ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

0 Ξύπνησε ενώ του έκαναν νεκροτομή

Σκιάχτηκαν οι ιατροδικαστές του νεκροτομείου της Βενεζουέλας, όταν ένας 33χρονος ξύπνησε από αφόρητους πόνους την ώρα που έβαλαν το μαχαίρι τους στο θώρακα για να τον... ανοίξουν.


Ο Κάρλος Καρνέχο είχε κηρυχθεί νεκρός μετά από τροχαίο δυστύχημα και μεταφέρθηκε στο ...

νεκροτομείο, για να ξεκινήσει η αυτοψία. Οι ιατροδικαστές με το που έβαλαν το μαχαίρι στο θώρακα για να τον ανοίξουν ανησύχησαν γιατί ο νεκρός άρχισε να αιμορραγεί.


Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το ουρλιαχτό του από το «σφάξιμο» λίγο έλειψε να στοιχήσει την καρδιά του ενός από τους ιατροδικαστές.
«Ξύπνησα γιατί ο πόνος ήταν φοβερός» είπε αργότερα ο Καρνέχο στην εφημερίδα Ελ Ουνιβερσάλ.

Το σοκ συνεχίστηκε καθώς η τεθλιμμένη σύζυγος του είχε ειδοποιηθεί ότι ο άντρας της ήταν νεκρός και όταν έφτασε στο νεκροτομείο για να αναγνώριση τον είδε να καπνίζει στο διάδρομο…


tapantaedo1.blogspot.com

0 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο Τ. ΜΑΝΤΕΛΗΣ,ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ…ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΔΙΑΘΦΟΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

Το Συμβούλιο Εφετών Αθήνας ήρε με βούλευμά του υπέρ της ανακρίτριας τη διαφωνία που είχε ανακύψει ανάμεσα στην ίδια και τον αρμόδιο εισαγγελέα μετά την απολογία του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη για τον αν θα έπρεπε να κριθεί προσωρινά κρατούμενος ή όχι.
Έτσι ο κ. Τάσος Μαντέλης θα παραμείνει ελεύθερος με καταβολή χρηματικής εγγύησης 200 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, όπως ήταν η θέση της ανακρίτριας για το σκάνδαλο τη Siemens ενώπιον της οποίας είχε... απολογηθεί, Μαρίας Νικολακέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας κ. Χατζίκος είχε την άποψη ότι ο κ. Μαντέλης έπρεπε μετά την απολογία του να οδηγηθεί στην φυλακή.
Ο άλλοτε πρώην ισχυρός υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος) καθώς, όπως και ο ίδιος ομολόγησε, κρυβόταν πίσω από το λογαριασμό με το περιβόητο κωδικό Α.Ρόκος στον οποίο είχαν μπει συνολικά σε δύο δόσεις 450 χιλιάδες μάρκα που προέρχονταν από τα "μαύρα" ταμεία της Siemens.
Ο ίδιος υποστήριζε ότι επρόκειτο για χορηγίες που του είχαν προσφέρει η Siemens για την προεκλογική του εκστρατεία λόγο εκτίμησης στο πρόσωπό του.

ΠΡΕΖΑ TV
6-9-2010
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...