ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

0 Επιστήμονες ανακάλυψαν βακτήρια που μετατρέπουν τοξικές χημικές ουσίες σε 24 καράτια χρυσό


Οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει ένα βακτήριο το οποίο παράγει καθαρό χρυσό. Η ομάδα στο Michigan State University λένε ότι βρήκαν τα βακτήρια Cupriavidus metallidurans να είναι σε θέση να πάρουν το χρυσό χλωρίδιο, μια
τοξική χημική ουσία που βρίσκεται στη φύση, και να το μετατρέψουν σε χρυσό 24 καράτια.

0 Οι πάγοι της Ανταρκτικής αυξήθηκαν

Κόντρα στις προβλέψεις, οι πάγοι της Ανταρκτικής, όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις,όπως υποστηρίζουν Αυστραλοί επιστήμονες. Πιο συγκεκριμένα, οι πάγοι της Ανταρκτικής παρουσίασαν τον περασμένο....


μήνα τη μεγαλύτερη αύξηση από τότε που άρχισαν οι επιστήμονες να τους παρακολουθούν και να καταγράφουν τον όγκο τους από δορυφόρους, πριν δηλαδή τριάντα χρόνια...

0 ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε νεκρός ο Βλάσης Καμπούρογλου στη Τζακάρτα...

Νεκρός βρέθηκε σήμερα στην Τζακάρτα της Ινδονησίας ο Βλάσης Καμπούρογλου, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση με τις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο Καμπούρογλου ήταν διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Drumilan και είχε κληθεί από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τους πυραύλους ΤΟR-M1...


Από το 2004 και μετά είχε εξαφανιστεί και λέγεται ότι για τελευταία φορά εθεάθη το 2012 στην Ιθάκη, όπου διέθετε πολυτελή εξοχική κατοικία.


Η Drumilan είχε ιδρυθεί το 1998.

6 Γερμανίδες τουρίστριες, που διψάνε για σπέρμα

Ξεχάστε όλες τις κακοήθειες και τις συνωμοσιολογικές θεωρίες σχετικά με την επίσκεψη της φράου Μέρκελ στην Ελλάδα.
Ότι, δηλαδή, έρχεται για να επιθεωρήσει την αποικία της ή ότι με αυτόν τον τρόπο θέλει να αποδείξει ότι η Γερμανία θα κρατήσει πάση θυσία (του ελληνικού λαού) την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό συνεταιρισμό.

Ευτυχώς που έχετε το Γελωτοποιό, τον μοναδικό αδέσμευτο και ανεξάρτητο πολιτικό αναλυτή, για να σας φανερώνει την αλήθεια.
Και η αλήθεια είναι πάντα πιο απλή απ’ όσο φανταζόμαστε:

Η Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα για να βρει γκόμενο...

1 Απαγορεύονται αύριο οι συναθροίσεις στο κέντρο της Αθήνας!!!

 Τα τανξ πότε θα κατεβουν?

Αιφνιδιαστική απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής

Απαγορεύεται, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας από τις 9 το πρωί της Τρίτης ως τις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας, λόγω της επίσκεψης της Μέρκελ στην Αθήνα.

Η απαγόρευση, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, θα ισχύσει για λόγους «δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσα»

0 18 παράξενες λίμνες στην καρδιά της ερήμου!

perierga.gr - 18 παράξενες λίμνες στην καρδιά της ερήμου!Οι Ounianga Lakes είναι ένα σύμπλεγμα 18 λιμνών που βρίσκονται στην καρδιά της ερήμου Σαχάρας, σε μια εξαιρετικά άνυδρη περιοχή στο βόρειο Τσαντ, όπου οι μέσες ετήσιες βροχοπτώσεις είναι όχι περισσότερο από 2 mm.


Η διατήρησή τους εξαρτάται από τον όγκο των νερών που υπάρχουν «αποθηκευμένα» υπόγεια της ερήμου και έπεσαν στην περιοχή αυτή κατά τους αρχαίους χρόνους, όταν το κλίμα της Σαχάρας ήταν πολύ πιο υγρό από ό, τι είναι σήμερα.

0 Ο ίδιος λόφος σε διαφορετικές μέρες

Ο ίδιος λόφος σε διαφορετικές μέρες (1)
Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον project από τον φωτογράφο Paul Octavious.

2 Θεωρία συνωμοσίας ή μήπως αυτή είναι η ανατριχιαστική αλήθεια;

Το κείμενο αυτό που κυκλοφορεί από mail σε mail στο διαδίκτυο, δίνει κάποια στοιχεία τα οποία προκαλούν δέος αλλά εξηγεί και πολλές απορίες για τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στην Ελλάδα. Διαβάστε το με προσοχή:

«Το κλείσιμο των μεταλλείων Σκαλιστήρη στη βόρεια Εύβοια: η εταιρεία εξήγαγε μεταλλεύματα σε 150 χώρες ανά τον κόσμο. Η Εύβοια είναι γεμάτη μεταλλεύματα και κυρίως βωξίτη (όλα τα βουνά της είναι κόκκινα) από τον οποίο κατασκευάζεται το αλουμίνιο. Αυτό που τώρα εισάγουμε από άλλες χώρες! Και η Εύβοια έχει τους περισσότερους άνεργους!

Η ομάδα Κατράκη (καθηγητής του Μετσόβιου) είχε ως έργο την καταγραφή μεταλλευμάτων και ορυκτών στον ελλαδικό χώρο, ειδικών μεταλλευμάτων, όπως το όσμιο το οποίο κοστίζει 60.000 δολάρια το γραμμάριο! Το κοίτασμα ξεκινά από τα Ίμια (σύμπτωση;) και τελειώνει στη Λήμνο, μια περιοχή που οι τούρκοι «διεκδικούν».

Αλλά και τα ρουμπίνια που υπάρχουν στον λόφο των Βασιλικών στη Θεσσαλονίκη (την ήθελαν οι εβραίοι για πάρκο ολοκαυτώματος…) και στα Πετράλωνα Χαλκιδικής (αυτά τα θέλει το ΝΑΤΟ για… αποθήκες)

0 Τα παραδοσιακά επαγγέλματα στην Ελλάδα και η τελική εξαφάνιση τους στην σύγχρονη εποχή

Ο Άνθρωπος για να ικανοποιήσει τις βασικές και πολιτιστικές του ανάγκες είναι υποχρεωμένος να προσπαθήσει, να αγωνιστεί, να εργαστεί. Έτσι για τη λύση του προβλήματος της επιβίωσης έμαθε να εργάζεται και να συνεργάζεται με τους άλλους. Να επιλέγει και να κάνει ένα επάγγελμα σύμφωνα με τις διαθέσεις, τις δυνάμεις, τις βλέψεις και τις επιθυμίες του.
Είναι υποχρεωμένος να βρει ένα ρόλο, το δικό του ρόλο που θα παίξει στη ζωή, αυτός που είναι σημαντικός για τον ίδιο, αυτόν που εκτιμά περισσότερο. Έτσι δε ζυγίζει κάτω από το βάρος του κάματου, δε γερνάει, δε μεμψιμοιρεί, νοιώθει ακμαίος, ζωντανός και χαρούμενος.

Τέτοιοι παλαιστές υπήρξαν και στο παρελθόν πολλοί. Αγωνίζονταν όλη την ημέρα, περιόριζαν στο ελάχιστο τον ύπνο τους και την ξεκούραση, ξεχνούσαν την ψυχαγωγία. Δεν αποθαρρύνονταν από τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες. Πάλευαν έχοντας πάντα αποθέματα δραστηριότητας, ευθυμίας, αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...