ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

0 Εικόνες επιβίωσης από την Ανταρκτική

Πιγκουίνοι μεγαλώνουν σε αντίξοες συνθήκες τα μικρά τους

Χρειάζεται μόνο μια ματιά στις παρακάτω εικόνες και γίνεται σαφές γιατί οι πιγκουίνοι είναι οι πιο τρυφεροί γονείς.

Εκατομμύρια βασιλικοί πιγκουίνοι συγκεντρώνονται στο νησί South Georgia βόρεια της Ανταρκτικής για να γεννήσουν τα μικρά τους και «παλεύουν» σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες να τα προστατέψουν για να μην πεθάνουν από το κρύο.

Τα μικρά χρειάζονται περίπου 10-13 μήνες για να μεγαλώσουν. Μέχρι τότε βρίσκονται καθημερινά, δίπλα τους οι γονείς τους για να τα φροντίζουν.

Τις φωτογραφίες τράβηξε ο φωτογράφος David Tipling και τις δημοσιεύει η Daily Mail.

0 Εντυπωσιακό Timelapse βίντεο: Το Μανχάταν στο χιόνι σε 37 δευτερόλεπτα

Ο αρχισυντάκτης του Time έστησε μια κάμερα στα γραφεία του περιοδικού στη Νέα Υόρκη και κατέγραψε εντυπωσιακά καρέ από τη σφοδρή χιονόπτωση που πλήττει τις βορειοανατολικές ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες.

Στο φόντο, φαίνονται το Radio City Music Call και το Ροκφέλερ Σέντερ. Ο Τζόναθαν Γουντς  τραβούσε φωτογραφίες μεταξύ 4.30 μ.μ. της Πέμπτης και 10 π.μ. την Παρασκευή (ώρα Νέας Υόρκης πάντα).

Τα καρέ ενώθηκαν σε ένα Timelapse βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα του περιοδικού.
Όπως αναφέρει το Time, η κακοκαιρία που σαρώνει τις ΗΠΑ και τον Καναδά είναι όμοια εκείνης του 1947.

Σήμερα μόνο, ένα παχύ στρώμα χιονιού κάλυψε τη Νέα Υόρκη με το ύψος του να ξεπερνά τα 15 εκατοστά στο Σέντραλ Παρκ. Στην Τάιμς Σκουέρ, οι τουρίστες έπαιζαν χιονοπόλεμο, ενώ η θερμοκρασία έπεσε στους -10 βαθμούς Κελσίου.

0 30 μέρη στο κόσμο που δεν θα πιστεύετε ότι υπάρχουν!

Hitachi Seaside Park, JapanΟ κόσμος μας είναι γεμάτος από όμορφα μέρη, κάποιες φορές τόσο όμορφα που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι υπάρχουν στα αλήθεια: ροζ λίμνες, εντυπωσιακές πεδιάδες με λεβάντες ή με τουλίπες, φαράγγια και βουνά που κόβουν την ανάσα. Κάποια από αυτά είναι γνωστά και πολυφωτογραφημένα. Κάποια άλλα περιμένουν υπομονετικά κάποιον να τα ανακαλύψει και να διαδώσει την ομορφιά τους σε όλο τον κόσμο...

Πολλά από τα μέρη που θα σας ταξιδέψουμε σήμερα, σας τα έχουμε παρουσιάσει ξανά στο παρελθόν μέσα από το καφενείο. Για αυτό αν θέλετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο από αυτά, απλά πατήστε στο link κάτω από τη κάθε φωτογραφία..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...