ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

0 Οσκαρ γκαντεμιάς: Τι μπορεί να πάθει κάποιος σε μόλις 30 δευτερόλεπτα [βίντεο]

Οσκαρ γκαντεμιάς: Τι μπορεί να πάθει κάποιος σε μόλις 30 δευτερόλεπτα [βίντεο]
Τη χειρότερη ημέρα της ζωής του πρέπει να έζησε ο άτυχος πρωταγωνιστής του βίντεο ο οποίος είδε τα πάντα να έρχονται ανάποδα σε μισό λεπτό.

Αρχικά στην προσπάθειά του να πιάσει ένα μπαλάκι που του έχει πέσει στον αυτοκινητόδρομο δέχεται ένα ισχυρό χτύπημα από μια μπάρα που πέφτει πάνω στο κεφάλι του.

Πριν προλάβει όμως να συνέλθει ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου που είχε σταματήσει βλέποντας το χτύπημα δεν υπολογίζει σωστά και περνάει πάνω από το πόδι του άτυχου άνδρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...