ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

0 ΗΠΑ: Άνδρας διέκοψε ομιλία του Ομπάμα, φωνάζοντας «Είσαι ο Αντίχριστος!» ΒΙΝΤΕΟ

Μια χαοτική σκηνή εκτυλίχθηκε όταν ένας ταραξίας άρχισε να φωνάζει κατά τη διάρκεια ενός εράνου στο Λος Άντζελες για τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο House of Blues το βράδυ της Δευτέρας.
Ο άνθρωπος πίσω από την λεκτική επίθεση βρέθηκε μπροστά από τη σκηνή και άρχισε να φωνάζει την ώρα που μιλούσε ο Ομπάμα. Σε απάντηση, ο πρόεδρος σταμάτησε να μιλάει, κάνοντας έτσι τις παρατηρήσεις του ανθρώπου να ακούγονται καλύτερα. Ο ταραξίας, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από το πλήθος, είπε:

0 Χρήστος Κασταμονίτης: Οι Μυστικοί Κώδικες των Νομισμάτων!!!

Εδώ και αρκετούς αιώνες όλες οι ανθρώπινες συναλλαγές περιστρέφονται γύρω από την ανταλλαγή διαφόρων χάρτινων και μεταλλικών αντικειμένων που ονομάζουμε νομίσματα. Πέρα από τη διαχρονική συλλεκτική τους αξία, τα νομίσματα αυτά έφεραν –και εξακολουθούν σε αρκετές περιπτώσεις να φέρουν- μυστικούς κώδικες που δεν γίνονται πάντα αντιληπτοί από το ευρύ κοινό. Όμως ποια είναι αυτά τα παράξενα σύμβολα και ποιοι τα χάραξαν;

0 "Είστε έτοιμοι για επανάσταση. Εκμεταλλευτείτε το..."

"Είστε όλοι μία γροθιά. Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει αυτό".

 Η Σουηδέζα δημοσιογράφος Κάισα Έκις Έκμαν μιλά στο NEWS 247 και παραδέχεται ότι η κρίση χρέους δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Διαβάστε όσα είδε και άκουσε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2011 και αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας (Pics)

"Το πρόβλημα δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό. Μας αφορά όλους. Δεν επωφελείται κανείς, εάν από έναν εργαζόμενο κόψεις το μισθό του. Κανείς. Είναι καιρός να ξεσηκωθούμε... Ο ένας για τον άλλο".

0 Δείτε απανωτές "τάπες" στον Βενιζέλο απο μια ηρωική δημοσιογράφο - Μπράβο κοπέλα μου!!! (βίντεο)

Σχόλιο ανοιχτής ματιάς: Ο κ. Τούρκογλου (Βενιζέλο τον φωνάζουνε) ο δήθεν έξυπνος της βουλής έφαγε τις τάπες της δημοσιογράφου και έβγαλε τον σκασμό. Τι θα μπορούσε να απαντήσει; Το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι αυτό που έκανε, δηλαδή να φανεί κότα....  Όσοι πατήσετε το play στο βιντεο θα διαπιστώσετε πως έχει σφάλμα, δυστυχώς σε όσα μπλογκς το βίντεο αυτό έπαιζε κανονικά όλη μέρα εδώ και λίγη ώρα δεν μπορεί να παίξει και παρουσιάζει σφάλμα.

http://anti-ntp.blogspot.com/

0 Ποιες χώρες θα υποστηρίξουν την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους

http://imgur.com/gallery/DTWAK
Πράσινο: Υπέρ
Γκρι: Κατά

Δεν είναι δύσκολο να βγουν συμπεράσματα. Σίγουρα είναι μια πρώτη νίκη για τον πολύπαθο παλαιστινιακό λαό. Οι μάσκες πέφτουν και κάθε χώρα αναγκάζεται να πάρει θέση. Έτσι και η χώρα μας δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο παρά να ακολουθήσει τη θλιβερή στάση των πιστωτών της. Ντρέπομαι για τη διπλωματική στάση της χώρας μου. Η μικρότητα της ελληνικής κυβέρνησης για άλλη μια φορά στην ολότητά της. 

0 Ραψωδός Φιλόλογος - Βρικόλακες

Ακούστε προσεκτικά αυτο το τραγούδι έχοντας στο νού σας αυτούς στην εικόνα και θα καταλάβετε ποιοί είναι οι βρικόλακες...
Ενα εκλπηκτικό κομμάτι απο τον Ραψωδό Φιλόλογο, έναν διαφορετικό ράπερ που αξίζει να ανακαλύψετε. Ακούστε το κομμάτι....


από το δίσκο Ραψωδός Φιλόλογος - Σε μια τόση δα στιγμή

0 Oι Anonymous ξεκίνησαν τις "επιθέσεις" στην Ελλάδα

Όποιος επισκεφθεί σήμερα το site της Ελληνικής Δημοκρατίας http://www.presidency.gr θα διαπιστώσει ότι η σελίδα δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Οι Anonymous με αφορμή το παρακάτω video και έπειτα από παγκόσμια επικοινωνία,υποστήριξη και ενημέρωση μέσω του internet "χτύπησαν" το site της Ελληνικής Δημοκρατίας . 

0 Ποιοί κρύβονται πίσω από τις ανθρωπιστικές οργανώσεις


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ-ΚΑΡΤΕΛ,
ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ
ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ



Καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε στα Μ.Μ.Ε. για τις γνωστές σε όλους μας «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις». Πρόκειται για «φιλανθρωπικές» εταιρείες, που σκοπό έχουν τη βοήθεια των επί γης συνανθρώπων μας. Τα έργα τους περιλαμβάνουν εράνους, δωρεές, χορηγίες, συνδρομές κ.ά?

«Οι μάζες είναι διατεθειμένες να αποδεχθούν την άποψη ενός γιατρού, διότι ο γιατρός αποτελεί μια ?αρχή? της ζωής και του θανάτου γι? αυτούς, ανεξάρτητα από το πόσο αυτός γνωρίζει ή δεν γνωρίζει το θέμα, το οποίο προωθεί» (Edward Bernays, Propaganda).
Σ΄ αυτά συμμετέχουν διάφοροι κυρίως επώνυμοι της show-biz, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, πολιτικοί, πλούσιοι κ.ά.. Οι «φιλανθρωπικοί» αυτοί οργανισμοί είναι πολλοί ανά τον κόσμο. Αναφέρονται ως Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί και Μη Κερδοσκοπικοί (σύμφωνα με τα όσα πάντοτε δηλώνουν οι ίδιοι). Κάποιοι απ΄ αυτούς τους οργανισμούς, ξένοι και εγχώριοι, είναι οι Γιατροί του Κόσμου (MDM), η UNICEF, οι LIONS, η Παγκόσμια Αποστολή Βοήθειας (ΜΑΜ), οι περιβόητοι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF), η Oxfam, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, η εκκλησιαστική οργάνωση «Αλληλεγγύη» κ.ά.

0 Θέλω κι εγώ να ζήσω!

Του Άγη Βερούτη

Για πάνω από ένα χρόνο τώρα ακούω για το πώς και εγώ συνέβαλα στη δεινότητα της σημερινής κατάστασης της χώρας. Μου περιγράφουν με γενικότητες το πώς τα έφαγα μαζί με τους κυβερνώντες τα προηγούμενα 30 χρόνια, πώς συνευθύνομαι για την κλοπή του μέλλοντος των παιδιών μας, και πολλά άλλα που έκανα εν αγνοία μου -λένε- για να μας φέρω στο ζόφο που βιώνουμε.

Αυτή η διάλεξη πάντα τελειώνει στο ότι εφόσον είμαι και γω συνυπεύθυνος για την δεινή μας σημερινή θέση, τώρα πρέπει εγώ να πληρώσω για αυτήν ολοένα και περισσότερα. Κάθε τρεις μήνες βγαίνει ένα νέο μπιλιετάκι (συχνά και δύο ή τρία) που θα πρέπει εγώ να κόψω από τις οικογενειακές ανάγκες μου για να χρηματοδοτήσω. Έχει καταντήσει να είναι θέμα επιβίωσης πλέον, και σύντομα θα το διαπιστώσουμε όταν θα κοπεί το ρεύμα στο πρώτο σπιτικό με στεγαστικό δάνειο και παιδιά!

0 LEGO θερμοκήπιο..!

Ένας άνθρωπος δημιουργικός ήταν που έλαβε την… εντολή να κατασκευάσει αυτό το δημιούργημα…

Τον πλησίασε η LEGO και ετοίμασε το πρώτο LEGO θερμοκήπιο στον κόσμο στα πλαίσια του 2011 London Design Festival.
Περιττό να πούμε πως είναι το πρώτο, και λειτουργικό δημιούργημα του ενώ ετοιμάστηκε με 100,000 LEGO τμήματα. Τα υπόλοιπα στοιχεία ήταν ντομάτες, πιπεριές και… ηλίανθοι.
Τα τουβλάκια Translucent LEGO με ενσωματωμένα φωτοβολταϊκά είναι το επόμενο βήμα.

2 Επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στον Βενιζέλο. Αρνούμαι να. πληρώσω!!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.

Οι λόγοι είναι απλοί: Εσείς οι πολιτικοί, αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί σας, είχατε την ευκαιρία, αλλά και την εντολή από τον ελληνικό λαό, να διαχειριστείτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, όσο και των κοινοτικών κονδυλίων από το 1981 και μετά. Να τα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο έτσι, ώστε η χώρα να έχει ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές. Στα 30 χρόνια αυτό που καταφέρατε είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για ίδιο όφελος, παραπλάνηση του λαού για δήθεν κοινωνικές παροχές και διόγκωση του δημοσίου τομέα για ψηφοθηρικούς λόγους.

0 ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ

Πατώντας με ένα απλό κλικ στις διαφημίσεις μας, στηρίζετε την προσπάθεια μας και μας βοηθάτε να μεγαλώσουμε το blog μας. Μπορείτε επίσης να διαφημηστείτε στο Blog μας, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να μας στηρήξει μπορεί να το κάνει μέσω Pay Pal

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

0 Ο δήμαρχος Ιλίου έβαλε τα γυαλιά στο Υπ. Παιδείας - Τύπωσε βιβλία για όλους τους μαθητές


Την ώρα που εκατομμύρια μαθητές είναι ακόμη δίχως βιβλία και το σύστημα φωτοτυπία έχει πάρει φωτιά, ένας Δήμαρχος σκέφτηκε το αυτονόητο! Πως το να τυπώσει βιβλία για τους μαθητές κοστίζει φτηνότερα από τις εκατομμύρια φωτοτυπίες που θα χρειάζονταν για να εφοδιαστούν όλα τα παιδιά σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.


Με λίγα λόγια ο δήμαρχος Ιλίου έβαλε τα γυαλιά στο Υπουργείο Παιδείας.

Όπως δήλωσε o κύριος Nίκος Ζενέτος "κάναμε μια έρευνα και είδαμε με τους συνεργάτες μου οτι για να βγουν φωτοτυπίες το κόστος ήταν πολύ μεγάλο.  
Δεδομένου ότι στο Ιλιον έχουμε 10.200 μαθητές και οι σελίδες που επρεπε να τυπώσουμε ήταν περίπου 4.200.000 σελίδες με την προσφορά που μας έδωσαν 0.5 λεπτά του ευρώ την κάθε σελίδα, έφτανε το ποσό των 250.000 ευρώ μαζί με την βιβλιοδεσία. Ετσι καλέσαμε τους προέδρους των σχολικών επιτροπών και ορισμένους διευθυντές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων και αποφασίσαμε να τυπώσουμε την ύλη που χρειάζεται σε βιβλία έως τα Χριστούγεννα που αναμένεται να έρθουν τα βιβλία από το Υπουργείο Παιδείας. 

0 Το μυστήριο του πλανήτη που βγήκε εκτός πορείας

Η ανακάλυψή του έγινε πρωτοσέλιδο το 2008, όταν οι αστρονόμοι τον παρουσίασαν ως τον πρώτο εξωπλανήτη που φωτογραφήθηκε άμεσα και μάλιστα στο ορατό φως. Σε νεότερες εικόνες, όμως, ο πλανήτης Fomalhaut b φαίνεται να έχει ξεφύγει από την προβλεπόμενη τροχιά του -μια σοβαρή ανωμαλία που γίνεται αιτία για καβγά ανάμεσα σε δύο έγκριτους αστρονόμους.

Από το 1995 μέχρι σήμερα, οι αστρονόμοι έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη σχεδόν 700 πλανητών έξω από το Ηλιακό Σύστημα. Σχεδόν όλοι όμως έχουν εντοπιστεί μόνο έμμεσα, βάσει των οπτικών και βαρυτικών τους επιδράσεων στα μητρικά τους άστρα.



0 Πρσοχη - Προσοχη !!

0 ΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ 750 ΝΕΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ

Eαν η Ελλάδα γυρίσει στη δραχμή τότε θα πρέπει να γίνει υποτίμηση εως και 120% από την αξία που είχε όταν σφραγίστηκε η ισοτιμία της με το ευρώ. 
Όταν καλωσορίζαμε το ευρώ το ανταλλάσαμε με 340,075 δραχμές. Η Roubini Golbal Economics εκτιμά πως για να μειωθούν τα ελλείμματα της Ελλάδας θα πρέπει να υποτιμηθεί η νέα δραχμή κατά 120% από την παλιά ισοτιμία. ''Υπό την προϋπόθεση ότι οι επενδυτές απαιτούν από την Ελλάδα να μειώσει στο μισό την αρνητική καθαρή της θέση σε δύο χρόνια, εκτιμούμε πως η νέα δραχμή θα πρέπει να είναι 120% πιο αδύναμη, σε πραγματικούς όρους. 
Αυτό δεν θα ήταν παράλογο. Θα αντιμετώπιζε άμεσα το επαχθές και πραγματικό πρόβλημα του βάρους των χρεών της ελληνικής οικονομίας'' τονίζει η εταιρεία συμφερόντων του οικονομολόγου Ν.Ρουμπινί.

0 Πανεπιστημιακά νοσοκομεία μελετούν την μετά θάνατο ζωή!

Στην Ελλάδα του επιστημονικού δογματισμού και της σοβαροφάνειας, η είδηση ότι ένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ασχολείται με την κατανόηση της μετά θάνατον ζωής, ακούγεται μάλλον σαν ανέκδοτο!
  Κι όμως, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Croydon του Λονδίνου, είναι μόνο ένα από τα 25 Ιατρικά Κέντρα σε ολόκληρο τον κόσμο που συμμετέχει στις έρευνες για το τι συμβαίνει μετά το θάνατο και στη μελέτη της μετά θάνατο ζωής.

0 Δωρεάν μαθήματα για 120 ανέργους από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Β. Διαμαντόπουλος


Σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή για τη χώρα, η «Ανωτέρα Δραματική Σχολή Β. Διαμαντόπουλος» αποφάσισε να υλοποιήσει με ίδιους πόρους αυτοτελή κύκλο σπουδών δωρεάν κατάρτισης ανέργων στις δραματουργικές σπουδές.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο διευθυντής της σχολής Ιεροκλής Μιχαηλίδης "Στην απόφασή μας αυτή μας οδήγησε η κωλυσιεργία και η αδυναμία της ελληνικής γραφειοκρατίας να απορροφήσει τα χρήματα που προβλέπονται από τα κοινοτικά προγράμματα και καλύπτουν το 95% του κόστους των σπουδών και της επιδότησης.

Σ’ αυτή την παράλογη και απολύτως ακατανόητη αδράνεια, απαντάμε με την δωρεάν κατάρτιση 120 άνεργων νέων από 18 έως 29 ετών στη Θεσσαλονίκη.

0 Σε φυτό στον Αμαζόνιο, "φάρμακο" για τον καρκίνο!

Ενα φυτό στον Αμαζόνιο, δίνει ελπίδες σε γιατρούς και ασθενείς για τη δημιουργία νέων, πιο αποτελεσματικών και λιγότερο τοξικών θεραπειών κατά του καρκίνου!
  Οπως ανακοίνωσαν οι ερευνητές του Κέντρου Βιοτεχνολογίας Αμαζονίας (CBA), μετά από 4 χρόνια πειραματικών δοκιμών, κατάφεραν να ανακαλύψουν έναν ορισμένο τύπο μικροοργανισμών που ζουν μέσα σ' ένα φυτό της περιοχής. Αφού τους απομονώσανε, έβγαλαν από αυτούς μια ουσία την οποία στην συνέχεια δοκίμασαν σε καρκινικά κύτταρα.
 "Διαπιστώσαμε πως η συγκεκριμένη ου��ία είχε αποτέλεσμα. Η δοκιμή ήταν επιτυχής!", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο συντονιστής του CBA, Ρούντι Προκόπιο, ο οποίος ωστόσο απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για την ονομασία του φυτού.

0 Ας τον βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε...

0 Αυτά γίνονται μόνο στην Ολλανδία


Τα φυτά στα μπαλκόνια της Ολλανδίας είναι διαφορετικά από εκείνα που έχουμε συνηθήσει!

0 “Οι Εξωγήινοι υπάρχουν!” λέει ο αστροναύτης Edgar Mitchell του Apollo 14!-Βίντεο

Ο Edgar Mitchell της αποστολής Apollo 14Ένας άνθρωπος που έχει περπατήσει στο Φεγγάρι, ο Edgar Mitchell της αποστολής Apollo 14, δήλωσε πως του έχει ειπωθεί ότι παντοδύναμοι εξωγήινοι βρίσκονται εδώ και 60 χρόνια ανάμεσά μας και πως οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν συγκαλύψει προσεκτικά την όλη υπόθεση. Οι ισχυρισμοί του Mitchell έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση τις τελευταίες ημέρες (τέλη Ιουλίου 2008) όταν ακούστηκαν στον αέρα σε μια βρετανική ραδιοφωνική εκπομπή. Αλλά με μια πιο προσεκτική εξέταση, αυτά που δήλωσε ο απόμαχος αστροναύτης πιθανότατα δεν ήταν ούτε τόσο κοσμοϊστορικά, ούτε τελικά και τόσο νέα.

0 Η μεγαλύτερη υπεραγορά υλικών για... βουντού!

Η Αγορά του Τόγκο Akodessewa αναγνωρίζεται ως η μεγαλύτερη αγορά φετίχ στον κόσμο, ένα μέρος όπου κάθε επαγγελματίας του βουντού μπορεί να βρει ό, τι χρειάζεται για τα τελετουργικά του..

Η πρακτική του βουντού ξεκίνησε στη Δυτική Αφρική, πριν μεταφερθεί στην Αμερική από σκλάβους, και σε χώρες όπως το Τόγκο, τη Γκάνα, τη Νιγηρία ή η θρησκεία είναι πολύ ζωντανή. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θεραπευτές που χρησιμοποιούν...

μέρη ζώων και παράξενα φυλαχτά μπορούν να επικαλούνται πνεύματα με τις περίεργες τελετές τους, και να επιλύουν τα προβλήματά τους. Και αν υπάρχει ένα μέρος όπου οι ιερείς βουντού μπορούν να εφοδιαστούν τις ανατριχιαστικές προμήθειές τους, είναι η αγορά φετίχ της Akodessewa, στην πρωτεύουσα του Τόγκο, Lome. Απλά φανταστείτε την σαν ένα ‘υπαίθριο φαρμακείο’ όπου διάφορα μέρη ζώων, αγάλματα οστών και βότανα έχουν πάρει τη θέση της συμβατικής ιατρικής.

1 Χρήσιμες πληροφορίες: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (πώς όμως;)

 Οδηγίες από τον Αχιλλέα Γιώργο. Επισυνάπτονται τα εξής:

1.  Σύντομο (μονοσέλιδο) αναλυτικό ενημερωτικό κείμενο για την έκτατη εισφορά και πώς να μην την πληρώσουμε

2. Επίσης σύντομο κείμενο για το τέλος ακίνητης περιουσίας

3. Η δήλωση αντίθεσης "στην καταβολή αντισυνταγματικής φορολογίας" που συντάχθηκε από συνδικαλιστικές οργανώσεις και βρίσκεται στο site
www.eforiakoi.gr

2 Μοναδικός καλλιεργητής αλόης στην Ελλάδα

Ιδανική και η Ρόδος λόγω του κλίματός της
 
Πριν από 15 χρόνια, ο Ηλίας Χρονάκης φύτεψε ένα φυτό αλόης βέρα (aloe vera) ύψους μόλις δέκα εκατοστών στην περιοχή Τσούτσουρος, στα νότια του νομού Ηρακλείου Κρήτης...
Σήμερα ο 77χρονος καλλιεργητής διαθέτει 200.000 φυτά, έχει δημιουργήσει τη μοναδική φυτεία αλόης που υπάρχει στην Ελλάδα και μία από τις ελάχιστες της Ευρώπης (υπάρχουν μόνο στην Ισπανία). Παράλληλα, συζητά με ξένους υποψήφιους επενδυτές ώστε η εταιρεία του «Louis Aloe» να δημιουργήσει μονάδα επεξεργασίας αλόης και διάθεσής της εντός και εκτός Ελλάδας.

Μηχανικός στην Αεροπορία Στρατού, ο Ηλίας Χρονάκης παραιτήθηκε στα 32 του και έφυγε στο Βανκούβερ του Καναδά για να ανοίξει συνεργείο αυτοκινήτων. Γνώρισε την αλόη από μια κρέμα που του συνέστησαν να χρησιμοποιεί για να επουλώνει τους καθημερινούς μικροτραυματισμούς και τα γδαρσίματα στα χέρια. Φύτεψε αλόη στον κήπο του στον Καναδά κι αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με την καλλιέργεια του φυτού όταν επέστρεψε στην Ελλάδα.

0 Σκύλος γίγαντας σπάει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ!

Ο τετράχρονος γκρίζος Δανικός Μολοσσός
από το Τουκσόν της ...Αριζόνας,
πέρασε στην ιστορία των ρεκόρ Γκίνες, όταν μετά από έλεγχο που του έγινε
από τους ειδικούς επιθεωρητές, επιβεβαιώθηκε το βάρος του και το ύψος
του.


Ποια είναι αυτά; Έχει ύψος 1,09 και ζυγίζει 111 κιλά!

0 Επανασύνδεσαν το ρεύμα για οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν

Έναν νέο τρόπο διαμαρτυρίας ενάντια στα χαράτσια της κυβέρνησης επινόησαν οι πολίτες της Βέροιας.
Σύμφωνα με έναν από αυτούς: Σήμερα, που ο πολίτης απολαμβάνει την ησυχία, την τάξη και την ασφάλεια, όπου η ευνομία και η κρατική αρωγή είναι ο κανόνας, πολίτες της Βέροιας αποφάσισαν να εγκληματήσουν. Άρχισαν να επανασυνδέουν το κομμένο ρεύμα. Αντιδρώντας στην επέλαση της βαρβαρότητας, επανασυνδέουν το ρεύμα σε οικογένειες που δεν μπορούσαν να το πληρώσουν. Και το ηλεκτρικό είναι κοινωνικό αγαθό.

0 Το αρνί που νομίζει ότι είναι σκύλος (βιντεο)

Είναι έξι μηνών, μαζεύει κλαδιά, φοράει κολάρο και λουρί και προσπαθεί ακόμη και να γαβγίσει. Πρόκειται για τον Jack, ένα αρνάκι που νομίζει ότι είναι σκύλος. Επειδή γεννήθηκε πολύ μικρός και αδύναμος, οι ιδιοκτήτες της φάρμας τον περιέθαλψαν μέσα στο σπίτι, τον τάισαν γάλα και του γνώρισαν την εννιάχρονη Jessie, τον σκύλο τους, ένα σπρίνγκερ σπάνιελ.

0 Τι να τρώτε για μυαλό «ξυράφι»

Ο εγκέφαλος αποτελεί ένα πολύ ενεργό, από μεταβολικής απόψεως, όργανο του νευρικού συστήματος. Υπάρχουν εκατομμύρια κύτταρα σε αυτόν, τα οποία έχουν ανάγκη να εφοδιάζονται συνεχώς με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ώστε να λειτουργούν επαρκώς και να διατηρούνται υγιή.

Κανένα άλλο σύστημα στον οργανισμό δεν έχει τόσο μεγάλη και άμεση εξάρτηση από τη συνεχή παροχή θρεπτικών συστατικών όσο το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ), τμήμα του οποίου αποτελεί ο εγκέφαλος. Ο εγκέφαλος είναι πολύ ευαίσθητος ακόμη και σε μικρής διάρκειας διαταραχές της αιμάτωσής του και μπορεί να υποστεί μόνιμες βλάβες. Επιπλέον, η παρουσία ή η απουσία θρεπτικών συστατικών επηρεάζει τη λειτουργία, τη διατήρηση της ισορροπίας του, αλλά και τη συμπεριφορά του.

0 Τροφές κάτω από το μικροσκόπιο...

Δείτε μερικές από τις καθημερινές μας τροφές κάτω από το μικροσκόπιο, σε ορισμένες ιδιαίτερα εντυπωσιακές φωτογραφίες!

0 Ρε καραγκιόζηδες ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει τα βασικά και ζητάτε έκτακτη εισφορά;

Ρε πανηλίθιοι, αλήτες, ραδικοβλάσταρα σε εσάς μιλάω τους πολιτικούς, ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει και του στέλνετε με το έτσι θέλω λογαριασμούς για έκτακτη εισφορά; Που να βρει ο κόσμος τα λεφτά να πληρώσει; απο τον μισθό  που του κόψατε.

Θα σας τσακίσουμε ρε αλήτες, έχουμε φτάσει στο αμήν, δεν αντέχουμε άλλο. Αυτό που σας χρειάζεται είναι κάθε 6 ώρες ξύλο, σαν το depon...
Σύντομα θα ρθει η ώρα που θα πληρώσετε για όσα κάνετε στην χώρα  και στον λαό, και τότε ποιος σας σώζει. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να συνηθίσετε το ξύλο, τα γιαούρτια και τα αυγά που θα τρώτε όποτε σας βλέπουμε στον δρόμο.

0 10 λόγοι που κάνουν το πρωινό γεύμα απαραίτητο...

Είναι το πρωινό το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας;
Όταν ήσασταν μικροί η μητέρα σας σας έβαζε να τρώτε δημητριακά. Αργότερα, όταν φύγατε από το σπίτι και αποφασίσατε να σπουδάσετε, το πρωινό σας, μάλλον, έγινε ένα κουλούρι.. το μεσημέρι! Την ίδια στιγμή το τσιγάρο και ο καφές για πολλούς είχε γίνει μόνιμη συνήθειά.
Έχετε συνειδητοποιήσει ότι η εφηβεία σας τελείωσε (εδώ και χρόνια) και έχει φτάσει η ώρα για μια αλλαγή. Έχετε σταματήσει αυτό το πράγμα, το κάπνισμα… Ήταν δύσοσμο και έκανε τα δόντια σας κίτρινα ούτως ή άλλως! Το παντελόνι σας ωστόσο είναι πάρα πολύ σφιχτό, δεν μπορείτε να ανεβείτε τα σκαλοπάτια χωρίς να λαχανιάσετε και νιώθετε μεγαλύτεροι από την πραγματική σας ηλικία.
Ας επιστρέψουμε όμως στο πρωινό… Ναι είναι αλήθεια, το πρωινό μπορεί να σας φτιάξει ή να σας χαλάσει μια δίαιτα, γιατί δίνει τον τόνο για το υπόλοιπο της ημέρας. Αν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η παράλειψη του πρωινού είναι ένας καλός τρόπος για να χάσετε βάρος ας το ξανασκεφτείτε!
Εδώ είναι οι σπουδαιότεροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να τρώτε σίγουρα το πρωινό, κάθε μέρα:

0 Χωρίς σχόλια...

0 Φοβερό video με το πέταγμα του αυγού στον υφυπουργό Όθωνα-μην το χάσεις!

0 «Συμπολίτη, ανάλαβε τις ευθύνες σου, κάνε το χρέος σου…»

Έκανα μια πολύ χρήσιμη συζήτηση με μια φίλη, η οποία παρότι έχει πληγεί βάναυσα, δεν αντιδράει. Πνιγμένη από το δίκιο της μού ανέφερε μια σειρά από λόγους για τους οποίους υπομένει τον βιασμό: την κόρη της που αυτή τη στιγμή κυοφορεί δίδυμα, πώς να αντιδράσει, πώς μπορεί να αφήσει απλήρωτο τον λογαριασμό της ΔΕΗ, πώς θα καταφέρει να μεγαλώσει αυτά τα μωρά δίχως ρεύμα, κι αν δεν πληρώσει τα χαράτσια και της πάρουν το σπίτι, οι περισσότεροι χρωστάνε σε τράπεζες και εφορίες πάνω από 5000, πώς μπορούν να μην υπακούσουν, δεν πρόκειται να βάλουν φυλακή κάποιον επειδή αδυνατεί να πληρώσει, θα του πάρουν απλά την περιουσία κλπ, κλπ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...