ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

0 Extreme διαδρομές ανά τον κόσμο κόβουν την ανάσα!

perierga.gr - Extreme διαδρομές ανά τον κόσμο κόβουν την ανάσα!Καταβάσεις σε ορμητικά νερά, αναβάσεις σε απότομες χιονισμένες βουνοκορφές, αναρρίχηση σε επικίνδυνους βράχους, ποδηλασία σε μονοπάτια που κόβουν την ανάσα και άλλα παρόμοια μέσα από το φακό των φωτογράφων του National Geographic. Θεατές σε extreme διαδρομές ανά τον κόσμο που προκαλούν ταχυπαλμίες, εντυπωσιάζοντας συνάμα τόσο με την τόλμη των συμμετεχόντων όσο και με τα απίθανα τοπία που διασχίζουν.
1. Σκι, Ruth Gorge, Denali National Park, Αλάσκα

0 Πώς είναι μια καθημερινή μέρα σε παραλία του Ρίο;

Το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας είναι γνωστό τοις πάσι για τις παραλίες του, από την σέξι Ipanema και την Copacabana, μέχρι την πιο απομονωμένη και ελαφρώς λιγότερο γνωστή Prainha.

Ο επισκέπτης έχει στο νου του απέραντες ακτές πλημμυρισμένες από βαζιλιάνικα καυτά μπικίνι και κορμιά θανατηφόρα να απολαμβάνουν τον καυτό ήλιο. Η μυρωδιά του αντηλιακού σπάει τα ρουθούνια και δροσιστικά κοκτέιλ πάνε κι έρχονται, ενώ μια πετσέτα είναι αρκετή για να απολαύσει κάποιος το μπάνιο του. 

0 Οι κοιμήσηδες του ζωικού βασιλείου

Νυσταγμένα ζώα που προσπαθούν να μείνουν ξύπνια εις μάτην... 

0 ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!!! (VIDEO-PICS)



Εκπληκτικά ευρήματα πολιτισμού από μία πόλη μύθο, την οποία κατάπιε η Μεσόγειος Θάλασσα και θάφτηκε κάτω από τόνους άμμου και λάσπης, φέρνουν στο φως συνέχεια οι αρχαιολόγοι στην περιοχή της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου.

Το λιμάνι Θώνις - Ηράκλειο φέρεται να λειτουργούσε σαν μια «Αλεξάνδρεια πριν την Αλεξάνδρεια», μια υποχρεωτική πύλη εισόδου στην Αίγυπτο του 1.000 π.Χ. ενώ οι έρευνες αποκαλύπτουν απίστευτα διατηρημένα ναυάγια, άγκυρες, αγάλματα, χρήματα, και τεράστιες επιγραφές.

0 Φάλαινες στα νερά της Κρήτης [Βίντεο]

Δείτε σε βίντεο τα τεράστια κύτη που «βολτάρουν» στα Ελληνικά νερά νότια της Κρήτης.

Σύμφωνα με το flashnews το βίντεο καταγράφηκε από επαγγελματία δύτη, ιδιοκτήτη καταδυτικού κέντρου που … έπεσε πάνω στο κοπάδι των φαλαινών.

Πρόκειται για ένα κοπάδι με ενήλικα και νεαρά άτομα που ανήκουν στο είδος του Μεσογειακού Φυσητήρα.

Το είδος ζει και αναπαράγεται στα νερά της Μεσογείου και συναντάται στην Νότια Κρήτη. Το να δει κανείς ένα ολόκληρο κοπάδι, ωστόσο, δεν είναι πολύ εύκολο.

0 Η κλήρωση για τα 3 βιβλία έγινε !!!!

Η κλήρωση για τα τρια βιβλία έγινε! Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους όσους λάβατε μέρος στην κλήρωση αλλά και όλους όσους δεν λαβατε :)

Οι τρεις νικητές είναι: 
  • Κωνσταντίνος Κ. από Συκιές Θεσσαλονίκης
  • Νίκος Μ. από Κέρκυρα
  • Σαβίνα Χ. από Πειραιά


Τα βιβλία ήταν μια προσφορά του Συγγραφές Μάριου Δημόπουλου και της Etra Publishing
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...