Καταπολεμούν τα καρδιαγγειακά νοσήματα και το διαβήτη, μειώνουν την «κακή» χοληστερίνη και αυξάνουν την «καλή», προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία στον οργανισμό μας...Αυτά είναι τα βασικότερα οφέλη που προσφέρουν στην υγεία μας οι ξηροί καρποί.
Μια χούφτα ξηροί καρποί τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα αρκεί. Προϋπόθεση, βέβαια, τόσο τα αμύγδαλα, τα φουντούκια, τα καρύδια όσο και τα φιστίκια, τα κουκουνάρια, οι πασατέμποι και οι ηλιόσποροι που θα τρώτε να είναι ανάλατα.






