ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

0 Χωριάτικη μακαρονάδα!

Είναι πλούσια σε βιταμίνες και αποφεύγετε το κρέας
Υλικά
  • 1 κιλό λαζάνια ή σπαγγέτι ή βίδες
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη κυβάκια
  • 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη κυβάκια
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη κυβάκια
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί λευκό
  • 2 κουταλιές της σούπας κάππαρη
  • 200 γρ. ντοματάκια κομμένα στην μέση
  • 200 γρ. ντομάτα φρέσκια τριμμένη
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό
  • 200 γρ. φέτα
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ή ξερό βασιλικό
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε και σοτάρουμε τις πιπεριές κομμένες σε κυβάκια.
Ρίχνουμε το κρασί και τα αφήνουμε για 2′.
Προσθέτουμε τα ντοματάκια κομμένα στην μέση και την τριμμένη ντομάτα.
Βάζουμε ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό, αλάτι, πιπέρι, βασιλικό, κάπαρη και αφήνουμε να σιγοβράσει η σάλτσα μέχρι να δέσει.
Βράζουμε τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε μέσα τη σάλτσα.
Προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα.

boro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...