ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

0 Το αλκοόλ σκοτώνει κάθε χρόνο μισό εκατομμύρια ανθρώπους

    Η κατάχρηση αλκοόλ σκοτώνει κάθε χρόνο στη Ρωσία μισό εκατομμύριο ανθρώπους, ενώ κόβει ένα μεγάλο μέρος του προσδόκιμου ζωής των ανδρών, βεβαιώνει μία έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στη Μόσχα.

Η κατάχρηση αλκοόλ προκαλεί κάθε χρόνο τον πρόωρο θάνατο περίπου 500.000 ανθρώπων στη Ρωσία, αναφέρει η έκθεση που μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Στην ίδια έκθεση, που φέρει ...

τον τίτλο "Κατάχρηση αλκοόλ στη Ρωσία: κοινωνικο-οικονομικέςε συνέπειες και μέτρα για την καταπολέμησή της", τονίζεται ότι "η επιδημία του αλκοολισμού στη Ρωσία συμπεραίνεται από το γεγονός ότι η θνησιμότητα των ανδρών που ζουν σε συνθήκες ελευθερίας είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από εκείνη των ανδρών της ίδιας ηλικίας που βρίσκονται στη φυλακή".

Η κατάχρηση αλκοόλ, αναφέρει ακόμα η έκθεση, ενοχοποιείται και στη μεγάλη πλειοψηφία των εγκλημάτων: "Περίπου το 80% των δραστών είναι μεθυσμένοι όταν διαπράττουν εγκλήματα κατά της ζωής. ¨Ενα 40% περίπου των αυτοκτονιών πραγματοποιούνται σε κατάσταση μέθης", προσθέτει η έκθεση.

Δεινοί στην κατανάλωση της βότκας, οι Ρώσοι έχουν ένα προσδόκιμο ζωής ιδιαίτερα χαμηλό για τα δεδομένα μιας βιομηχανικής χώρας: 59 χρόνια για τους άνδρες και 72 για τις γυναίκες, σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2007 από τη βρετανική ιατρική επιθεώρηση Λάνσετ.

Ο πληθυσμός της Ρωσίας αριθμεί περίπου 140 εκατομμύρια ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...