ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

0 Το βυθισμένο πάρκο!!!

Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο λαμβάνει χώρα σε  μια από τις πιο όμορφες διαδρομές πεζοπορίας της Αυστρίας μετατρέπεται σε μια λίμνη, βάθους 10 μέτρων για περίπου μισό χρόνο.
 

Στους πρόποδες της οροσειράς Hochschwab,η Πράσινη Λίμνη είναι ένα από τα πιο περίεργα φυσικά φαινόμενα στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των κρύων χειμωνιάτικων μηνών, αυτό το μέρος χρησιμοποιείται σαν πάρκο της χώρας, από πεζοπόρους που έρχονται  για να περάσουν λίγο χρόνο μακριά από το αστικό χάος.

Αλλά μόλις ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, το χιόνι και ο πάγος που ......
καλύπτει την βουνοκορφές αρχίζει να λιώνει και το νερό χύνεται κάτω, γεμίζοντας  μια λεκάνη με κρυστάλλινα νερά.

Η Στάθμη των υδάτων πάει από τα 1-2 μέτρα , σε πάνω από 10 μέτρα, στις αρχές του καλοκαιριού. Τα νερά της Green Lake είναι υψηλότερα τον Ιούνιο, όταν αυτό το εξαιρετικό μέρος γίνεται τόπος συνάντησης των δυτών πλέον,  που θέλουν να δουν πως μοιάζει ένα  κανονικό πάρκο που είναι βυθισμένο. Ψάρια που κολυμπούν σε ξύλινους πάγκους, ένα υποβρύχιο δάσος, τα δέντρα, δρόμοι και γέφυρες,  δημιουργούν ένα σουρεαλιστικό σκηνικό, που μοιάζει να ανήκει σε έναν κόσμο έξω από το νερό. Και έτσι ακριβώς είναι τους χειμερινούς μήνες.

 Ακόμη και τα δέντρα, ανθίζουν υποβρύχια!!!


Πηγή 24wro
http://to-kounavi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...