ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

1 Στις 6 Μαϊού θα δώσουμε τις πιο σημαντικές εξετάσεις της ζωής μας, θα πετύχουμε;;;

Κυρίες και κύριοι τα ψέματα τελείωσαν η 6η Μαϊού πλησιάζει κι εμείς πρέπει να είμαστε διαβασμένοι. Οδηγίες χρήσης:

-Μην ακούτε κανέναν, αν είστε νοήμονες άνθρωποι δεν έχετε ανάγκη να ακούσετε κάποιον. Μέχρι εκείνη την ημέρα θα ακούσετε να λένε κι άλλα για τα κόμματα που φοβούνται. Ποια φοβούνται; Δείτε ποια χτυπάνε με λύσσα καθημερινά...


- Στις 6 Μαϊού θα δείτε στα εκλογικά σας κέντρα αυτά τα θλιβερά ανθρωπάκια που θα έχουν κολλημένα αυτοκόλλητα του πασοκ και της νδ στο πέτο τους. Χέστε τους! Αγνοήστε τους, μην τους δώσετε καμία σημασία, είναι άνθρωποι παρανοϊκοι, σύμφωνα πάντα με τον Άινσταιν ο οποίος είπε: '' Παράνοια είναι να κάνεις συνέχεια το ίδιο πράμα και να περιμένεις να έχει διαφορετικά αποτελέσματα''...



- Θα ακούτε από εδώ κι από εκεί για νοθεία. Μη σας νοιάζει, νοθεία γίνετε επί χρόνια στα μυαλά των ψηφοφόρων τους. Αν νοθεύσουν τα αποτελέσματα παραβιάζοντας έτσι την επιλογή και την ελευθερία του ανθρώπου ασκώντας ψυχολογική βία, να είστε σίγουροι ότι μετά δεν θα μείνει ρουθούνι από αυτούς. 


- Κλείστε την τηλεόραση μέχρι εκείνη την Κυριακή. Το μεγαλύτερο μέσω συντήρησης του δικομματισμού είναι η τηλεόραση, αποφύγετε κάθε επαφή μαζί της γενικότερα αλλά και ειδικά τώρα στην προεκλογική περίοδο. Η τηλεόραση έχει την τάση να συντηρεί αυτό που την συντηρεί επομένως φυσικά και θέλει στην εξουσία της χώρας αυτές τις άθλιες κυβερνήσεις που εδώ και δεκαετίες μας έχουν φάει. 


- Προσπαθήστε να μιλήσετε, γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο, σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς σας που είναι υποστηρικτές του δικομματισμού ότι δεν πρέπει να τους ξαναψηφίσουν. Πείτε τους ότι για να αποκτήσουν πράγματα που ποτέ ξανά δεν είχαν θα πρέπει να κάνουν πράγματα που ποτέ ξανά δεν έκαναν. Γνωρίζουμε ότι είναι βαρετό να μιλάς σε τοίχους, όμως ποτέ δεν ξέρεις.


- Αν δείτε υποψήφιους στον δρόμο μην τους δώσετε χέρι, μπορεί να σας λέιπει μετά κάποιο δάκτυλο. Ειδικά αν έχετε ωραία δάκτυλα. 


- ''Αν είστε κάποιο κομματόσκυλο (που δεν νομίζουμε να τριγυρίζουν στα μπλογκς κομματόσκυλα γιατί αν τριγύριζαν δεν θα ήταν κομματόσκυλα) και παρεξηγηθείτε στα όργανα μου μια χαρά χωράει να γραφτείτε.'' Πρόκειται για στίχο από το τραγούδι '' Μαύρος γάτος'' και τίποτα παραπάνω. 


- Προς όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες ψηφοφόρους: 


''Μην αφήσετε αυτό που σας τρώει να χορτάσει.''


Ας τους δείξουμε ότι το σχέδιο τους που μας θέλει να είμαστε χαζοί, έχει αποτύχει. 


Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ .ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ...¨ΣΚΟΝΑΚΙΑ¨"ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ..."ΞΕΛΑΣΠΩΝΑΝ",ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
    ΑΝ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ "ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ",ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ..."ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΙ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...