ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

0 Αντί Για Βενζίνη, Κάψτε Νερό HHO

Μπορεί να νερό να γίνει καύσιμο για ένα αυτοκίνητο? Εννοώ είναι αλήθεια? Η απάντηση είναι ΝΑΙ !Μπορεί ένα αυτοκίνητο να καίει νερό. Υπάρχει βέβαια ένα μικρό πρόβλημα : Τα αυτοκίνητα που θα καίνε 100% νερό θα περάσουν δεκάδες χρόνια για να παραχθούν σε μαζική κλίμακα. Η τωρινή διαθέσιμη μέθοδος χρησιμοποιεί ακόμη βενζίνη η πετρέλαιο. Το νερό είναι συμπλήρωμα που αυξάνει δραματικά την αυτονομία. Χρησιμοποιείται λίγο ρεύμα από την μπαταρία του αυτοκινήτου σας για να διαχωρίσετε το νερό σε ένα αέριο που ονομάζεται ΗΗΟ. Το ΗΗΟ σημαίνει δύο μέρη Υδρογόνου και ένα μέρος Οξυγόνου. Το ΗΗΟ ονομάζεται αέριο Yull Brown. Είναι ένα αέριο που η φλόγα του δεν καίει το χέρι σας και ταυτόχρονα λειώνει τον χαλκό και το τιτάνιο σαν κερί!
Με αυτήν την τεχνολογία κινούνται ήδη πολλά αυτοκίνητα. Το αέριο ΗΗΟ είναι τρείς φορές πιο δυνατό από την βενζίνη.

0 Μασονία και Εκκλησία

Η μασονία είναι τόσο καλά δικτυωμένη που δεν φοβάται να αποκαλύψει το έργο της. Βρίσκονται ήδη στην τελική ευθεία για τον ερχομό του Αντίχριστου.
Σχέσεις Πατριαρχείου Αλεξανδρείας με τη Μασονία.
Είναι γεγονός ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εβραίων, το οποίο κρύβεται πίσω από την απόφαση Σημίτη για την απάλειψη του θρησκεύματος από τις νέες ταυτότητες ασκεί μέρος της εξουσίας του μέσω των Τεκτονικών Στοών που δυστυχώς υπάρχουν και στην χώρα μας. (Φώτο)Καθολική εκκλησία στο Βουκουρέστι Φιλοσοφική μασονική στοά!
 
Η δράση των Στοών αυτών είναι κυρίως παρασκηνιακή και αποσκοπεί στην εδραίωση των θέσεων και απόψεων τους. Αν και οι ίδιοι οι Τέκτονες αρνούνται κατηγορηματικά και απορρίπτουν την άποψη ότι ο τεκτονισμός αποτελεί θρησκεία εν τούτοις από την όλη δραστηριότητα τους αποδεικνύουν το αντίθετο.

0 ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Χρόνια τώρα παρατηρούμε στην ατμόσφαιρα επί καθημερινής βάσεως τους αεροψεκασμούς που γίνονται από αεροπλάνα αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προελεύσεως και όλοι αναρωτιούνται σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί αυτοί και από ποιον πραγματοποιούνται.

0 ''Ξεγελώντας το θάνατο.'' Απίστευτο βιντεο.

0 Ζήστε χωρίς χρήματα,ανταλλάσοντας είδη, ταλέντα και εμπειρίες!

Η εποχή της ανταλλαγής αγαθών χωρίς τη μεσολάβηση χρημάτων, επέστρεψε από τη Δευτέρα και για μία εβδομάδα στην Ιταλία. Από το Τορίνο, στον Βορρά, μέχρι την Κατάνη, στον Νότο, ένας ύπνος κοστίζει ένα βαζάκι μέλι ή ένα παλιό σκέιτμπορντ ή ένα αγαλματάκι νάνου για τον κήπο. Αν πάλι προτιμάτε, μπορείτε να εξασφαλίσετε δωρεάν τον ύπνο σας προσφέροντας ένα γεύμα μαγειρεμένο με τα χεράκια σας, βάφοντας ένα δωμάτιο, τραγουδώντας σε μια γιορτή ή ζωγραφίζοντας έναν τοίχο. Μάλιστα, πολλά από τα 300 πανδοχεία (ξενοδοχεία τύπου bed & breakfast) που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αποφάσισαν να παρατείνουν την προσφορά για όλο τον χρόνο.

0 Άλλη μια φάρσα της Ελληνοφρένειας



 

0 Τι είναι το μελάνωμα; Πώς εμφανίζεται; Ποια τα αίτια; Πώς γίνεται η διάγνωση και ποια είναι η θεραπεία;


Συντάκτης: Aλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr
Τι είναι το μελάνωμα;
Ο καρκίνος που αναπτύσσεται από τα μελανοκύτταρα, λέγεται μελάνωμα (άλλες ονομασίες: δερματικό μελάνωμα, κακόηθες μελάνωμα). Τα μελανοκύτταρα είναι τα κύτταρα που παράγουν την μελανίνη, πρωτεΐνη που έχει τον ρόλο να προστατεύει το δέρμα από την βλαπτική επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας, που είναι ο κατ΄ εξοχήν καρκινογενετικός παράγοντας για το δέρμα.  

0 Οδηγός της Λατινικής Αμερικής για... πρωτάρηδες

Η Λατινική Αμερική είναι μια τεράστια και ανεξερεύνητη ήπειρος, γεμάτη φυσικές ομορφιές, περιπέτειες και επίδοξες ανακαλύψεις. Ένα ταξίδι σε αυτή την ήπειρο είναι πραγματική εμπειρία ζωής. Από πού ξεκινάμε όμως;


H Νότια Αμερική γοητεύει τους ταξιδιώτες με την πληθώρα των φυσικών και πολιτιστικών αξιοθέατών της και με ένα μωσαϊκό πολιτισμών, από ανθρώπους διαφόρων φυλών. Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στα «must» αυτής της γοητευτικής ηπείρου και θα καταλάβετε ποιοι είναι οι λόγοι -πανέμορφες παραλίες, χιονισμένα βουνά, τροπικά δάση και εντυπωσιακά μνημεία- που την κάνουν τόσο ξεχωριστή κι έναν ταξιδιωτικό προορισμό-εμπειρία ζωής.

0 Σύννεφο πάνω από το Litla Dimun

Το Litla Dimun είναι ένα μικρό νησί στα Νησιά Φερόες. Είναι το μικρότερο από τα 18 κύρια νησιά, με έκταση λίγο πάνω από 1000 στρέμματα και είναι το μόνο ακατοίκητο.

Το νότιο άκρο του νησιού είναι ένας απότομος βράχος. Στο νησί υπάρχουν μόνο πρόβατα και θαλασσοπούλια.

0 Χρονολόγηση Άνθρακα 14

Μια από τις ευρύτατα χρησιμοποιημένες και γνωστές απόλυτες τεχνικές χρονολόγησης είναι carbon-14 (ή άνθρακας 14) χρονολογώντας, το οποίο είναι χρησιμοποιημένα μέχρι σήμερα οργανικά υπολείμματα.

Αυτό είναι μια ραδιομετρική τεχνική δεδομένου ότι μετρά τη ραδιενεργό αποσύνθεση. Carbon-14 είναι ένα ασταθές ισότοπο του κανονικού άνθρακα, άνθρακας-12. Η κοσμική ακτινοβολία που εισάγει τη γήινη ατμόσφαιρα παράγει carbon-14, και οι εγκαταστάσεις παίρνουν carbon-14 δεδομένου ότι απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα. Carbon-14 κινείται επάνω στην τροφική αλυσίδα δεδομένου ότι τα ζώα τρώνε τις εγκαταστάσεις και δεδομένου ότι τα αρπακτικά ζώα τρώνε άλλα ζώα.
 
 Με το θάνατο, η απορρόφηση carbon-14 των στάσεων. Αυτό το ασταθές ισότοπο αρχίζει να αναλύεται σε άζωτο-14. Διαρκεί 5.730 έτη για μισό carbon-14 στην αλλαγή στο άζωτο αυτό είναι η ημιζωή carbon-14. Μετά από άλλα 5.730 έτη μόνο το τέταρτο αρχικό carbon-14 θα παραμείνει. Μετά από ακόμα ένα 5.730 έτη ο ένας-όγδοος μόνο θα αφεθεί. Με να μετρήσει το ποσοστό carbon-14 μέσα οργανικό υλικό, οι επιστήμονες μπορούν να καθορίσουν ενός οργανικού χειροποίητου αντικειμένου ή ecofact ημερομηνία του θανάτου.

0 Οι ομορφιές και οι παραξενιές της Φύσης


Διαγωνισμός φωτογραφίας του National Geographic

Ένας χιμπατζής που κοιτάζει κατάματα την κάμερα, ένα μωρό-καγκουρό βγάζει διστακτικά το κεφάλι του μέσα από το σάκο της μητέρας του.

Αυτές και άλλες πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες που συμμετείχαν σε διαγωνισμό φωτογραφίας του National Geographic αποτυπώνουν τις ομορφιές και τις παραξενιές της Φύσης.

«Θέλουμε να προκαλέσουμε τους φωτογράφους να “πιάσουν” με τους φακούς τους αληθινές στιγμές, εστιάζοντας στη σύνθεση, το φωτισμό και τη… διάθεση, χωρίς τη χρήση ψηφιακών εφέ.

Το National Geographic Society ιδρύθηκε το 1888 και είναι ένας από τους μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στον κόσμο.

0 Γιατί δεν τα βάζεις με κάποιον στο μέγεθός σου;



«Μάχη» ανάμεσα σε ένα σκύλο και ένα αλογάκι της Παναγίας

Το παιχνιδιάρικο αυτό κουτάβι δεν πίστευε ότι θα δεχόταν επίθεση από… ένα έντομο πολλές φορές μικρότερο από το μέγεθός του!

Έτσι η αρχική του διάθεση για παιχνίδι μετατράπηκε σε μια… άνιση μάχη στην οποία τελικά δεν υπήρξε νικητής!

Τις φωτογραφίες τράβηξαν ερασιτέχνες στην πόλη Chengdu της επαρχίας Sichuan στη νότια Κίνα.

0 Τα γκράφιτι της αντίστασης στην Αθήνα – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ των Times

Τα γκράφιτι της αντίστασης στην Αθήνα – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ των Times
Το Αμερικανικό περιοδικό TIMES παρουσιάζει σήμερα ένα φωτορεπορτάζ από τους δρόμους της Αθήνας. Το περιοδικό φωτογραφίζει τα γκράφιτι της αντίστασης όπως τα ονομάζει.
Δείτε τις φωτογραφίες:

0 Δεν υπάρχουν άτομα με ειδικές αναγκές...


Υπάρχουν μόνο άτομα με ειδικές ικανότητες! Η κινούμενη εικόνα και το βίντεο αν μη τί άλλο το αποδεικνύουν!

0 Σπάνιος μπλε αστακός σώθηκε από του «Άγγλου τα δόντια»

Ένας απίστευτος μπλε αστακός σώθηκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή πριν καταλήξει ως «λιχουδιά» σε κάποιο τραπέζι.

Ο σπάνιος μπλε – ηλεκτρίκ αστακός αλιεύτηκε από ψαράδες ανοιχτά των ανατολικών ακτών της Σκωτίας και σύντομα βρέθηκε να πωλείται στην ψαραγορά του Λονδίνου.

Ωστόσο, ο ιχθυοπώλης Rex Goldsmith έκρινε ότι ο αστακός ήταν εξαιρετικά πολύτιμος για να φαγωθεί και τον αγόρασε πριν τον παραδώσει στους ερευνητές του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο.

0 Το Νεφέλωμα Της Καρδιάς!



Αυτή η εντυπωσιακή εικόνα του Νεφελώματος της Καρδιάς (Heart Nebula) τραβήχτηκε στις 10 Νοεμβρίου του 2011 με το γαλλο-καναδικό τηλεσκόπιο στην Χαβάη.

Πρόκειται για ένα νεφέλωμα εκπομπής που κείται 7.500 έτη φωτός μακριά από τη Γη στον αστερισμό της Κασσιόπειας. Απλώνεται σε μια έκταση 200 έτη φωτός.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...