ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

1 Στις 6 Μαϊού θα δώσουμε τις πιο σημαντικές εξετάσεις της ζωής μας, θα πετύχουμε;;;

Κυρίες και κύριοι τα ψέματα τελείωσαν η 6η Μαϊού πλησιάζει κι εμείς πρέπει να είμαστε διαβασμένοι. Οδηγίες χρήσης:

-Μην ακούτε κανέναν, αν είστε νοήμονες άνθρωποι δεν έχετε ανάγκη να ακούσετε κάποιον. Μέχρι εκείνη την ημέρα θα ακούσετε να λένε κι άλλα για τα κόμματα που φοβούνται. Ποια φοβούνται; Δείτε ποια χτυπάνε με λύσσα καθημερινά...


- Στις 6 Μαϊού θα δείτε στα εκλογικά σας κέντρα αυτά τα θλιβερά ανθρωπάκια που θα έχουν κολλημένα αυτοκόλλητα του πασοκ και της νδ στο πέτο τους. Χέστε τους! Αγνοήστε τους, μην τους δώσετε καμία σημασία, είναι άνθρωποι παρανοϊκοι, σύμφωνα πάντα με τον Άινσταιν ο οποίος είπε: '' Παράνοια είναι να κάνεις συνέχεια το ίδιο πράμα και να περιμένεις να έχει διαφορετικά αποτελέσματα''...

0 Χωρίς σχόλια.



0 Κωνσταντίνος Κουκίδης - Έλληνας Μέχρι Θανάτου


«A Greek carries his flag to the death» γράφει η βρετανική Daily Mail για το νεαρό Κωνσταντίνο Κουκίδη που αρνήθηκε να υψώσει τη ναζιστική σημαία στον ιερό βράχο της ακρόπολης και αφού τυλίχτηκε στην ελληνική σημαία ρίχτηκε στο κενό από ύψος 200 μέτρων. Ποιος ήταν όμως ο Κωνσταντίνος Κουκίδης;



Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27 Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα. Δεξιά ο Παρθενώνας, αριστερά οι Καρυάτιδες. Από την ελιά τής Αθηνάς οι Γερμανοί αντικρίζουν στό ακραίο σημείο τού βράχου τής Ακρόπολης πού δεσπόζει τής πόλης, την γαλανόλευκη σημαία πού θ’ αντικατασταθεί από τον αγκυλωτό σταυρό.

0 Κυριακή 29 Απριλίου καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!


Η χώρα μας συμμετέχει για 1η φορά στη διεθνή καμπάνια καθαρισμού

Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι,

Έφθασε η Κυριακή που φέρνουμε την Παγκόσμια Εθελοντική Καμπάνια Let’s Do It στην Ελλάδα και θα δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τον προικισμένο τόπο μας!

Χιλιάδες ευαισθητοποιημένοι πολίτες, εθελοντές,  δίνουμε δυναμικά το παρόν,  χέρι - χέρι σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, στα βουνά στις θάλασσες στις γειτονιές,  όλοι χαρούμενοι γιατί ναι, είμαστε δυνατοί, έχουμε όραμα,  έχουμε πίστη στη συνεργασία, στην αυτοοργάνωση και στην προσφορά...


Διεκδικούμε την  ποιότητα στη ζωή μας, με θετική δράση, όρεξη για δουλειά και χαμόγελο.

0 Είχαν οι αρχαίοι γνώσεις νανοτεχνολογίας;


Πώς οι τεχνίτες του παρελθόντος έλεγχαν την ύλη σε μικροσκοπικές κλίμακες;

Ο αρχαίος κόσμος είναι γνωστός για τα επιβλητικά επιτεύγματα υψηλής τεχνολογίας, με τον δικό μας Παρθενώνα, τις Πυραμίδες της Αιγύπτου και το Μάτσου Πίτσου στο Περού, να αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα. Ωστόσο, οι τεχνίτες της αρχαιότητας έχουν δώσει εξαιρετικά τεχνολογικά δείγματα όχι μόνο στη μεγάλη αλλά και στη μικρή κλίμακα. Αυτή που σήμερα αποκαλούμε νανοτεχνολογία...


Ο χειρισμός υλικού σε ατομική ή μοριακή κλίμακα για τη δημιουργία νέων λειτουργιών και ιδιοτήτων μοιάζει εντελώς σύγχρονη. Ωστόσο, τεχνίτες του παρελθόντος είχαν καταφέρει να ελέγχουν την ύλη σε μικροσκοπικές κλίμακες. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει άρθρο του «Guardian», που μιλάει για μια σειρά διάσημων αρχαίων αντικειμένων, τα οποία κατασκευάστηκαν από τεχνίτες που γνώριζαν τη χρήση νανοσύνθετων υλικών.

1 28 Απριλίου 1993 ήταν...που είχε παγώσει όλη η Ελλάδα!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο τραυματισμός που «πάγωσε» όλη την ΕλλάδαΉταν 28 Απριλίου του 1993. Ο σέρβος μπασκετμπολίστας Μπόμπαν Γιάνκοβιτς του Πανιωνίου, έγινε η είδηση που πάγωσε όλη την Ελλάδα. 
 
Περίπου οκτώ λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, χρεώνεται από τον διαιτητή Κουκουλεκίδη με το πέμπτο επιθετικό φάουλ πάνω στον Φραγκίσκο Αλβέρτη. 
 

Κατευθύνεται με ορμή προς τη βάση της μπασκέτας και χτυπάει με θυμό το κεφάλι του πάνω της, με αποτέλεσμα να πέσει ακαριαία στο έδαφος.

Η σκηνή αυτή έχει μείνει χαραγμένη στους πάντες, με τον Γιάνκοβιτς να μην περπατάει ποτέ ξανά και αφού η ζημιά που προκλήθηκε στην σπονδυλική του στήλη δεν μπορούσε να διορθωθεί.

Ο Μπόμπαν έμεινε καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να ασχολείται με το μπάσκετ. 

0 Εντυπωσιακό «Χάος στον Ωρίωνα»!

Perierga.gr - Εντυπωσιακό "Χάος στον Ωρίωνα"!
Η ειδικοί την ονόμασαν , «Χάος στον Ωρίωνα», αφού μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής.
Την εικόνα απαθανάτισε το διαστημικό τηλεσκόπιο Spitzer και στο κέντρο της διακρίνονται τέσσερα άστρα τα οποία σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι γιγάντια και η λαμπρότητα τους φωτίζει όλη την περιοχή δίνοντας της αυτό το έντονο κιτρινωπό χρώμα.
Οι εκατοντάδες κίτρινες κουκκίδες που είναι διάσπαρτες μέσα στο νεφέλωμα ανήκουν σε νεογέννητα άστρα.
Ο αστερισμός του Ωρίωνα διαθέτει πολλά νεφελώματα αλλά το Μέγα Νεφέλωμα που είναι επίσης γνωστό ως M42 είναι το πιο «δραστήριο» και ενδιαφέρον για τους επιστήμονες...

0 Υπέροχα… μοβ καβούρια!

perierga.gr - Υπέροχα... μοβ καβούρια!
Τέσσερα νέα είδη μοβ καβουριών ανακαλύφθηκαν στις Φιλιππίνες, και πιο συγκεκριμένα στο νησί Palawan, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο έγκριτο περιοδικό Ζωολογίας «Raffles», τα οποία, μάλιστα, είναι ενδημικά, δηλαδή δεν ζουν πουθενά αλλού.
Γιατί μοβ; «Είναι γνωστό ότι τα καβούρια μπορούν να διακρίνουν τα χρώματα», δήλωσε ο συγγραφέας της μελέτης Δρ Hendrik Freitag. «Ως εκ τούτου, φαίνεται πιθανόν ότι ο χρωματισμός αυτός έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία απόλυτα σχετική με τη λειτουργία του ζευγαρώματος», συμπληρώνει...

0 Chrysopelea-τα ιπτάμενα φίδια

Chrysopelea ονομάζεται ένα γένος φιδιών, που είναι γνωστά ως τα "ιπτάμενα" φίδια. Τα φίδια αυτά βρίσκονται στη νοτιοανατολική Ασία, στη νότια Κίνα, στην Ινδία και στην Σρι-Λάνκα. 
Παρόλο που είναι δηλητηριώδη είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο, αφού η τοξικότητα του δηλητηρίου τους είναι μικρή. 

Ο τρόπος πτήσης τους είναι μοναδικός. Σέρνονται κατακόρυφα πάνω σ' ένα δέντρο με τη βοήθεια των φολίδων, κατά μήκος της κοιλιάς τους. Όταν φτάσουν μέχρι την άκρη ενός κλαδιού αιωρούνται  σε σχήμα J. Κλίνουν προς τα εμπρός και διαλέγουν τον προορισμό τους. Δίνουν ώθηση στο σώμα τους, το οποίο παίρνει σχήμα S και κουνούν το πίσω μέρος του σώματός τους μέχρι να φτάσουν στο σημείο προσγείωσής τους. Κατά τη διάρκεια της πτήσης τους το κεφάλι τους παραμένει ακίνητο, γεγονός που υποδηλώνει έλεγχο της πτήσης.

0 Zωγραφική άμμου με το χέρι

0 Πάντα υπάρχει χώρος… μια διδακτική ιστορία!


perierga.gr - Μια διδακτική ιστορία: "Είναι γεμάτο το βάζο";Με ένα γυάλινο βάζο, μερικές πέτρες, λίγα βότσαλα και άμμο, ακόμη δυο τρεις μπιρίτσες ένας καθηγητής Φιλοσοφίας εμφανίστηκε στην τάξη του έχοντας έναν και μόνο σκοπό: Να γεμίσει το βάζο μπροστά στους μαθητές του. Κάθε φορά, όμως, σταματούσε και τους ρωτούσε: «Είναι γεμάτο το βάζο;» Μέχρι που έγινε ενοχλητικός με τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις του και οι μαθητές άρχισαν να… απορούν με το παράξενο «πείραμά» του! «Είναι μια διδακτική ιστορία για τη ζωή», τους είπε γελώντας. Και μόνο στο τέλος, όλοι κατάλαβαν τι ακριβώς εννοούσε…
Ο καθηγητής πήρε στα χέρια του ένα άδειο γυάλινο βάζο και άρχισε να το γεμίζει στην αρχή με μικρές πέτρες. Οι μαθητές τον κοιτούσαν με απορία.

 Όταν το βάζο δεν χωρούσε άλλες ρώτησε:
- Είναι γεμάτο το βάζο;

Και οι μαθητές απάντησαν:
- Ναι είναι γεμάτο.

0 Στη Σκιάθο θα βρεθεί ο Γούντι Άλεν για τη νέα του ταινία

Στη Σκιάθο θα βρεθεί ο Γούντι Άλεν για τη νέα του ταινία
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, Γούντι Άλεν, αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ημέρες σε νησί του Αιγαίου, αναζητώντας τόπους γυρισμάτων για μία από τις επόμενες ταινίες του.

Σύμφωνα με Το Βήμα, ο Γoύντι Άλεν σκοπεύει στο μέλλον να σκηνοθετήσει ταινία και στη χώρα μας -την οποία έχει επισκεφθεί ξανά για να δώσει τζαζ συναυλία-, επιθυμώντας έτσι να συνεχίσει την «περιοδεία» του στις ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας από τους σταθμούς του Γούντι Άλεν αναμένεται να είναι η Σκιάθος, όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για την ταινία Mamma Mia!   

Ο Γούντι Άλεν έχει ήδη ετοιμάσει τη νέα του ταινία, To Rome with love, η οποία είναι γυρισμένη στη Ρώμη.  

0 Ένα δωράκι από εμάς για εσάς, επειδή σας αγαπάμε και θέλουμε να σας κάνουμε να γελάσετε...

Δείτε πως περίπου είναι ο μέσος ψηφοφόρος του πασοκ και με ποια ακριβώς κριτήρια ψηφίζει. 
Δείτε το βίντεο και γελάστε άνετα με τα χάλια τους. Διαδώστε το βίντεο αυτό σε πασόκους ή νεοδημοκράτες γνωστούς σας ώστε να δουν τον εαυτό τους και να πεισθούν για το πόσο πίσω βρίσκονται πνευματικά από τους υπόλοιπους Έλληνες. 


Κάπως έτσι είναι και οι νεοδημοκράτες, άσχετα που το βίντεο μιλάει για πασόκους. 
Δείτε το Top 20 των ψηφοφόρων του πασοκ. 
υγ Θερμή παράκληση, αν έχετε γνωστούς γαλαζοπράσινους ανθρώπους δείξτε τους το βίντεο να γελάσουν κι αυτοί με τα χάλια τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...