ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

0 Σπάνιος μπλε αστακός σώθηκε από του «Άγγλου τα δόντια»

Ένας απίστευτος μπλε αστακός σώθηκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή πριν καταλήξει ως «λιχουδιά» σε κάποιο τραπέζι.

Ο σπάνιος μπλε – ηλεκτρίκ αστακός αλιεύτηκε από ψαράδες ανοιχτά των ανατολικών ακτών της Σκωτίας και σύντομα βρέθηκε να πωλείται στην ψαραγορά του Λονδίνου.

Ωστόσο, ο ιχθυοπώλης Rex Goldsmith έκρινε ότι ο αστακός ήταν εξαιρετικά πολύτιμος για να φαγωθεί και τον αγόρασε πριν τον παραδώσει στους ερευνητές του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο.


 Οι επιστήμονες του Μουσείου εκτιμούν ότι ο τυχερός Ευρωπαϊκός αστακός, που κανονικά είναι πιο σκουρόχρωμος, οφείλει το ασυνήθιστο χρώμα του σε μια σπάνια γενετική ποικιλία.

Τώρα ο αστακός είναι ασφαλής στο ενυδρείο του Λονδίνου, όπου και θα αρχίσει να εκτίθεται ικανοποιώντας την περιέργεια των επισκεπτών που θα σπεύσουν να τον δουν από κοντά.


- Περιπλανώμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...