ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

2 Θεωρία συνωμοσίας ή μήπως αυτή είναι η ανατριχιαστική αλήθεια;

Το κείμενο αυτό που κυκλοφορεί από mail σε mail στο διαδίκτυο, δίνει κάποια στοιχεία τα οποία προκαλούν δέος αλλά εξηγεί και πολλές απορίες για τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στην Ελλάδα. Διαβάστε το με προσοχή:

«Το κλείσιμο των μεταλλείων Σκαλιστήρη στη βόρεια Εύβοια: η εταιρεία εξήγαγε μεταλλεύματα σε 150 χώρες ανά τον κόσμο. Η Εύβοια είναι γεμάτη μεταλλεύματα και κυρίως βωξίτη (όλα τα βουνά της είναι κόκκινα) από τον οποίο κατασκευάζεται το αλουμίνιο. Αυτό που τώρα εισάγουμε από άλλες χώρες! Και η Εύβοια έχει τους περισσότερους άνεργους!

Η ομάδα Κατράκη (καθηγητής του Μετσόβιου) είχε ως έργο την καταγραφή μεταλλευμάτων και ορυκτών στον ελλαδικό χώρο, ειδικών μεταλλευμάτων, όπως το όσμιο το οποίο κοστίζει 60.000 δολάρια το γραμμάριο! Το κοίτασμα ξεκινά από τα Ίμια (σύμπτωση;) και τελειώνει στη Λήμνο, μια περιοχή που οι τούρκοι «διεκδικούν».

Αλλά και τα ρουμπίνια που υπάρχουν στον λόφο των Βασιλικών στη Θεσσαλονίκη (την ήθελαν οι εβραίοι για πάρκο ολοκαυτώματος…) και στα Πετράλωνα Χαλκιδικής (αυτά τα θέλει το ΝΑΤΟ για… αποθήκες)


Τώρα μετά τα προκαταρκτικά, διαβάστε και τα παρακάτω…
Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.
Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτρακίου, Νιγρίτας και Σουρωτής.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των περιοχών, ουρανίου.
Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!
Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ.

Γύρω στο ποσό των 293.470.286.134 ευρώ εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.
Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουνε εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.

Αναφέρεται μόνο για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.
Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου διεθνώς. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο!

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ. τόνοι ουρανίου προς 20 δισ. δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά 960.000.000.000.000.000 δολάρια (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια!!!!

Σε κάθε Έλληνα αντιστοιχούν 96.000.000.000 δολάρια. Διαβάστε το δυνατά 96
δισεκατομμύρια δολάρια!!!! Τελικά είμαστε οι πιο… πλούσιοι φτωχοί! Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία»!

diktionews.gr
http://www.alexiptoto.com/

2 σχόλια:

  1. Εγώ πάλι νομίζω ότι αν αυτό ήταν αλήθεια,θα τα είχαν αρπάξει από καιρό τώρα, χωρίς να χάνουν τον καιρό τους και κανένας από μας δεν θα ήταν ζωντανός σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα αρπάζουν σιγα σιγα κι ατετοιο τρόπο ωστε να νομιζουν οτι ηταν δική μας απόφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...