ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

0 Το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας στη Βάστα Αρκαδίας

Ο ναός της Αγίας Θεοδώρας αποτελεί μοναδικό φαινόμενο και είναι από τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα της Αρκαδίας. 
Η εκκλησία χτίστηκε μεταξύ του 1050-1100, προς τιμής της οσιομάρτυρος Θεοδώρας. Βρίσκεται κοντά στο χωριό Βάστα της Μεγαλόπολης, σε μια κατάφυτη ειδυλλιακή ρεματιά με πυκνό δάσος από θεόρατες βελανιδιές. 
Η οδική πρόσβαση γίνεται από το Ίσαρι, μετά από μια πανέμορφη κατηφορική διαδρομή, μισής ώρας περίπου. 

0 ΚΑΝΑΔΑΣ: "Εγκεφαλικά νεκρή" γυναίκα ξύπνησε, μόλις η οικογένειά της αρνήθηκε την δωρεά των οργάνων της

DROMMONDVILLE, Κεμπέκ, ΚΑΝΑΔΑΣ- Την περασμένη εβδομάδα, η Madeleine Gauron, μια γυναίκα από το Κεμπέκ που είχε χαρακτηριστεί ως βιώσιμη για τη δωρεά οργάνων αφότου οι γιατροί της διέγνωσαν ότι ήταν «εγκεφαλικά νεκρή», εξέπληξε την οικογένειά της και τους γιατρούς της, όταν συνήλθε από το κώμα , άνοιξε τα μάτια, και άρχισε να τρώει!.

0 Γενναία απόφαση από τους Βο(υ)λευτές μας.

Την ώρα που ξεζουμίζουν τον Κοσμάκη αποφάσισαν ότι πρέπει να βάλουν το χέρι "βαθιά" στην τσέπη. Τόσο που θα συνεχίζουν να πληρώνονται κάθε φορά που θα συστήνεται μια Επιτροπή.

Πρόκειται για μείωση της αποζημίωση τους για κάθε συμμετοχή σε κοινοβουλευτικές Επιτροπές στα 150 ευρώ ανά συνεδρίαση από 245 ευρώ.


Μετά από τοσες προσπάθειες ακόμα δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί πρέπει να πληρώνονται εξτρά για να κάνουν την δουλειά τους. Εδώ που τα λέμε τώρα, ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις την δουλειά τους δεν την κάνουν.

0 ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ (Coral Castle)

Η είσοδος
Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να προκαλέσουμε τη λογική σας, σκοπεύουμε να ανατρέψουμε τις «βεβαιότητες» που αποκτά κάποιος ζώντας στο «περιορισμένο κόσμο της καθημερινότητας».
Αφορμή για αυτό το άρθρο είναι ένα παιδάκι 14 ετών. Βλέπει καθημερινά κάποια γιαπωνέζικα cartoon που λέγονται «Anime». Έτσι μου τα είπε. Μου είπε ακόμη ότι οι ήρωες έχουν απίστευτες ικανότητες και ξέρουν να χειρίζονται την αλχημεία. Με ρώτησε λοιπόν τι είναι αλχημεία και αν είναι δυνατόν ένας φυσιολογικός άνθρωπος να αποκτήσει τέτοιες ικανότητες. 

0 Η οροσειρά Kii στην Ιαπωνία-ένας ιερός τόπος

Ιερές τοποθεσίες και διαδρομές προσκυνημάτων στη οροσειρά Kii, η οποία βρίσκεται στη χερσόνησο Kii στην Ιαπωνία και αποτελεί Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της
ΟΥΝΕΣΚΟ (από το 2004). Η ιστορική και σύγχρονη θρησκευτική σημασία τους, καθώς και το υπέροχο φυσικό τοπίο ήταν τα κριτήρια με τα οποία η περιοχή συμπεριλήφθηκε στη λίστα της ΟΥΝΕΣΚΟ.
 Χώροι λατρείας του Σιντοϊσμού, βουδιστικοί ναοί, ρυάκια, ποτάμια, καταρράκτες, δάση κερασιών, κέδρων και αιωνόβιων αειθαλών δέντρων συνθέτουν ένα σκηνικό θρησκευτικότητας και απαράμιλλου φυσικού κάλλους. 
Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και βαδίστε σ' αυτά τα ιερά μονοπάτια.

0 Γέμισε η Ρόδος με αφίσες, που καταφέρονται σε βάρος των βουλευτών!

 AFISES_KATA_TWN_BOULEYTWN_MAS_2 Γέμισε αυτές τις ημέρες η πόλη της Ρόδου από αφίσες, οι οποίες καταφέρονται κατά των τεσσάρων βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στο νομό μας.
 Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι πολλές από  αυτές τις αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν σε διάφορα σημεία, φαίνεται πως κάποιοι, προφανώς οπαδοί και φίλοι των βουλευτών, προσπάθησαν να τις αφαιρέσουν, δείχνοντας μ΄ αυτό τον τρόπο ότι τους έχει πειράξει ο τρόπος αντίδρασης των «αγανακτισμένων» πολιτών.
 Και δεν είναι μόνο αυτό! Αρκετοί συντοπίτες έσπευσαν να αναπαράγουν σχετικό δημοσίευμα της «Ροδιακής», η οποία όχι μόνο αναφέρεται σ΄ αυτό το γεγονός αλλά δημοσιεύει και τη σχετική αφίσα.

1 Χμμ...θα τα καταφερω !!

http://asimonis.wordpress.com

0 Παράξενες και πρωτότυπες σαγιονάρες

Crazy Flip Flops   arts
Τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ, όλοι είναι στις παραλίες, και ποιο είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για όσους πάνε στην παραλία μετά τα γυαλιά ηλίου; Οι σαγιονάρες!

0 Ροζ δελφίνια

Είναι λιγότερο γνωστά αλλά εξίσου όμορφα και έξυπνα με τα γκρι δελφίνια που ξέρουμε. Τα ροζ δελφίνια ή δελφίνια του Αμαζονίου είναι ιδιαίτερα φιλικά και ζουν στον Αμαζόνιο αλλά και στους ποταμούς Ορενόκο και Araguaia, στη Νότια Αμερική.
Είναι λοιπόν δελφίνια του γλυκού νερού και για να διαβιώσουν απαιτούν φρέσκο, καθαρό νερό.  Δυστυχώς βρίσκονται στη λίστα με τα ζώα που απειλούνται καθώς η μόλυνση των νερών, η παράνομη αλιεία και οι άκατοι που πλέουν στους ποταμούς απειλούν τους βιοτόπους τους.
Perierga.gr - Ροζ δελφίνια!

0 Angry Birds, με μια δόση τέχνης

Αν έχετε smartphone θα έχετε σίγουρα συναντήσει κάπου τα άγρια πουλιά (angry birds). Ακόμη όμως και αυτοί που δε έχουν smartphone τα αναγνωρίζουν μιας και το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τεράστια επιτυχία. Σ’ αυτό το άρθρο λοιπόν σας παρουσιάζουμε διάφορες αναπαραστάσεις των πουλιών, όπως τα φαντάστηκαν οι σχεδιαστές τους. Απολαύστε τα…

0 Ο πιο παράξενος στρατός - Ο πήλινος στρατός

Ο Στρατός από τερακότα βρίσκεται στο μαυσωλείο του πρώτου Κινέζου αυτοκράτορα Κιν Σι Χουάνγκ (Qin Shi Huang), στα ανατολικά της πόλης Χσιάν, στην Κίνα. Ο Κιν Σι Χουάνγκ αυτοανακηρύχτηκε αυτοκράτορας το 221 π.Χ. αφού καταφέρε να υποτάξει έξι αντιμαχόμενα κράτη και να ενώσει την Κίνα. 

0 Ακόμα και τα ψάρια χρησιμοποιούν εργαλεία, επιβεβαιώνει

Το C.schoenleinii χρησιμοποιεί το βράχο ως αμόνι για να σπάσει ένα δίθυρο μαλάκιο (Πηγή: Scott Gardner)  
Το C.schoenleinii χρησιμοποιεί το βράχο ως αμόνι για να σπάσει ένα δίθυρο μαλάκιο

Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι ανθρώπινο προνόμιο, αργότερα όμως συνειδητοποιήσαμε ότι το κάνουν και οι πίθηκοι, ορισμένα πουλιά, ακόμα και τα χταπόδια. Τώρα, οι φωτογραφίες που τράβηξε ένας δύτης στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα της Αυστραλίας δείχνουν ότι και τα ψάρια μπορούν να χρησιμοποιούν κάποια υποτυπώδη εργαλεία.

0 Το βυθισμένο πάρκο!!!

Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο λαμβάνει χώρα σε  μια από τις πιο όμορφες διαδρομές πεζοπορίας της Αυστρίας μετατρέπεται σε μια λίμνη, βάθους 10 μέτρων για περίπου μισό χρόνο.
 

1 Kαλλιέργεια του μέλλοντος με υψηλά κέρδη η σπιρουλίνα


Mια σοβαρή εναλλακτική πρόταση για την εξασφάλιση ενός κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητου εισοδήματος αποτελεί η καλλιέργεια της τροφής του μέλλοντος που ακούει στο
όνομα σπιρουλίνα.

Mια σοβαρή εναλλακτική πρόταση για την εξασφάλιση ενός κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητου εισοδήματος αποτελεί η καλλιέργεια της τροφής του μέλλοντος που ακούει στο όνομα σπιρουλίνα.

2 ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ,ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΜΕ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ)!

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Η.....
"ΓΛΑΣΤΡΑ" ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...