι τόσο επικίνδυνη;

0 Χωρίς σχόλια...

0 Αποκαλύψεις που…τρομάζουν! Αλήθεια, σε ποια εποχή ζούμε…



Μια συνταρακτική αποκάλυψη από το γνωστό δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη. Αναρωτιέται κανείς εάν όλα αυτά μπορεί να έχουν δόση αλήθειας και εάν ναι με ποιο τρόπο ο άνθρωπος αυτός συνεχίζει να παραμένει στην εξουσία.  ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΠΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ ! …ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ! Διατελέσατε υπουργός Δικαιοσύνης το 1996. Δεν ήσασταν ένας οποιοσδήποτε πολιτικός σε αυτό το υπουργείο, αλλά ένας γνώστης της Νομικής Επιστήμης.

 Και μόνο να κοιτάξει κάποιος το βιογραφικό σας, διαπιστώνει πως τελειώσατε σε 4 χρόνια τη Νομική, (παρότι, όπως λέτε, είχατε και παράλληλη πολιτική δράση τα δύσκολα χρόνια 1974-1978), καταφέρατε να κάνετε διδακτορικό στο Παρίσι σε μόλις δύο χρόνια και στη συνέχεια να ανεβείτε τις βαθμίδες της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με τρόπο που δεν έχουν κάνει άλλοι. Τι άλλο λοιπόν, ήσασταν από το «παιδί θαύμα» της νομικής τέχνης. Αναζήτησα λοιπόν αυτή την νομική σας έστω ευφυΐα, στο νομοθετικό σας έργο στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Και ιδού τι βρήκα.

0 Βαγγέλης Βενιζέλος:Ο ταπεινός δωσίλογος...

  • Ο ταπεινός δωσίλογος, που ...δεν θριαμβολογεί για τη "σωτηρία" μας.
  • Ο "δολοφόνος", που σήμερα, εξαιτίας της ανοχής και της ενοχής της Δικαιοσύνης, παριστάνει τον "ιατροδικαστή".
  • Τεράστια συμφέροντα της διεθνούς τοκογλυφίας κρύβονται από τον "αρχιτέκτονα" της σημερινής χρεοκοπίας.
  • Αυτός είναι ο πραγματικός Εφιάλτης της Mεταπολίτευσης.
Βλέποντας κάποιος τον Βενιζέλο να παραβιάζει κάθε νόμο και διάταξη με το άλλοθι του "κατεπείγοντος" και απειλώντας μας με ξένους, οι οποίοι θα μας "εγκαταλείψουν" ή θα μας "τιμωρήσουν", αισθανόμαστε ότι ζούμε ένα ντεζαβού. Ο Βενιζέλος δεν ήταν αυτός, που —σε εποχές καλύτερες για την πατρίδα μας— ως Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού παραβίαζε το σύνολο της νομολογίας περί ανάθεσης δημοσίων έργων και μοίραζε έργα στους γνωστούς και φίλους του με το "άλλοθι" του επείγοντος και με το φόβητρο ότι οι ξένοι θα μας πάρουν τους Αγώνες; ...Οι —και πάλι— "καλοί" και "αξιόπιστοι" ξένοι, οι οποίοι έδειχναν και τότε πως δεν εμπιστεύονταν τους "τεμπέληδες" Έλληνες; ...Οι ξένοι, που στην πορεία απο­δεί­χθηκε πως "λάδωναν" και διέφθειραν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, προκειμένου να τα "κονομήσουν" εις βάρος της Ελλάδας; ...Οι "καλοί" ξένοι, που είχαν βρει στο πρόσωπο του Βενιζέλου τον "καλό" και "αξιόπιστο" συνεργάτη; ...Οι "καλοί" ξένοι, που έκαναν "μπίζνες" με όλους τους χορηγούς και "προστάτες" του Βαγγέλη;

0 Tα 2€ αγγίζει η βενζίνη!

Μία... ανάσα πριν τα 2 ευρώ το λίτρο βρίσκεται πια η τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης μετά από μια ξέφρενη κούρσα ανόδου...

Κάθε μέρα επί 90 μέρες οι τιμές σπάνε και νέο ρεκόρ προκαλώντας απώλειες εισοδημάτων στα νοικοκυριά και επιβάρυνση στο κόστος λειτουργίας και παραγωγής των επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης, η ακριβότερη αμόλυβδη στην Ελλάδα πάει να πιάσει τον πήχη... των 2 ευρώ το λίτρο. Για την ακρίβεια στον Πειραιά πωλείται προς 1,988 ευρώ το λίτρο. Ακολουθούν οι Κυκλάδες με την υψηλότερη τιμή να είναι στα 1,983 ευρώ το λίτρο, και έπονται τα Χανιά με 1,96, η Εύβοια με 1,95 και το Ηράκλειο με 1,946 ευρώ το λίτρο.

Χθες η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης ήταν στα 1,766 ευρώ το λίτρο και από την αρχή του χρόνου, οπότε και κρατά αυτό το σερί αυξήσεων, οι οδηγοί φουλάρουν το Ι.Χ. όχημά τους ακριβότερα κατά 14 λεπτά το λίτρο.

0 4 παράξενα πειράματα που δεν πρέπει ποτέ να επαναληφθούν

1. The Real World: Mental Hospital Edition

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία τριών σχιζοφρενών, που πίστευαν ότι ήταν ο Ιησούς Χριστός. Δεν πέρασε πολύς καιρός πριν σταματήσουν να είναι ευγενικοί και αρχίσουν να τρελαίνονται πραγματικά. Το 1959, ο κοινωνικός ψυχολόγος Milton Rokeach θέλησε να δοκιμάσει τη δύναμη της αυταπάτης. Έτσι, πήρε τρεις ασθενείς, οι οποίοι υποστήριζαν πως ήταν ο Ιησούς Χριστός, και τους έβαλε να ζουν μαζί στο ψυχιατρείο του Μίτσιγκαν για δύο χρόνια.

Ο Rokeach ήλπιζε πως οι «Χριστοί» θα τα παρατούσαν μόλις έρχονταν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους. Αλλά δεν έγινε έτσι. Στην αρχή, οι τρεις άνδρες συνεχώς μάλωναν για το ποιος ήταν ο ιερότερος. Σύμφωνα με τον Rokeach, ο ένας απ’ αυτόυς φώναξε, "Πρέπει να με λατρεύετε!" και ένας άλλος του απάντησε, «Εσείς πρέπει να με λατρεύετε! Εσύ είσαι ένα τέρας! Καλύτερα να ζήσεις τη ζωή σου και να δεις τα πράγματα όπως είναι!"
Ανίκανοι να γυρνούν και το άλλο μάγουλο, οι τρεις «Χριστοί» συχνά πιάνονταν στα χέρια. Τελικά, ο ένας πίστευε, πως οι άλλοι δύο ήταν ψυχικά ασθενείς, ενώ ένας άλλος ισχυρίστηκε πως οι σύντροφοι του ήταν νεκροί και ότι τους εγχείρησαν μηχανές.

2 Τον πίστεψες και σε πούλησε. Μπορείς να ξαναεμπιστευτείς αυτόν τον αποδεδειγμένα ψέυτη, προδότη, πουλημένο, αναξιόπιστο, απατεώνα ?ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

06 Μαϊου 2010..
Ο Α. Σαμαράς με επιστολή του διέγραψε τη Ντόρα Μπακογιάννη απο τη Νέα Δημοκρατία καθώς νωρίτερα ψήφισε 'ναι" στα σκληρά οικονομικά μέτρα ενώ και η Μπακογίαννη έχει έτοιμη την επιστολή απάντηση στον πρόεδρο της Ν.Δ.
Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ έθεσε την Ντόρα Μπακογιάννη ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, μετά τό "ναι" που ψήφισε επί της αρχής στα μέτρα της κυβέρνησης και την ....
προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης.
Η κα. Μπακογιάννη είπε το «Ναι» επί της αρχής, παρακάμπτοντας την κομματική πειθαρχία που είχε επιβάλει ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.
----------------------------------------------------------------------------------
13/02/12
Διαγράφηκαν οριστικά από μέλη του κόμματος όλοι οι βουλευτές που ψήφισαν κατά του μνημονίου, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας.
Αναλυτικότερα..... όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, που συνήλθε σήμερα 13 Φεβρουαρίου, υπό την προεδρία του προέδρου της, βουλευτή, κ. Ιωάννη Τραγάκη, διαγράφηκαν οριστικά από μέλη του κόμματος οι βουλευτές κ.κ. Έλενα Κουντουρά, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Παναγιώτης Καμμένος, Δημήτριος Σταμάτης, Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μιχαήλ Γιαννάκης, Μαργαρίτης Τζίμας, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Χρήστος Ζώης, Σπυρίδων Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς, Γιώργος Καρασμάνης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καριπίδης, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά και Γεώργιος Βαγιωνάς.

0 Αφάρ-τόπος από άλλο πλανήτη

Το ηφαίστειο Erta Ale είναι το πιο ενεργό ηφαίστειο στην Αιθιοπία.
Το Τρίγωνο Αφάρ, στη βορειοανατολική Αφρική,  είναι μια γεωλογική κοιλότητα στην οποία διασταυρώνονται τρεις τεκτονικές πλάκες. Είναι μια από τις πιο ενεργές ηφαιστειακές περιοχές της Γης. Λόγω της ηφαιστειακής δραστηριότητας το έδαφος της περιοχής Αφάρ αποτελείται από λάβα, κυρίως από βασάλτη. 

Γεωθερμικές πηγές ενέργειας και ιαματικές πηγές υπάρχουν σε όλη την περιοχή, η οποία περιλαμβάνει την έρημο Danakil, ένα από τα θερμότερα σημεία του πλανήτη και τη λίμνη Ασάλ, το χαμηλότερο σημείο της Αφρικής (155 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας). Η έρημος Danakil έχει χαρακτηριστεί από το National Geographic ως "το πιο σκληρό μέρος της Γης".

0 Θα μειώσουν τα δίδακτρα τα φροντιστήρια λόγω κρίσης

Θα μειώσουν τα δίδακτρα τα φροντιστήρια λόγω κρίσης
Την πρόθεση να προχωρήσει σε μείωση των τιμοκαταλόγων της δηλώνει η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας και το ποσό της μείωσης των διδάκτρων θα οριστεί μετά από διοικητικό συμβούλιο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κ. Πετρόπουλο, αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στον Μάιο που συγκροτούνται τα θερινά τμήματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ομοσπονδίας, η οικονομική κρίση έχει σημάνει ουσιαστικά το τέλος των ιδιαίτερων μαθημάτων και το υπερβολικό κόστος των ιδιαιτέρων μαθημάτων έχει οδηγήσει πολλές οικογένειες στα φροντιστήρια. Αντιθέτως εκτιμάται ότι από τα φροντιστήρια λόγω της οικονομικής κατάστασης απομακρύνονται οι «κακοί» μαθητές που στόχος ήταν απλώς το απολυτήριο του λυκείου και οι οικογένειες τους έχουν χαμηλά εισοδήματα.

Στο μεταξύ, όπως συμπληρώνει η ομοσπονδία, μένουν στα φροντιστήρια με θυσίες και πολλές φορές αρκετά μεγάλα οφειλόμενα ποσά - ακόμα και της προηγούμενης χρονιάς - οι καλοί μαθητές που στοχεύουν να μπουν στο πανεπιστήμιο.

0 Ο πόνος του χαμού


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.....

0 Η Διώρυγα της Κορίνθου κάνει το γύρω του κόσμου.

Tο γύρω του παγκόσμιου διαδικτύου κάνει η διώρυγα της Κορίνθου η οποία ενώνει το Σαρωνικό με τον Κορινθιακό κόλπο. Η διώρυγα έχει μήκος 6.346 m, πλάτος στην επιφάνεια της θάλασσας 24,6 m, στο βυθό της 21,3 m, ενώ το βάθος της κυμαίνεται από 7,50 έως 8 m. Απολαύστε τις εξαιρετικές φωτογραφίες που την παρουσιάζουν στο ευρύ κοινό ως ένα σπουδαίο επίτευγμα της μηχανικής.

0 Οι μοναδικοί πίνακες ενός τυφλού ζωγράφου

Perierga.gr - Οι μοναδικοί πίνακες ενός τυφλού ζωγράφουΟ Esref Armagan γεννήθηκε τυφλός αλλά έμαθε μόνος του να διαβάζει και να γράφει. Σήμερα είναι ένας πετυχημένος ζωγράφος, με τα έργα του να έχουν εκτεθεί σε δεκάδες εκθέσεις. Η μοναδική του τεχνική, του επιτρέπει να μπορεί να ζωγραφίζει χωρίς καμία απολύτως βοήθεια. 

Αρχικά χαράζει στον καμβά ένα περίγραμμα του σχεδίου του, ώστε να μπορεί να ψηλαφίζει την εικόνα με τα χέρια του. Όταν είναι ικανοποιημένος με το σχέδιο, αρχίζει να εφαρμόζει τα χρώματα τα οποία κατα κύριο λόγο έχουν σαν βάση το λάδι.

Επειδή η εφαρμογή γίνεται με τα χέρια, πρέπει να περιμένει δύο ή τρεις ημέρες για να στεγνώσει το ένα χρώμα πριν ξεκινήσει να χρωματίζει με κάποιο άλλο. Σε διαφορετική περίπτωση, τα χρώματα θα μπλέκονταν μεταξύ τους.

0 Το εσωτερικό ενός μουσικού οργάνου


Το εσωτερικό ενός μουσικού οργάνου (1)
Η Φιλαρμονική ορχήστρα του Βερολίνου παρουσίασε μια εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια που αποτελείται από υπέροχες macro φωτογραφίες του εσωτερικού κλασσικών μουσικών οργάνων.

0 Ουράνιο τόξο από 2.500 αυτοκινητάκια

Ο καλλιτέχνης David T. Waller χρησιμοποίησε 2.500 αυτοκινητάκια για να δημιουργήσει το όμορφο "Car Atlas".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...