ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

0 Σκελετός φάλαινας στην έρημο 42 εκατ. ετών!

 

Απολιθωμένος σκελετός φάλαινας ηλικίας 42 εκατομμυρίων ετών, όταν ακόμα η έρημος ήταν στον πυθμένα της θάλασσας, μεταξύ...


Απολιθωμένος σκελετός φάλαινας ηλικίας 42 εκατομμυρίων ετών, όταν ακόμα η έρημος ήταν στον πυθμένα της θάλασσας, μεταξύ άλλων ευρημάτων βρέθηκε στην όαση Φαγιούμ της Αιγύπτου. Ενας θησαυρός νομισμάτων και κοσμημάτων που χρονολογούνται από την τέταρτη χιλιετία π.Χ. μέχρι τη βασιλεία του Πτολεμαίου Γ’ (243-222 π.Χ.) ανακαλύφθηκε επίσης στην όαση, πιστοποιώντας ότι η ανθρώπινη παρουσία στην περιοχή είναι αδιάλειπτη εδώ και τουλάχιστον 6 χιλιάδες χρόνια.

0 Ο μυστηριώδης κρατήρας της Γουατεμάλας


Ο τεράστιος κρατήρας στο κέντρο της πόλης
Ιούνιος 2010

Ο παράξενος και γεμάτος μυστήριο κρατήρας που ανοίχθηκε το βράδυ στις 3 Ιουνίου 2010, σε πόλη της Γουατεμάλας, θεωρήθηκε ως αποτέλεσμα της τροπικής καταιγίδας ‘Αγκάθα’, που έπληξε χώρες της Κεντρικής Αμερικής όπως η Γουατεμάλα, η Ονδούρα και το Ελ Σαλβαδόρ ( αφήνοντας στο πέρασμά του περισσότερους από 180 νεκρούς).

Η τεράστια στρογγυλή οπή,...

1 Βρέθηκε μυστηριώδες πλάσμα στην Ουαλία

Ένα μυστηριώδες πλάσμα τρομοκράτησε τους τουρίστες και μετά ξεβράστηκε σε μια παραλία στη χερσόνησο Gower στην Ουαλία. Η μάζα των πλοκαμιών, το οποίο μετράται τουλάχιστον 6 πόδια από άκρη σε άκρη. Η πεταλίδες - μακρά μίσχοι , αποτίθενται με κοχύλια - συνήθως βρίσκονται βαθιά κάτω από τα κύματα.

Αυτό το ...

0 Οταν θα φύγω ένα βράδυ από δω

"Οταν θα φύγω ένα βράδυ από 'δω" είναι ο τίτλος της δισκογραφικής
δουλειάς του Μάνου Ξυδούς που κυκλοφορεί από 23/06/10 στα δισκοπωλεία.

Λίγο πριν «φύγει» ξαφνικά από κοντά μας ο Μάνος Ξυδούς, ήταν στο στούντιο ηχογραφώντας το νέο του άλμπουμ. Μετά το τραγικό γεγονός, ο δίσκος έμεινε στη μέση.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας, νιώθοντας την ανάγκη να τον ολοκληρώσουν και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς του, φώναξαν αδελφικούς φίλους του Μάνου Ξυδού για να τραγουδήσουν, έτσι ώστε αυτό το υλικό να τύχει της καλύτερης δυνατής παρουσίασης, πράγμα που έγινε.

0 Φορτίστε την μπαταριά του κινητού σας με το δάκτυλο σας.

01_swing_your_energy  Πόσες φορές σας έχει τύχει να βρίσκεστε κάπου, να μην έχετε μαζί σας φορτιστή και το κινητό σας να είναι έτοιμο να σβήσει λόγο χαμηλής μπαταρίας? Σήμερα λοιπόν τα Psaxtiria σας παρουσιάζουν μια καινοτομική ιδέα που σας επιτρέπει να φορτίσετε την μπαταρία του κινητού σας με μερικές γρήγορες περιστροφές στο δάκτυλο σας.
Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής θα χρειαστεί περίπου... 130 στροφές για να μπορέσετε να κάνετε μια κλήση που θα διαρκέσει περίπου 2 λεπτά. Σίγουρα δεν είναι η πλέον πιο λειτουργική λύση αλλά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης σαφώς θα ήταν πολύ χρήσιμη.

0 Τι είναι το πελώριο ακέφαλο πλάσμα που βρέθηκε στον Καναδά;

Το ακέφαλο θαλάσσιο πλάσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες βρέθηκε πρν από λίγες ημέρες στην παραλία Lower Cove στο Bay of Islands του Καναδά! Οι ψαράδες που το πρωτοαντίκρυσαν δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν πλησιάζοντας το διαπίστωσαν πως, όχι μόνο του έλειπε το κεφάλι, αλλά δεν έμοιαζε με κανένα από τα γνωστά θαλάσσια είδη!   Η εφημερίδα "The Western Star" που κάλυψε ο γεγονός μίλησε με δεκάδες κατοίκους αλλά και επαγγελματίες αλιείς της περιοχής. Κανείς δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στη ζωή του! 
 "Θα ήταν ωραίο να ...

0 Το αλκοόλ σκοτώνει κάθε χρόνο μισό εκατομμύρια ανθρώπους

    Η κατάχρηση αλκοόλ σκοτώνει κάθε χρόνο στη Ρωσία μισό εκατομμύριο ανθρώπους, ενώ κόβει ένα μεγάλο μέρος του προσδόκιμου ζωής των ανδρών, βεβαιώνει μία έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στη Μόσχα.

Η κατάχρηση αλκοόλ προκαλεί κάθε χρόνο τον πρόωρο θάνατο περίπου 500.000 ανθρώπων στη Ρωσία, αναφέρει η έκθεση που μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Στην ίδια έκθεση, που φέρει ...

0 Τέχνη απο σκουπίδια Νο2

Ο Chris Gilmour είναι ένας Άγγλος καλλιτέχνης που ειδικεύεται στη δημιουργία φυσικού μεγέθους γλυπτών από ανακυκλωμένο χαρτόνι και κόλλα. Τα έργα του αναπαράγουν με απίστευτη λεπτομέρεια (αν αναλογιστείτε ότι πρόκειται για χαρτόνι), πολλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης αλλά και μηχανήματα και εργαλεία, όπως ποδήλατα, μηχανάκια, αυτοκίνητα, Καφετιέρες, καρέκλες, μικροσκόπια κ.λ.π.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ

0 Η ασθένεια οχι του μέλλοντος αλλα του παρόντος

Μάστιγα του 21ου αιώνα αποτελεί ο καρκίνος. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων, επτά εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χάνουν κάθε χρόνο τη μάχη με το θάνατο. Οι προβλέψεις τους είναι δυσοίωνες: αν οι σημερινές τάσεις αύξησης του καρκίνου συνεχιστούν, ο εκτιμώμενος αριθμός νέων περιστατικών ανά έτος αναμένεται να φθάσει έως το 2020 τα 16 εκατομμύρια από 10,9 εκατομμύρια που ήταν το 2002.


Οι βασικότεροι κανόνες πρόληψης


Διακοπή του καπνίσματος

Εκτιμάται ότι...

0 Γυναίκα έβγαλε κέρατο στο κεφάλι της...

01_horn-1
Μια γηραιά γυναίκα 101 χρονών , στην Κίνα, έχει καταπλήξει τους γιατρούς, επειδή φύτρωσε ένα τεράστιο κατσικίσιο κέρατο στο μέτωπο της. Αρχικά δεν δώσαμε πολύ σημασία σε αυτό, είπε ο Κ. Zhang's νεότερος γιος της Zhang Guozheng. Τα κέρατα είναι από κερατίνη, την πρωτεΐνη που βρίσκεται στα νύχια των δακτύλων, και τυπικά εμφανίζονται σε γηραιότερα άτομα που εκτίθενται για μεγάλο χρονικό διάστημα στον ήλιο. Τώρα κάτι φυτρώνει και στο δεξί μέρος του μετώπου της, είναι πολύ πιθανόν να είναι ένα ακόμα κέρατο.

0 Ο πιο επικίνδυνος τρόπος για να πας σχολείο.


  Η μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο είναι μια πρόκληση για τους ανθρώπους που ζουν στα βουνά γύρω από το Rio Negro στην Κολομβία. Για περισσότερα από διακόσια χρόνια, ο μόνος τρόπος για την μετακίνηση τους είναι μέσω ενός συρματόσκοινου. Αυτός ο τρόπος μεταφοράς ισχύει ακόμη και για τα παιδιά που διανύουν μισό μίλι κάθε μέρα για... να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του σχολείου.  Τα παιδιά, για να μεταβούν στο σχολείο, χρησιμοποιούν ένα συρματόσκοινο που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.300 ποδών και επιβραδύνουν την κάθοδό τους με την χρήση ενός ξύλινου μοχλού. Η Daisy May για παράδειγμα, ένα 9χρονο κορίτσι που ζει στην κορυφή της κοιλάδας Ρίο Νέγκρο της Κολομβίας, χρησιμοποιεί αυτόν τον τρόπο για να διανύσει το μισό μίλι που την χωρίζει από το σχολείο της, αγγίζοντας μάλιστα την ταχύτητα των 40 μιλίων ανά ώρα!

0 Η μυστηριώδης λίμνη με τους 600 σκελετούς!

Η Roopkund, γνωστή ως η "λίμνη με των σκελετών", αποτελεί ένα μέρος γεμάτο από άλυτους γρίφους. Βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή των μακρινών Ινδιών, Uttarakand, στα Ιμαλάια Όρη, σε υψόμετρο 5.000 μ.
  Ουσιαστικά αποτελεί έναν τάφο τεραστίων διαστάσεων που φιλοξενεί τουλάχιστον 600 κουφάρια, που κανείς μέχρι σήμερα δεν δύναται να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα: σε ποιούς ανήκαν και πως βρέθηκαν εκεί.

  Ανακαλύφθηκε τυχαία το 1942 και από τότε αποτελεί πόλο έλξης για εκείνους που αγαπούν το μυστήριο. Για να φτάσει κανείς εκεί, απαιτείται ταξίδι τεσσάρων ημερών από την κοντινότερη κατοικημένη περιοχή.
Γρίφος πρώτος: από πότε βρίσκονται εκεί οι σκελετοί!
 Οι πρώτες διαδικασίες χρονολόγησης με άνθρακα που διεξήχθησαν σε αυτούς τους σκελετούς, τους τοποθετούν μεταξύ του...
12ου και του 15ου αιώνα.  Ακολούθησε νέα ραδιοχρονολόγηση, η οποία έδειξε τον 9ο αιώνα.
Γρίφος δεύτερος: τι οδήγησε στο θάνατο τόσους ανθρώπους!
  Οι επιστήμονες του ...

0 Ολική έκλειψη ηλίου στο Νότιο Ειρηνικό...

Το φεγγάρι κάλυψε εντελώς όχι μόνο τον ήλιο, αλλά και τον τελικό του Μουντιάλ χθες Κυριακη στο Νότιο Ειρηνικό, όπου η Γαλλική Πολυνησία και το Νησί του Πάσχα κατακλύσθηκαν από τουρίστες που έφτασαν για να παρακολουθήσουν το θέαμα.Η νύκτα έπεσε μέρα-μεσημέρι στις 21.15 (ώρα Ελλάδας) σε μια κατοικημένη ζώνη του Ειρηνικού Ωκεανού, περίπου 700 χλμ. νοτιοανατολικά της Τόνγκα.

Ο κώνος της σεληνιακής σκιάς κάλυψε στη...

0 ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

Δεν είναι νέο κόμμα....είναι όλοι οι κάτοικοι τηες Ελλάδας μια γροθια για να διώξουμε αυτους που μας καταστρεφουν


http://neokommatora.blogspot.com/

0 Αδιανόητο Ανθρώπινα εμβρυα εκλεκτός μεζές στην Κινα

(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΑΝΤΑΖ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ)
 Μεγάλο τμήμα του Κινεζικού λαού είναι γνωστόν ότι τρώει ανθρώπινα μωρά/βρέφη και παρόλα ταύτα, αυτή η σοκαριστική είδηση - παραδόξως - δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ μέσω του Διαδικτύου ή μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων επικοινωνίας!

Μία αναφορά που ελήφθη από The Seoul Times επιβεβαίωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, με αρκετά ανάγλυφες και αποτρόπαιες φωτογραφίες ανθρώπινων εμβρύων που έχουν μαγειρευθεί σε σούπα προς ορεκτική απόλαυση των Κινέζων!

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι σε μία πόλη της νότιας επαρχίας της Canton (Guangdong), τώρα υπάρχει η τάση στον πληθυσμό να απολαυμβάνει μωρό-σούπα με βότανα για να επαυξήση γενικά την υγεία του, το σωματικό σθένος και ειδικότερα την ισχύ της σεξουαλικής δραστηριότητάς του.

Tο κόστος για την αγορά ενός μωρού στην Κίνα είναι περί τα $ 4000. Ένας διευθυντής εργοστασίου, από τον οποίο ελήφθη συνέντευξη, κατέθεσε ότι είναι ευεργετική η βρόση μωρών γιατί ο ίδιος είναι συχνός καταναλωτής...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

0 Με νόμο, υποχρωτικές οι βιομετρικές ταυτότητες στις Η.Π.Α.!!!

Όλοι οι Αμερικανοί υποχρεούνται να φέρουν βιομετρικές ταυτότητες προκειμένου να εργασθούν στις ΗΠΑ βάσει του νέου νόμου

Της Laura Meckler

Οι μεγαλύτερες αντιρρήσεις για τις βιομετρικές κάρτες προέρχονται από υποστηρικτές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, οι οποίοι φοβούνται ότι... θα γίνουν de facto τα εθνικά δελτία ταυτότητας που θα επιτρέψουν στην κυβέρνηση να παρακολουθεί τους πολίτες.
Το βιομετρικό Δελτίο ταυτότητας για τους εργαζόμενους...

0 H Intel θέλει εμφυτεύματα εγκεφάλου μέχρι το 2020


 Εάν η ιδέα της μετατροπής των καταναλωτών σε πραγματικά cyborgs σας ακούγεται τρομακτική, μην το πείτε στους ερευνητές της Intel."
Τα εργαστήρια της εταιρείας στο Πίτσμπουργκ σκοπεύουν να δημιουργήσουν, μέχρι το 2020, εμφυτεύματα εγκεφάλου, που θα μπορούν να ελέγχουν απευθείας όλων των ειδών τα gadgets, μέσω...


των εγκεφαλικών κυμάτων.

Οι επιστήμονες προβλέπουν ...

0 FIFA....το μεγάλο παιχνίδι


http://www.otenet.gr/img/sport24/imgv3a_Ovgh385dyV.jpg
Δεκάδες εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ, σε μία μόνο διοργάνωση.
Αφορολόγητα. Μαύρο χρήμα.
Καμία απόδοση λογαριασμού. Πουθενά. Εκτός μία κλειστής κάστας ανθρώπων.


Το ποδόσφαιρο είναι ασφαλώς το πιο διαδεδομένο και αγαπητό άθλημα στον κόσμο, ιδιαίτερα μεταξύ των ανδρών.
Ίσως γιατί δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά ένα τόπι.
Μια μικρή ή μεγαλύτερη αλάνα, μπορεί εύκολα να βρεθεί.
Απλοί κανόνες.
Μισοί από εδώ και άλλοι μισοί από την άλλη μεριά.
Δεν έχει απόλυτη σημασία πόσοι μετέχουν, αρκεί ο αριθμός να είναι ζυγός για να μοιράζονται εξίσου.
Ούτε η ώρα έχει σημασία αρκεί στο μισό να αλλάζουν το γήπεδο.
Δεν χρειάζονται ....

0 Αγρότες φυτέψτε… φωτοβολταϊκά!

http://simatoros.files.wordpress.com/2009/12/photovoltaic-grid-connect-1.jpg

Η νέα πράσινη «στρατηγική» για τη γεωργία


Κάποτε, στα πρώτα χρόνια εισόδου της χώρας μας στην ΕΟΚ, οι κυβερνήσεις προέτρεπαν τους αγρότες να ξηλώσουν τις παραδοσιακές τους καλλιέργειες (ελιές στη Μεσσηνία, σταφίδες στην Κορινθία κ.λπ.) και να φυτέψουν... αβοκάντο. Σήμερα έχουν προχωρήσει περισσότερο. Προτρέπουν τους αγρότες να γίνουν... ενεργειακοί επενδυτές. «Καλλιεργείστε» φωτοβολταϊκά, λένε σε τέως καπνοπαραγωγούς που έχουν εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια την κάποτε πλούσια παραγωγή καπνού, αλλά και σε αγρότες κατόχους γης σε «ζώνες υψηλής παραγωγικότητας».
Μάλιστα, η...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...