ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

0 Παλιά comics: Όσα διαβάζαμε όταν ήμασταν μικροί


Συλλεκτικόν τεύχος. Τρεις δραχμαί. Ένα δισέλιδο ασπρόμαυρο, και ένα δισέλιδο έγχρωμο εναλλάξ. Ο Καρλ Μπαρκς. Ο Ρανταπλάν και ο Μιλού. Η άγρια δύση, η άγρια ζούγκλα, το Μίκυ Σίτυ και η αίσθηση του να ξεφυλλίζεις ένα… αδιάβαστο ακόμα τεύχος του Αστερίξ. Με τα παρακάτω κλασικά κι αγαπημένα comics θα προσπαθήσουμε να σας γεννήσουμε γλυκές αναμνήσεις όπως αυτές που μόλις σας θυμίσαμε. Και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

2 Ντουμπάι: Εντυπωσιακή βόλτα σε τέσσερα μόλις λεπτά - Βίντεο



Εκατοντάδες φωτογραφίες συνενώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα time-lapse βίντεο τεσσάρων περίπου λεπτών όπου ο καθένας μπορεί να αισθανθεί έστω για λίγο χρόνο σαν επισκέπτης στο Ντουμπάι, αυτής της ολοκαίνουριας πόλης που δημιουργήθηκε στο κέντρο της ερήμου, εκεί που πριν μερικές δεκαετίες το βλέμμα χανόταν στην άμμο!

Σήμερα πολυτελή ξενοδοχεία, πάρκα, παραλίες, ουρανοξύστες, εντυπωσιακοί δρόμοι και σιδηρόδρομοι, ένας μαγευτικός ποταμός και πολλά άλλα αξιοθέτατα συνθέτουν τη σύγχρονη πόλη του Ντουμπάι.

Απολαύστε την…

0 Χαρτονόμισμα του Αφγανιστάν με Ελληνικά!

Χαρτονόμισμα κοπής 1939 του Αφγανιστάν με Ελληνικά!
Μην παραλείψετε να δώσετε βάση και στους Ελληνικότατους Μαιάνδρους στο πάνω μέρος. Εδώ σε μεγέθυνση το δεξιό μέρος του πάνω χαρτονομίσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ…

“ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΚΡΑΤΙΔΟΥ”!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΨΙΔΑ, ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

ΕΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

0 Το ένα τέταρτο των Αμερικανών πιστεύει στα UFO

Οι μισοί πολίτες των ΗΠΑ πιστεύουν ότι δεν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν και το 25% θεωρεί ότι έχουμε ήδη δεχθεί επισκέψεις από εξωγήινους, δείχνει διαδικτυακή δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov για λογαριασμό του δικτυακού τόπου Huffington Post.

Σύμφωνα με τη μελέτη μόνο το 17% των Αμερικανών πιστεύει ότι δεν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, ενώ το 50% δηλώνει ότι υπάρχει και το 33% δηλώνει ότι δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Τα αποτελέσματα ήταν ελαφρώς διαφορετικά στο ερώτημα του εάν υπάρχει νοήμων ζωή σε άλλους κόσμους: Το 33% πιστεύει ότι υπάρχει, το 21% ότι δεν υπάρχει και το 42% δεν έχει σαφή γνώμη.

Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι ένας στους τέσσερις πιστεύει στα UFO, ποσοστό που εκτινάσσεται στο 45% μεταξύ αυτών που πιστεύουν ότι υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες.

0 Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Μια δυσπρόσιτη, γοητευτική ιερή πόλη. Η Λαρούνγκ Γκαρ βρίσκεται στο Θιβέτ. Ψηλά στα Ιμαλάια, στα 12.500 πόδια, ζουν 40.000 μοναχοί και βουδιστές μαθητές. Τα σπίτια είναι ξύλινα, ενωμένα και δεν διαθέτουν όλα τουαλέτα

0 Παραμένουν μυστικά με δικαστική απόφαση τα αρχεία για τη διαφυγή του Άιχμαν



Η διοικητική δικαιοσύνη της Γερμανίας απέρριψε την Πέμπτη το αίτημα να υπάρξει πλήρη άρση της μυστικότητας που ακόμη και σήμερα περιβάλλει τα αρχεία των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών ιδίως όσον αφορά το θέμα της φυγής στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Αργεντινή του ναζιστή εγκληματία πολέμου Αδόλφου Άιχμαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αδόλφος Άιχμαν καταδικάστηκε το 1961 από δικαστήριο της Ιερουσαλήμ για εγκλήματα πολέμου. Το ομοσπονδιακό διοικητικό δικαστήριο (Bundesverwaltungsgericht), το οποίο εδρεύει στη Λειψία, στην ανατολική Γερμανία, απέρριψε την Πέμπτη το αίτημα που είχε καταθέσει ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας Bild για να αρθεί πλήρως η μυστικότητα του φακέλου, αφού ο ίδιος είχε επιτύχει με άλλη προσφυγή του το απόρρητο να αρθεί εν μέρει.

Βάσει των πληροφοριών που έχουν ήδη αποχαρακτηριστεί, η Bild είχε αποκαλύψει τον Ιανουάριο του 2011 πως ήδη από το 1952, οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν ότι ο Άιχμαν κρυβόταν στην Αργεντινή.

0 Χωριάτικη μακαρονάδα!

Είναι πλούσια σε βιταμίνες και αποφεύγετε το κρέας
Υλικά
  • 1 κιλό λαζάνια ή σπαγγέτι ή βίδες
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη κυβάκια

0 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΔΜΙΟ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

Αυξημένες συγκεντρώσεις καδμίου και αρσενικού, σε σχέση με τα όρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εντόπισαν στην ατμόσφαιρα της Κοζάνης, από τα τέλη του 2010 μέχρι τα τέλη του 2011, τα μέλη επιστημονικής ομάδας του Τμήματος Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του προγράμματος μετρήσεων που έγινε αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, στην τελευταία του συνεδρίαση.

"Πρόκειται για ρύπους που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τις αστικές περιοχές ενώ έχουν καταγραφεί και σε πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη» εξηγεί ο καθηγητής του ΤΕΙ, Σάκης Τριανταφύλλου, με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο της Κοζάνης. Σημειώνει, παράλληλα, ότι για τα συγκεκριμένα «συστατικά» των αιωρούμενων σωματιδίων «ενοχοποιούνται» η καύση ορυκτών καυσίμων, η μεταλλουργία, η φθορά των ελαστικών και των φρένων των αυτοκινήτων κατά τις οδικές μεταφορές αλλά και η αυθαίρετη καύση σκουπιδιών. Διευκρινίζει, ακόμη, ότι δεν αποκλείεται κάδμιο και αρσενικό να προϋπήρχαν στην ατμόσφαιρα της Κοζάνης, καθώς αναλύσεις δειγμάτων για τον εντοπισμό τους δεν είχαν γίνει πριν από το 2010.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...