ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

2 Ο Βασιλης Παπακωνσταντινου ενώνει τη φωνη του μαζί με όλους τους Έλληνες που αγωνίζονται!!!

Μεγάλη συναυλία του Βασιλη Παπακωνσταντινου την Κυριακη 5 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα στο
Σύνταγμα!!!!Σάρκα από τη σάρκα του λαού ο δικος μας Βασιλης συμμετεχει σχεδόν καθημερινά στην λαική εξέγερση των αποφασισμενων Ελληνων στο Σύνταγμα.Όπως έχει κανει αμετρητες φορες στο παρελθόν έτσι και τώρα βρίσκεται στην πρωτη γραμμή, συμβαλοντας και αυτός με τη φωνη και.....

0 Κασιμάτης: «Το άρθρο 120 έχει ήδη ενεργοποιηθεί»! Για να καταλάβουν όλοι ότι μια επανάσταση τώρα είναι νόμιμη.!!!

Ο μεγαλύτερος Συνταγματολόγος αυτή τη στιγμή στη χώρα κ. Γ. Κασιμάτης, κατά τη χθεσινή ομιλία του στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, είπε ότι το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων έχει ήδη ενεργοποιηθεί.
Υπενθυμίζουμε ότι το άρθρο αυτό, αντίστοιχο του 114 του προηγούμενου Συντάγματος του 1952, λέει....
στις παραγρ. 2,3 και 4, τα εξής:

0 Γέμισε κρεμάλες το σύνταγμα!!!

Δείτε κι άλλες εικόνες...

0 23 λόγοι για να είμαι "Αγανακτισμένος"...

Είμαι αγανακτισμένος!..

Γιατί εδώ και δεκαετίες κυβερνούν τη χώρα πρωθυπουργοί, υπουργοί και βολευτές που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους πριν ασχοληθούν με την πολιτική, δεν ξύπνησαν ποτέ στις έξι το πρωί να στριμωχτούν στο λεωφορείο για να πάνε στο μεροκάματο…
Είμαι αγανακτισμένος!..

0 Βρυκούς: Η Χαμένη Αρχαία Πόλη της Καρπάθου

Συγγραφέας: Παπαγεωργίου Μηνάς(Beetlejuice)

Στο νοτιοανατολικό άκρο του Αιγαίου, ανάμεσα σε Κρήτη και Ρόδο, βρίσκεται το νοτιότερο -μαζί με τη μικρή Κάσο- νησί των Δωδεκανήσων. Πρόκειται για την Κάρπαθο, την ανεμόεσσα, όπως είναι γνωστή, από τα ομηρικά κιόλας χρόνια. Ένας τόπος που χαρακτηρίζεται από την αβίαστη προσήλωση των κατοίκων του στα ήθη και στα έθιμα τους, έθιμα πανάρχαια, οι ρίζες των οποίων αρκετές φορές χάνονται ως τα βάθη των αιώνων.

0 Φολέγανδρος, η αγαπημένη των ανέμελων



Υπάρχουν νησιά που δε χρειάζεται να κάνουν επίδειξη των παραλιών τους για να μας πείσουν ότι είναι κατάλληλα για καλοκαιρινές διακοπές. Ένα από αυτά είναι η  ακομπλεξάριστη Φολέγανδρος που έρχεται να μας επιβεβαιώσει πως υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μπορούν να κάνουν το διάλειμμα απ’ την πόλη αξέχαστο. Το μόνο που επιβάλλεται στο νησί είναι η καλή παρέα!

1 Γνωρίζετε από που προέρχεται η ημισέληνος με το αστέρι;

Οι Τούρκοι ενώ μας αποκαλούν Γιουνάνηδες (δηλαδή, Ίωνες) εξακολουθούν να κατέχουν την Ιωνία! Από που προέρχεται όμως το εθνικό σύμβολο της γείτονος χώρας;

Η Τούρκικη σημαία, και το αντίστοιχο "εθνικό σύμβολο" των Τούρκων, προέρχεται από ένα σύμβολο του Βυζαντίου, αλλά της αρχαιοελληνικής πόλης Βυζάντιον, που υπήρχε στην θέση της Κωνσταντινούπολης.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
Αυτό το σήμα, που είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης, έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου όταν ο Φίλιππος, πατέρας του Μεγαλέξανδρου, προσπάθησε να καταλάβει αυτή την πόλη, και μια νύχτα με συννεφιά, έστειλε πολεμιστές (σαν καταδρομική επιχείρηση) να περάσουν τα τείχη, για να αλώσουν την πόλη.

0 Μια καταπληκτική εκστρατεία στην Τούνδρα – και ένας πανέμορφος πλανήτης…


Μια καταπληκτική αποστολή από την Yakutia στη Ρωσία μέχρι την χερσόνησο Taymyr σε επιβατικά αυτοκίνητα…
Ένα ταξίδι που κράτησε 33 ημέρες με 5000 χιλιόμετρα διαδρομής. Επικίνδυνο και γεμάτο… ρίσκα σε απίστευτες συνθήκες.
Καθώς νυχτώνει κάνει κρύο. Πραγματικό κρύο. Θερμοκρασίες στα -43… -45 º C. Όταν η δρόμος κατηφορίσει θα πάει στους -50 º C. Απομονωμένες, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απομονωμένες περιοχές, μοναδικά στιγμιότυπα και, μια και είμαστε στο gadgetfreak.gr, πραγματικά μοναδικά οχήματα κάθε τύπου!
Απολαύστε…

0 Τα blogs έχουν όνομα: Τις ιδέες τους

Επειδή ζούμε στη χώρα όπου το αυτονόητο είναι εξαιρετικά… δύσκολο να το παραδεχθεί κανείς, η χθεσινή γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου περί της άρσης της ανωνυμίας των blogs, προκειμένου να διαπιστώνονται τα «ίχνη» τυχόν εγκληματικών πράξεων (στη… νηπιακή τους έκδοση, εκβιασμοί) ήρθε για ακόμη μια φορά να ταράξει τα βαλτωμένα νερά της μακαριότητάς μας.
Ο Άρειος Πάγος είπε το αυτονόητο. Ποιός δεν θα ήθελε να διαπιστώνονται και να καταδικάζονται εγκληματικές πράξεις; Προφανώς μονάχα όσοι… τις έχουν εμπνευστεί, θα πείτε δικαίως....
Και νόμιζαν, σκεφτόμενοι με κουτοπόνηρο και αφελή τρόπο, ότι θα μπορούσαν να ξεφύγουν.

1 Αφισάκια που θέλουν να πάνε πλατεία!

Μερικά αφισάκια απλά και εύκολα για φωτοτυπίες τα οποία μπορεί όποιος θέλει να αξιοποιήσει ως διαμαρτυρία, σχόλιο ή για να ανοίξουμε την κουβέντα μεταξύ μας. Αλλά αποτελούν και μια προτροπή όλοι και όλες μας να επικοινωνήσουμε, να εκφραστούμε, να φωνάξουμε ή να βάλουμε σε χαρτί τις σκέψεις μας. Η τεχνική αρτιότητα είναι μηδέν μπροστά στην άποψη. Πατήστε πάνω τους κατεβάστε τα και φωτοτυπήστε τα. Και κυρίως φτιάξτε και εσείς δικά σας!

0 Ενα ΣΠΑΝΙΟ video!!!Ο ΓΑΠ με εβραικό καπελάκι ΚΙΠΑ καταθέτει στεφάνι στο μνημείο των εβραίων στο Ισραηλ..


O Γιώργος Παπανδρέου (Jeffrey Mineiko) καταθέτει στεφάνι στο μνημείο των Εβραίων στο Ισραηλ, έχων στο κεφάλι του το εβραϊκό καπελάκι ΚΙΠΑ, που επιτρέπεται να φορούν ΜΟΝΟ Εβραίοι.

0 Υπό εξαφάνιση ο θαλασσοκόρακας στο Βόρειο Αιγαίο

Για μήνες ολόκληρους, τεράστιες θαλάσσιες εκτάσεις στο Βόρειο Αιγαίο παρέμειναν θολές, με καταστροφικές συνέπειες για την αναπαραγωγή του θαλασσοκόρακα. Η υπεύθυνη δράσεων ευαισθητοποίησης της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας Ρούλα Τρίγκου λέει: «Η αναπαραγωγή του κυριολεκτικά αποδεκατίστηκε και σε ορισμένες αποικίες καταγράφηκαν έως και 50 φορές λιγότεροι νεοσσοί σε σύγκριση με τις...
προηγούμενες χρονιές.

Ο θαλασσοκόρακας φωλιάζει σε όλες τις νησιωτικές περιοχές αλλά όχι με την ίδια πυκνότητα. Οι μεγαλύτερες αποικίες καταγράφονται στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο καθώς και στις Σποράδες. Υπολογίζεται ότι στη χώρα μας φωλιάζουν 1.000 με 1.200 ζευγάρια, τα ....

0 Η αλήθεια του Φουά-γκρά


ΤΟ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΩΤΙ ΠΑΠΙΑΣ.....ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΩΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗς ΠΑΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ


Το Foie gras έχει καθιερωθεί σε κάποιους κύκλους gourmet φαγητού ως ακριβό έδεσμα , αλλά αν οι περισσότεροι άνθρωποι ήξεραν πώς παράγεται το φουαγκρά, θα ήταν τρομοκρατημένοι. Φουά-γκρα , είναι ο γαλλικός όρος για « λιπώδες ήπαρ, "είναι το προϊόν ακραίας σκληρότητας ανθρώπων απέναντι στα ζώα. Είναι το πρησμένο , ασθενές συκώτι πάπιας ή χήνας που τρέφονται βίαια μόνο μέχρι το σημείο του θανάτου τους πριν από τη σφαγή.

0 Σταύρος Αλεξανδρής: Κλιματική Αλλαγή - Η πιο καλοστημένη απάτη του αιώνα μας

Η αλλαγή του κλίματος αποτελεί ένα ισχυρό πολιτικό και οικονομικό ζήτημα στα χέρια των policy makers για λογαριασμό των ισχυρών κύκλων μιας παγκόσμιας ολιγαρχίας.

Πού χρεώνονται τα αιτία της κλιματικής αλλαγής;
Δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει κανείς ότι ο άνθρωπος είναι υπέρμετρα καταστροφικός και ασύδοτος με το ίδιο του το περιβάλλον.

Θα ήταν παράλογο να αποδεχθεί κανείς την άποψη της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC) και των ισχυρών κύκλων που την υποστηρίζουν, τις αιτίες που προκαλούν την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...