ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

0 Γέμισε η Ρόδος με αφίσες, που καταφέρονται σε βάρος των βουλευτών!

 AFISES_KATA_TWN_BOULEYTWN_MAS_2 Γέμισε αυτές τις ημέρες η πόλη της Ρόδου από αφίσες, οι οποίες καταφέρονται κατά των τεσσάρων βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στο νομό μας.
 Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι πολλές από  αυτές τις αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν σε διάφορα σημεία, φαίνεται πως κάποιοι, προφανώς οπαδοί και φίλοι των βουλευτών, προσπάθησαν να τις αφαιρέσουν, δείχνοντας μ΄ αυτό τον τρόπο ότι τους έχει πειράξει ο τρόπος αντίδρασης των «αγανακτισμένων» πολιτών.
 Και δεν είναι μόνο αυτό! Αρκετοί συντοπίτες έσπευσαν να αναπαράγουν σχετικό δημοσίευμα της «Ροδιακής», η οποία όχι μόνο αναφέρεται σ΄ αυτό το γεγονός αλλά δημοσιεύει και τη σχετική αφίσα.


 Και να τι ακριβώς αναφέρει:

AFISES_KATA_TWN_BOULEYTWN_MAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...