ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

0 Αετός κυνηγάει αγριοκάτσικα, απίστευτο video!!!


Perierga.gr - Αετός κυνηγάει αγριοκάτσικα
Είναι ο βασιλιάς των πτηνών, το πιo δυνατό ιπτάμενο ον, αλλά το video που ακολουθεί ξεπερνάει τα όσα μπορούμε να φανταστούμε. Χρυσαετός επιτίθεται σε αγριοκάτσικα αρκετά μεγαλύτερα από αυτόν σε μέγεθος. Όχι μόνο καταφέρνει να τα ρίξει στο γκρεμό αλλά βλέπουμε ότι μεταφέρει τη λεία του σε πολύ μεγάλη απόσταση.
Έχουμε δεί αρκετές σκηνές με αετούς να κυνηγούν αλλά το συγκεκριμένο video μας έχει αφήσει άναυδους!!!

0 Οι πεποιθήσεις των μασόνων για τον Θεό...

(τουλάχιστον αυτό που λένε)
Πιστεύουμε στον έναν θεό...
Στον μοναδικό θεό που μας δημιούργησε...
Αυτόν που υπάρχει πάνω στο Αμερικανικό δολάριο...Στον θεό που εμπιστευόμαστε.(in god we trust)...

0 Ξεκίνησε η φίμωση των blogs στην Ελλάδα;;



«ο καταναγκασμός που αφαιρεί από τους ανθρώπους την ελευθερία να κοινοποιούν δημόσια τις απόψεις τους, τους αφαιρεί και την ελευθερία της σκέψης» (Καντ)

Η ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα, υπάρχει εφόσον αυτά που λες, δεν αγγίζουν ευαίσθητες χορδές.

Πρόσεξε μη πεις κάτι κακό γιαυτούς , μαύρο σκοτάδι σε έφαγε…


Ο,τιδήποτε εκτίθεται δημοσίως επιδέχεται και δημόσια κριτικής.

0 Έκτακτο:Με πυρηνική στοχοποίηση της Ελλάδας λόγω αντιβαλλιστικής προειδοποιεί η Μόσχα... !


Οι ήχοι της ροκ μπάντας που έπαιζε χθες το βράδυ στη Μόσχα, στα επινίκια του εκλογικού θριάμβου του Βλαντίμιρ Πούτιν, πιθανόν να ακουστούν και μέχρι την Αθήνα σε διασκευή «σκληρού ροκ», καθώς η Μόσχα είναι έτοιμη να στείλει ένα τελεσίγραφο, άλλου είδους: Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στη Ρωσία για διάθεση από την Πολεμική Αεροπορία μιας πυροβολαρχίας αντιαεροπορικών/αντιβαλλιστικών συστημάτων Patriot PAC- 3, στην αντιβαλλιστική ομπρέλα του ΝΑΤΟ, έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στη Μόσχα.

Και πηγές από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διαρρέουν ότι «Σε αυτή την περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να λάβουμε τα μέτρα που έχουμε λάβει και για τις άλλες χώρες που φιλοξενούν ραντάρ ή αντιβαλλιστικά συστήματα». 

0 Έλληνας δημοσιογράφος στην υπηρεσία των αμερικανικών υπηρεσιών


Νέες αποκαλύψεις φωτιά από το Wikileaks

Έλληνας δημοσιογράφος στην υπηρεσία των αμερικανικών υπηρεσιώνΜια σημαντική αποκάλυψη για τον τρόπο της πληροφόρησης που έχουν οι αμερικανικές αρχές και υπηρεσίες έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσω του Wikileaks.

Σύμφωνα με αυτή έλληνας δημοσιογράφος ενημέρωνε και μάλιστα… κάνοντας υπερωρίες το αμερικανικό think tank Stratfor, που αποτελεί οργανισμό ταυτισμένο με τη CIA, το καλοκαίρι του 2011 για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

0 Προωθούν ύπουλα το πλαστικό χρήμα στην Ελλάδα

Εκπτωση 5% στο ΦΠΑ για αγορές μέσω καρτών
Μείωση του ΦΠΑ κατά πέντε μονάδες για αγορές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών προβλέπεται σε πρόταση νόμου την οποία κατέθεσαν, χθες, στη Βουλή 70 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, εισηγούνται αυτόματη είσπραξη του ΦΠΑ μέσω ειδικού επαγγελματικού λογαριασμού, καθώς και μείωση του ορίου συναλλαγών με μετρητά από τα 1.500 σε 300 ευρώ.

Οπως επισημαίνεται στην πρόταση νόμου, η «κλοπή» του ΦΠΑ υπερβαίνει ετησίως τα 20 δισ. ευρώ και η αύξηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών θα πολλαπλασιάσει τα συνολικά έσοδα, αφού καμία ηλεκτρονική συναλλαγή δεν μπορεί να διαφύγει, με αποτέλεσμα εκτός από την αύξηση των εισπράξεων του ΦΠΑ θα αυξηθούν και τα έσοδα από τον φόρο εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων.

0 Μυστική Θεσσαλονίκη: Θεωρίες συνομωσίας και "αστικοί μύθοι"


του Γιώργου Στάμκου 
Ξεχάστε τη Θεσσαλονίκη που ξέρατε κι ακολουθείστε μας σε μια μυστική περιήγηση σε μια πόλη γεμάτη Urban Legends και Conspiracy Theories. Για τους λάτρεις των μυστηρίων και του θαυμαστού, η Θεσσαλονίκη είναι μια πραγματική Terra Incognita που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις... 

0 Κάποτε ήθελαν τα χέρια μας, τώρα το μυαλό μας, στο μέλλον;;; Μάλλον την ψυχή μας.

Διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό πως η μετανάστευση των Ελλήνων σήμερα δεν έχει σχέση με την πριν μερικές δεκαετίες μετανάστευση των τότε Ελλήνων. Ότι δηλαδή τώρα οι Έλληνες ''υποψήφιοι'' μετανάστες είναι κάτω των 35 ετών κι έχουν στην διάθεση τους πτυχία και μεταπτυχιακά. Ουσιαστικά πρόκειται για εξειδικευμένο προσωπικό που δυστυχώς δεν βρίσκει δουλειά στη χώρα μας. Βέβαια θα πρέπει κι όλας να είμαστε λίγο καχύποπτοι  με τις έρευνες αυτές διότι μπορεί και να είναι '' πειραγμένες'' με σκοπό να διαμορφώσουν άποψη στο ευρύτερο κοινό (όχι πως αμφισβητούμε το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες ψάχνουν για εργασία εκτός, αλλά αμφισβητούμε τους υπερβολικά μεγάλους αριθμούς)...

2 Η ACTA στο Ηνωμένο Βασίλειο …. 10 χρόνια φυλάκιση για « παράνομο κατέβασμα μουσικών αρχείων »


From HEIL GAP ( or mind the GAP)
RT 3 του Μάρτη 2012 
ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ …
ΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ …. ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ #@^**&?* ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓ(Κ)ΟΥ … ΤΟΥ ΑΡΠΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΙΟΥ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ …. ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ *&^@*#@ …. ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ….ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. !


0 Το μουσείο κακής τέχνης στην Νέα Υόρκη

Το μουσείο Κακής Τέχνης στην Νέα ΥόρκηΤην ώρα που οι ειδικοί της τέχνης σε όλο τον κόσμο αναζητούν νέα ταλέντα, οι υπεύθυνοι του Μουσείου κακής τέχνης της Νέας Υόρκης αναζητούν τους ατάλαντους και τα χειρότερα έργα τους. 
 
Το ΜΟΒΑ είναι το μοναδικό μουσείο στον κόσμο που είναι αφιερωμένο στην συλλογή, διαφύλαξη και έκθεση της Κακής Τέχνης, σε όλες της τις μορφές και σε όλο της το μεγαλείο.Την ώρα που οι ειδικοί της τέχνης σε όλο τον κόσμο αναζητούν νέα ταλέντα, οι υπεύθυνοι του Μουσείου κακής τέχνης της Νέας Υόρκης αναζητούν τους ατάλαντους και τα χειρότερα έργα τους. 

0 Aλόγιστη η χρήση του Facebook από ανήλικους

Οδηγίες σε γονείς για ασφαλέστερες διαδικτυακές επαφές των παιδιών

Η ανάγκη της κατανόησης από όλους και ιδιαίτερα από τους ανηλίκους χρήστες ότι τα άτομα που γνωρίζουν μόνο μέσω Διαδικτύου, παραμένουν πάντα «άγνωστα», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της δράσης Saferinternet.gr, του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.

Με αφορμή το τραγικό γεγονός βιασμού μιας 15χρονης μαθήτριας από 20χρονο, που η νέα γνώρισε μέσω του Facebook, το Κέντρο αναφέρει ότι, δυστυχώς, συχνά οι έφηβοι παρερμηνεύουν την αληθινή σημασία της λέξης «φίλος» στο διαδίκτυο, όπου ελλοχεύουν διάφοροι κίνδυνοι.

0 Το μουσικό συγκρότημα Poll

Το μουσικό συγκρότημα Poll ιδρύθηκε το 1971 από τους Κώστα Τουρνά, Robert Williams, Σταύρο Λογαρίδη και Κώστα Παπαιωάννου.

Ένα «ιστορικό» συγκρότημα του 70, όχι ιδιαίτερα «μελωδικό», αλλά «πρωτοπόρο» στον στίχο.
Ένα χρόνο αργότερα, με την προσθήκη στα φωνητικά της Νάσιας Σανδη, και στα τύμπανα του Κώστα Παπαιωάννου μέλους μέχρι τότε των «Cinquetti», το συγκρότημα ξεκίνησε τις παραστάσεις του στο κλαμπ «Ελατήριο», δίνοντας και το «στίγμα» των μουσικών «επιρροών του που προέρχονταν από τους Crosby, Stills, Nash And Young, και από το κίνημα (γενικότερα) του Woodstock, και τα μηνύματα της αγάπης και της ειρήνης που έβγαιναν από τα Ποπ ακούσματα εκείνης της εποχής!
Η πρώτη τους δουλειά που θα καταγραφεί σε δίσκο 45 στροφών με τίτλο «Άνθρωπε Αγάπα»,αναδεικνύεται σε χρόνο ρεκόρ σε ύμνο για την νεολαία!


0 Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η κηδεία του Lifestyle


Η συνταγή των αρχιερέων της προπαγάνδας και των εργολάβων του «εκσυγχρονισμού» ήταν πετυχημένη: Ιλουστρασιόν πρότυπα ανοργασμικού περιεχομένου, ήχοι βλαχομπαρόκ, προγραμματισμένα ξεσαλέ, μελετημένα βίτσια και πλαστικές, καλά προφυλαγμένες από αισθήματα, απολαύσεις.
 Το άλλο φύλλο, σε συσκευασία δώρου, να περιμένει πάντα τη σωστή χρήση, αρκεί οι αναγνώστες να ακολουθούσαν κατά γράμμα τις οδηγίες.  Έρωτες δίχως χθες και χωρίς αύριο. Η ηδονή σαν τεχνική life style, χωρίς life, ούτε και style – «στυλάκι» μόνο. Όσο πιο ιμιτασιόν, τόσο πιο αυθεντικό.  Ο σνομπισμός του φτωχομπινέ που πιστεύει ότι έχει πιάσει τη ζωή από τα κέρατα. Το παραμύθι του κομπλεξικού που αισθάνεται μεγαλοαστός, επειδή φοράει κουστούμι Αρμάνι. 
Μια κοινωνία ευνουχιζόταν παίρνοντας μάτι στα εξώφυλλα και τις τηλεοπτικές οθόνες.

Αν μας καλούσαν -  πράγμα που δεν θα γίνει ποτέ – σε μια εκπομπή με θέμα την “κηδεία του Lifestyle”  θα διαλέγαμε τις προηγούμενες λέξεις, από μια παλαιότερη ανάρτηση του antinews.gr, για να εκφωνήσουμε τον επικήδειο μιας νοοτροπίας και ενός κόσμου τον θάνατο του οποίου παρουσιάζει καθημερινά από τα ΜΜΕ ο αρχιερέας του κ. Πέτρος Κωστόπουλος.

0 Σκι στις χιονισμένες κορυφές του… Μαρόκο!

perierga.gr - Πάμε για σκι στις χιονισμένες κορυφές του... Μαρόκο!
Αν έχετε συνδέσει το Μαρόκο μόνο με ζέστη, υψηλές θερμοκρασίες, ερήμους και οάσεις, μάλλον έχετε καιρό να διαβάσετε τους ταξιδιωτικούς οδηγούς για τη χώρα αυτή.

Γιατί το Μαρόκο είναι επίσης ένας… απροσδόκητος προορισμός για σκι.


Τι κι αν η χώρα αυτή φημίζεται ως ένα τρόπον τινά καλοκαιρινό «θέρετρο» με αρκετές πολιτιστικές «ατραξιόν»; Οι χιονισμένες πλαγιές της οροσειράς High Atlas και τα δύο χιονοδρομικά που διαθέτει κρύβουν πολλές εκπλήξεις.

0 Η λευκή τίγρης

Η λευκή τίγρης είναι ένα πανέμορφο, εντυπωσιακό άγριο ζώο. Εκπληκτική ομορφιά και εντυπωσιακή δύναμη συνδυάζονται σ' αυτό το θαυμάσιο ζώο.  
 
Έχει προκύψει από γονιδιακή μετάλλαξη και συγκεκριμένα από το υπολειπόμενο μεταλλαγμένο γονίδιο της τίγρης της Βεγγάλης. 
 
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι σε μία από 10.000 γεννήσεις από τίγρεις της Βεγγάλης θα προκύψει λευκή τίγρης.

0 50 πανέμορφες φωτογραφίες με άλογα

 Equine photographyΤα άλογα είναι χωρίς αμφιβολία από τα ομορφότερα ζώα του πλανήτη μας και η συγκεκριμένη φωτογραφική συλλογή το αποδεικνύει
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...