ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

0 Ελληνική Μουσική Ιλλουμινατι και όχι μόνο!! Όλοι στο γυαλί κάποιον υπηρετούν το γνωρίζουν δεν το γνωρίζουν!!!

Καταρχάς για όσους είναι η πρώτη φορά που ασχολούνται με το θέμα καλό είναι να κανουν μια επίσκεψη εδω  forum ώστε να κατανοήσουν τους συμβολισμούς ! Οι πιο ενημερωμένοι ακολουθείστε μας σε ένα ταξίδι εικόνας και βίντεο και...
αναρωτηθείτε αν υπάρχει μια στο εκατομμύριο όλα όσα θα δείτε να τα ακολουθούν όλοι από απλή σύμπτωση  !!


Ωραία ας ξεκινήσουμε με ένα γενικό βίντεο για αν μπούμε βήμα βήμα στο θέμα... 

0 Οι διεθνείς κλεπτοκράτες της Τριμερούς Επιτροπής κατέστρωσαν τα σχέδιά τους στο Τόκιο


Η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission ή TC) πραγματοποίησε την ετήσια συνεδρίασή της στις 21 - 22 Απριλίουστο Hotel Okura στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής στο κέντρο του Τόκιο. Περίπου 400 ήταν παρόντες. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης το Σαββατοκύριακο, η ομάδα των παγκοσμιοποιητών προσπάθησε να προωθήσει το στόχο τηςπαγκόσμιας κυβέρνησης, παρά τη δίκαιη λαϊκή οργή κατά της ελίτ των διεθνών τραπεζιτών που φέρουν την ευθύνη για τη κατάρρευση των οικονομιών σε όλο τον κόσμο. 
Οι συναντήσεις σε Τόκιο, Σικάγο (σύνοδος ΝΑΤΟ), Βιρτζίνια (συνάντηση Λέσχης Bilderberg) είναι μέρος του σχεδίου για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη...

0 Τέλος και επίσημα η συνθήκη ACTA


''Σχόλιο Ανοιχτής ματιάς: Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της μάχης που δώσαμε σε παγκόσμιο επίπεδο όλα τα blogs κτλ. Το καθένα με όποια δύναμη είχε. Και είναι παράδειγμα για να δουν μερικοί πως όταν δίνουμε μάχες απέναντι στο κατεστημένο, νικάμε!''


Η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Neelie Kroes, υπεύθυνη για την Ψηφιακή Ατζέντα της Ένωσης, προανήγγειλε την απόσυρση της συνθήκης ACTA. Πρόκειται για μια σημαντική νίκη στον αγώνα για ένα Internet χωρίς ασφυκτικούς κανόνεςcopyright.
Η συνθήκη ACTA προέβλεπε την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίαςστο Internet και όχι μόνο. Ωστόσο, οι πολέμιοι της συνθήκης έκαναν λόγο για περιορισμό των ατομικών ελευθεριών και παραβίαση του προσωπικού απορρήτου, ζητώντας την άμεση απόσυρσή της...

0 Το παράξενο L' Oriu de Cani

Το παράξενο "L'Oriu de Cani", που βρίσκεται στην Κορσική, πιστεύετε πως κατασκευάστηκε κάπου στον Μεσαίωνα και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των τοπικών θρύλων.
Πρόκειται για ένα σπίτι το οποίο δημιουργήθηκε μέσα σε έναν περίεργο βράχο. Το κοίλο μέρος του βράχου αποτελεί το ένα τμήμα της κατοικίας, ενώ το υπόλοιπο κομμάτι του σπιτιού χτίστηκε με τούβλα και λάσπη.

0 Η εκπληκτική άγρια φύση σε… ομάδες!

perierga.gr - Η εκπληκτική άγρια φύση στην... αγέλη!Ο φωτογράφος Bobby Haas, συνεργάτης του «National Geographic», αποτυπώνει εδώ και χρόνια στο φωτογραφικό φακό του όλα τα περίεργα της άγριας φύσης, κάνοντας ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα σε δάση, σε ποτάμια και λίμνες, ακόμη σε σημεία που δύσκολα προσεγγίζει ο άνθρωπος.
Εκεί, δηλαδή που είναι σίγουρος ότι οι εικόνες του θα είναι μοναδικές, σπάνιες μερικές φορές και -το σημαντικότερο- εντυπωσιακές από κάθε πλευρά. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε και η συλλογή που βλέπετε, με βασικό θέμα τους απίθανους ομαδικούς σχηματισμούς των άγριων ζώων και πτηνών. Έτσι αγέλες ελεφάντων, καμηλοπαρδάλεις και ζέβρες αλλά και σμήνη φλαμίνγκο «πιάστηκαν» στο φακό την κατάλληλη στιγμή…

0 Οι μοναδικοί ξανθοί άνθρωποι της Μελανησίας

Οι κάτοικοι των νησιών του Σολομώντος στον Ειρηνικό Ωκεανό (στη Μελανησία) έχουν το πιο σκούρο δέρμα από οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο εκτός Αφρικής. Την ίδια στιγμή ποσοστό περίπου 10% των κατοίκων των νησιών έχει ξανθό χρώμα μαλλιών.

Μέχρι σήμερα πιστευόταν ότι το ξανθό χρώμα εισήχθη στα νησιά από ευρωπαίους αποίκους. Νέα μελέτη δείχνει όμως ότι το ξανθό χρώμα των κατοίκων της Μελανησίας εξελίχθηκε ανεξάρτητα.

0 Κληρωνουμε 10 βραχιολια - Δηλωστε συμμετοχη

Πάρτε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις 30 Μαϊου και κερδίστε 10 καλοκαιρινά βραχιόλια που έχουν ξετρελάνει όλες τις γυναίκες. Βραχιόλια απο καουτσούκ σε διάφορα χρώματα με χάντρες και άλλα μεταλικά στοιχεία.

Ο νικητής θα λάβει μύνημα απο εμάς οτι κέρδισε και θα του στείλουμε τα βραχιόλια στην διεύθυνση που θα μας υποδείξει με δικά μας έξοδα

Η συμμετοχή σας κατωχυρώνεται στέλνοντας ένα απλό e-mail αναφέροντας το όνομά σας και πείτε μας "Για τον διαγωνισμό"

Στείλτε στο mysterythings@yahoo.gr
Τα βραχιόλια ειναι μια προσφορά από την Ξανθίππη's Handmade όπου μπορείτε να μπείτε και να δείτε πεισσότερα προϊόντα

0 Νυμφαίο | Ένας οικισμός υπόδειγμα



Ο ορεινός οικισμός του Νυμφαίου , που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.350 μ., έχει χαρακτηριστεί ως «διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός». Τον συναντούμε σε απόσταση 57 χλμ. από τη Φλώρινα και συγκεκριμένα στις ανατολικές πλαγιές του Βιτσίου.

Το Νυμφαίο κατοικήθηκε γύρω στο 1385 από Βλάχους Οδίτες, λατινοφωνήσαντες αυτόχθονες Μακεδόνες, που για 1400 χρόνια είχαν αναλάβει τη φύλαξη της γειτονικής Εγνατίας Οδού και είχαν καταφύγει στα απρόσιτα βουνά μετά από σκληρές μάχες με τους Οθωμανούς.


Το 1630 περίπου ξεκίνησαν να ασχολούνται με την ασημουργία, με αποτέλεσμα το χωριό να αναδειχθεί σε ξακουστό κέντρο αργυροχρυσοχοΐας όλης της Μακεδονίας. Αρχικά, οι κάτοικοι που πρωτοεγκαταστάθηκαν στο χωριό τού έδωσαν το όνομα Νιβεάστα, για το οποίο υπάρχουν οι εξής τρεις ερμηνείες: α) «Νύφη», λόγω της ομορφιάς του τόπου, β) «αθέατη», επειδή βρισκόταν σε σημείο όπου η ορατότητά του δεν ήταν εύκολη, γ) «χιονάτη». Την τελική του ονομασία έλαβε το 1928. Δυστυχώς, όμως, μετά τη γερμανική κατοχή, όπως άλλωστε συνέβη και με πολλά χωριά της χώρας, άρχισε σταδιακά να ερημώνει.

0 Υψηλάντη: Η πόλη στο Μίσιγκαν της Αμερικής προς τιμήν του Έλληνα στρατηγού


Η πόλη "Υψηλάντη" (Ypsilanti), βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πολιτείας του Μίσιγκαν στην Αμερική. Το 2000, ο καταγεγραμμένος πληθυσμός της πόλης ήταν 22,362 κάτοικοι. Η γεωγραφική τοποθεσία της πόλης, είναι στην διασταύρωση του ποταμού Χάρον και της λεωφόρου Μίσιγκαν.

Στις 23 Ιουλίου, 2007 , ο κυβερνήτης της πολιτείας του Μίσιγκαν, ανακοίνωσε οτι η πόλη επρόκειτο να συμπεριληφθεί απο την MSHDA (Michigan State Housing Development Authority) στο πρόγραμμα Blueprint, που θα επικεντρωνόταν στην οικονομική ανάπτυξη και αναβάθμιση της συγκεκριμένης πόλης, δημιουργώντας νέα έργα και προγράμματα ,που σαν αποτέλεσμα θα είχαν δεκάδες νέες θέσεις εργασίας στους κατοίκους και μία σταθερότητα στην οικονομία της.

0 Σπάνιες φωτογραφίες από το Kowloon Walled City

Άθλιες συνθήκες διαβίωσης στην άλλοτε πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στο κόσμο

Το Kowloon Walled City θεωρούταν κάποτε η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή στο πλανήτη μας, με 50.000 ανθρώπους να στοιβάζονται μέσα σε λίγα οικοδομικά τετράγωνα. Σήμερα, 20 χρόνια μετά τη κατεδάφιση του, βγήκε στο φως της δημοσιότητας μια σπάνια φωτογραφική συλλογή, η οποία παρουσιάζει τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης που αντιμετώπιζαν αυτοί οι άνθρωποι.

Ο Καναδός φωτογράφος Greg Girard συνεργάστηκε με τον Ian Lamboth και οι δύο άνδρες πέρασαν πέντε χρόνια μέσα στη περιβόητη κινεζική πόλη, προτού κατεδαφιστεί το 1992.

Μέσα στη πόλη των 33.000 οικογενειών και επιχειρήσεων υπήρχαν 300 διασυνδεδεμένα πολυώροφα κτίρια σε μόλις 0,026 τετραγωνικά χιλιόμετρα – όλα κατασκευασμένα χωρίς εισφορές από έναν μόνο αρχιτέκτονα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...