ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

0 Δείτε τι έγινε όταν ένας ανεμοστρόβιλος πέρασε μέσα από μία τράπεζα…

ανεμοστρόβιλος



0 Τέχνη με μονωτική ταινία

adhesive-tape-art (2)
Ο καλλιτέχνης Mark Khaisman χρησιμοποιεί μονωτική ταινία πάνω σε πλέξιγκλας και δημιουργεί απίστευτα έργα τέχνης. Δείτε παρακάτω μερικά δείγματα της δουλειάς του…

0 Δομήνικος Θεοτοκόπουλος (El Greco)

Το 1541, στο Ηράκλειο της Κρήτης, γεννήθηκε ένα αγόρι που αργότερα θα χαρακτηριζόταν σαν ένας απ’ τους πιο ανήσυχους και αινιγματικούς ζωγράφους όλων των εποχών. Ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος. 

Στην Κρήτη έλαβε τα πρώτα μαθήματα ζωγραφικής και δέχτηκε τις επιδράσεις των Κρητών ζωγράφων και της βυζαντινής τέχνης.
Το 1566 πηγαίνει στη Βενετία και μαθητεύει στο.... εργαστήριο του Τιτσιάνο...

2 Θα τρώγατε εσείς σε αυτό το κινέζικο εστιατόριο ;



Ωραίο το κινέζικο φαΐ. Και σίγουρα η θέα από την κορυφή του βρίσκεται το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι καταπληκτική. Τώρα, λογικά θα σκεφθείτε: «Πρέπει να έχω τζιπ για να ανέβω εκεί πάνω». Μην ανησυχείτε. Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Υπάρχει τελεφερίκ.

0 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ

 Να τι μυαλά και προσωπικότητες διώχνει η Ελλάδα με την πολιτική της

Ο Δρ. Διομήδης Μιχαλόπουλος, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκ/γων Μηχ/κών & Μηχ/κών Υπολογιστών (ΤΗΜΜΥ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Διδάκτωρ του ιδίου Τμήματος και τώρα μεταδιδακτορικός ερευνητής στο University of British Columbia (UBC), βραβεύτηκε με τη μεγαλύτερη διεθνή διάκριση για νέο επιστήμονα στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, το βραβείο Marconi Young Scholar Award. Το βραβείο αυτό απονέμεται κάθε χρόνο από την Marconi Society (http://www.marconisociety.org/ ) σε επιστήμονες κάτω των 27 ετών, οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν ήδη σημαντική συμβολή στην έρευνα στις Τηλεπικοινωνίες...


Μέλη της Marconi Society είναι οι κορυφαίοι επιστήμονες σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο των τηλεπικοινωνιώνΌπως σχολιάζει στο Δελτίου Τύπου που εξέδωσε η Marconi Society ο διεθνούς φήμης επιστήμονας, Dr. Theodore Rappaport, Καθηγητής στο University of Texas at Austin: «Η έρευνα του Δρ. Μιχαλόπουλου είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση της ποιότητας επικοινωνίας στα ασύρματα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, χρησιμοποιώντας τεχνικές συνεργατικής επικοινωνίας (cooperative communications) οι οποίες μπορούν δώσουν αξιόπιστη πρόσβαση σε περιοχές με χαμηλή στάθμη σήματος».O Διομήδης Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Από το 2000 έως το 2005 φοίτησε στο ΤΗΜΜΥ του ΑΠΘ. Από το 2005 έως το 2009 ανήκε στην ερευνητική ομάδα του Γ. Καραγιαννίδη, Αναπληρωτή Καθηγητή ΑΠΘ, όπου και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή. Το 2009 έλαβε την υποτροφία του Ιδρύματος Killam για μεταδιδακτορικές σπουδές στο UBC όπου και εργάζεται έως σήμερα.

http://fimotro.blogspot.com/

0 Το μυστηριώδες "εξάγωνο" του πλανήτη Κρόνου (video)

  Όταν πριν από τρία χρόνια το διαστημικό σκάφος Cassini κατέγραψε μια "μυστηριώδη" εξαγωνική δομή στον πλανήτη Κρόνο, κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν για "φουσκωμένα σύννεφα" που έδιναν την ψευδαίσθηση κάποιου ακίνητου εξάγωνου σχηματισμού στον βόρειο πόλο του γιγάντιου πλανήτη (στη φωτογραφία). ...

0 Κάλεσε κατά λάθος 21.000 άτομα στο σπίτι της!

Μία λάθος ρύθμιση στο Facebook είχε ως αποτέλεσμα αντί για 15 καλεσμένους να έχει 21.000.

Ένα κοριτσάκι 15 χρονών από την Αγγλία θέλοντας ναγιορτάσει τα γενέθλιά της αποφάσισε να καλέσει τους φίλους της σε πάρτι που θα έκανε σπίτι μέσω πρόσκλησης από το Facebook.

Έτσι η 15χρονη δημιούργησε ένα event στο Facebook κι έστειλε προσκλήσεις σε 15 φίλους της στο Facebook, όμως δεν .....

0 Η απολιθωμένη μαργαρίτα!

Μια μαργαρίτα ηλικίας 47 εκατομμυρίων ετών εντοπίστηκε στην Παταγονία και θεωρείται η αρχαιότερη του κόσμου!

"Η ηλικία αυτής της απολιθωμένης μαργαρίτας είναι 47 εκατομμύρια έτη", τόνισε ο διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας της τοπικής λίμνης Γκουτιέρες, Ροντόλφο Κορσολίνι.....

0 Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία είναι δρόμος;

Αν και μοιάζει πάρα πολύ σαν ένα δρόμο, στην πραγματικότητα δεν είναι.

Πρόκειται για ένα κανάλι στην Λουιζιάνα, το οποίο μοιάζει με έναν δρόμο, γιατί έχει καλυφθεί από .......

0 Πέρασε το φίλο του για ορτύκι και τον πυροβόλησε στο κεφάλι


 Στο Πλωμάρι Λέσβου
Δύο φίλοι βγήκαν το πρωϊ για να πάνε στο κυνήγι.
Κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο που είναι 36 ετών, είδε μπροστά του να πετάει ένα ορτύκι.
Αμέσως σήκωσε το όπλο και σκόπευσε στην πορεία του πουλιού το οποίο είχε κατεύθυνση προς το μέρος του φίλου του, που είναι 18 χρονών.
Μόλις στόχευσε το ορτύκι πυροβόλησε, αλλά στην ίδια πορεία του στόχου, ήταν και ο φίλος του, τον οποίο τραυμάτισαν τα σκάγια στην...

0 Συμφωνία για επενδύσεις, ύψους 5 δισ. δολαρίων

Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Κατάρ, για επενδύσεις ύψους 5 δισ. δολαρίων από το εμιράτο, υπεγράφη στις ΗΠΑ. Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τις στρατηγικές επενδύσεις, Χ.Παμπούκης και ο εκτελεστικός διευθυντής της Qatar Investment Authority, Αχμάντ Αλ Σαγέντ.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο εμίρης Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Τάνι και ο πρωθυπουργός. «Αυτό το μνημόνιο είναι ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει και των δικών μας προσπαθειών και δυνατοτήτων της Ελλάδας,...

0 Επιχείρηση διάσωσης εγκλωβισμένων φαλαινών στη Νέα Ζηλανδία

Επιχείρηση διάσωσης 24 φαλαινών στήθηκε σε μία απομονωμένη παραλία στη Νέα Ζηλανδία, όπου ειδικά συνεργεία φορτώνουν τα θαλάσσια θηλαστικά σε μεγάλα φορτηγά για να τα μεταφέρουν 50 χιλιόμετρα πιο μακριά και να τα αφήσουν σε πιο ήρεμα νερά, με την ελπίδα ότι έτσι θα τα σώσουν.

Οι 24 φάλαινες είναι οι μόνες που επέζησαν από ένα μεγάλο κοπάδι που εγκλωβίστηκε στα ρηχά, στην απομακρυσμένη παραλία Σπίριτς, στο βορειότερο άκρο της Βόρειας Νήσου, όπου λόγω των ισχυρών ανέμων και της θαλασσοταραχής τα κήτη δεν ....

0 Στα 100 με πούρα και ουίσκι

Έχει βρει το κλειδί για την μακροζωία. Είναι ο Άρθουρ που για να γιορτάσει τα εκατοστά γενέθλια του κέρασε τα παιδιά του και τους φίλους του σε τοπική παμπ της Σούφολκ πίνοντας πέντε ποτηράκια παραπάνω!


Ο Αρθουρ έχει καπνίσει


τον Αμαζόνιο και έχει ...

0 Πόρισμα-καταπέλτης για τους τρεις νεκρούς στη Marfin

Η μοναδική έξοδος κινδύνου στο υποκατάστημα της Μarfin στην οδό Σταδίου ήταν κλειδωμένη, ενώ είχε χαθεί το τηλεχειριστήριο που θα μπορούσε να την ανοίξει. Οι εργαζόμενοι, στην προσπάθειά τους να διασωθούν μετά τον εμπρησμό από τις μολότοφ, εγκλωβίστηκαν σε μια σιδερένια κλούβα. Η τραγωδία ίσως θα ήταν μεγαλύτερη αν δεν είχε μείνει συμπτωματικά ανοιχτή μια πόρτα διαφυγής για να εξαερίζεται ο χώρος επειδή μύριζε μια τουαλέτα!

0 Στον κοσμο υπαρχουν περιπου 7000 ατομα των οποιων το αιμα ειναι μπλε

Η Αγγλίδα Polly Neti (12 χρονών) είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι, μόνο που το αίμα της είναι στο χρώμα μελιτζάνας. Κατά τη γέννηση της το αιματολογικό κέντρο διαβεβαίωσε τους γονείς ότι το παιδί θα αναπτυχθεί φυσιολογικά.
Όταν ρώτησαν γιατί το αίμα είναι μπλε ; Η απάντηση
ήταν απρόσμενη: υπεύθυνο για αυτήν την κατάσταση ήταν το αντισυλληπτικό που έπερνε η μητέρα του κοριτσιού αρκετά χρόνια πρωτού μείνει έγκυος.
Ο γιατρός της Πόλλυ, καθηγητής στο Κέντρο Αιματολογίας του Λονδίνου Efresi Robert, εξήγησε: "Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα των οποίων το αίμα έχει μια μπλε απόχρωση. Αποκαλούντε κυανητικοί απο cyanea (Λατινικά - μπλε). Ο σιδήρος στο αίμα τους, αντικαθίσταται από χαλκό, χωρίς την αλλαγή όμως των λειτουργιών του, το χρώμα μπλε-ιώδες προέρχεται από τις προσμείξεις χαλκό και σιδήρου ».

0 ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΙ ΣΚΥΛΟΙ


0 Διαστημικός… τουρισμός


H Boeing σε συνεργασία με την εταιρεία Space Adventures, σχεδιάζει μια διαστημική κάψουλα η οποία θα μπορεί να μεταφέρει επτά τουρίστες σε τροχιά ή μέχρι τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. 
Το διαστημικό σκάφος που φέρει το όνομα CST-100 θα είναι έτοιμο το 2012. 
Κάρτα… επιβίβασης στο διαστημικό σκάφος θα μπορούν να πάρουν ιδιώτες και εταιρίες με το ανάλογο… ακριβό αντίτιμο, όπως επίσης και μη κυβερνητικές οργανώσεις και ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
 
 /i-diadromi.blogspot.com/


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...